Ali Ozan Yurtsever 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Aynı motor değil ama bende 3. yıllık bakımı yaptırdım, araç 30 bin km'de. Mazot filtresi dahil 630 tl ödedim. Fiyatlar çok yükseldi sanki.Evet çok yüksek Yorum bağlantısı
Mehmet Özkaya 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Ali bey tam olarak istediğiniz cevap sanırım bende. Polen filtresiz 2. bakıma 336,97 tl ödemişim. Adana Otokoç 28.05.2014 tarihli bakım faturamdan direk olarak yazdım. daha sonradan faturayı çeker yollarım. 500 600 çok fazla. Ne değişecekmiş ki o kadar yüksek çekmişler anlamadım. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Ali bey tam olarak istediğiniz cevap sanırım bende. Polen filtresiz 2. bakıma 336,97 tl ödemişim. Adana Otokoç 28.05.2014 tarihli bakım faturamdan direk olarak yazdım. daha sonradan faturayı çeker yollarım. 500 600 çok fazla. Ne değişecekmiş ki o kadar yüksek çekmişler anlamadım. Offf cok iyi yaa bursadaki tanidik ustami aradim serviste o bile 450 dedi. Oraya mi gelsek Yorum bağlantısı
Mehmet Özkaya 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Ya faturayı inceledim az önce. 15000 bakımı yapılmış aracıma. Bu benim 2.ci bakımım. Km side 22080 de girmişim.Bir terslik mi var. 2.ci bakımda değişmesi gereken hangi parçalar değişmedi acaba. Sanırım mazot filtrem değişmedi. Ne yapacağız? Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Ya faturayı inceledim az önce. 15000 bakımı yapılmış aracıma. Bu benim 2.ci bakımım. Km side 22080 de girmişim. Bir terslik mi var. 2.ci bakımda değişmesi gereken hangi parçalar değişmedi acaba. Sanırım mazot filtrem değişmedi. Ne yapacağız? Gorusun servisle. . Yorum bağlantısı
Mehmet Özkaya 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Gorusun servisle. . Ya yetkili servise götürüyorsun aracını bunlar oluyor. Tamirciye gitsen neler oluyor kim bilir. Nasıl iştir anlamadım ki. Yarın arayalım bakalım ne olacak. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 cidden çok pahalıymış. sen buraya gel, hem memleket hasreti giderirsin mazot filtresi 45 binde bir değişir, diyor servisler. bir sonraki bakımda değişecek. Ya abi hic sorma az once yegenim oldu orada. Zor duruyorum burada valla Ya yetkili servise götürüyorsun aracını bunlar oluyor. Tamirciye gitsen neler oluyor kim bilir. Nasıl iştir anlamadım ki. Yarın arayalım bakalım ne olacak. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Özkaya 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 (düzenlendi) cidden çok pahalıymış. sen buraya gel, hem memleket hasreti giderirsin mazot filtresi 45 binde bir değişir, diyor servisler. bir sonraki bakımda değişecek. Elemanlara giydirmeden önce sormak lazım diyorsunuz. Ya 1Y/15000 yazınca ilk aklıma 1.yıl bakımı geldi. ilk bakımlar çok tutmuyor malum. E piyasadan da 200 tl ucuz ödeyince sevinmek yerine kuşkuya kapıldım. burası türkiye herşey olur. Bir arayıp sormak lazım cidden. Ozan Bey Allah analı babalı büyütsün. 1 Temmuz 2014 tarihinde Mehmet Özkaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Özkaya 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 asla, bilhakis, elemanlarla çok iyi geçinmek, hatta dost olmak lazım. sonuçta bizim onlara, onların da bize ihtiyacı var. Sadık Bey benimle ilgilenen mekaniker arkadaşı çok seviyorum. Ne zaman gitsem selam vermeden geçmem. Hatta son bakımda kendisinin ismini verdim, bakım kağıdına not düşürdüm o usta baksın diye. Ancak 2 bakımdır araca çok fazla soğutma suyu ve yağ koyuyorlar. O kısmı anlamadım. İlerde eksilebilir dediler. ama hiç eksilmiyor. Su Max çizgisinin 1 2 parmak üzerinde. Rahat 0.5lt fazla su var araçta. (geçen sene en son dayanamayıp şırıngayla çektim. Ufak su şişesini doldurdu oradan biliyorum ) Yağ gelecek olursak. Ne zaman baksam Max çizgisinin 1mm ya altında ya üstünde. Bir keresinde çok süratli gitmek zorunda kaldığım için dip gaz yapıp 3 5 dk yol aldım. Daha sonra kaputu açınca gördüm ki motor yağ çubuğunu yukarı kaldırıp yağ akıtmış o kısımdan. Servisten memnunum diyorum ama bazı konularda anlaşamıyoruz. Varın siz karar verin. Araç bakımdan çıktığı haliyle fazla yağı ve fazla suyu ile duruyor. ilgilenecek vaktimde olmadığı için öyle kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Hakan Uzun 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Biladerin arabasida 30 bin bakima gircek 2012 1.4dizel 460 lira teklif aldik hafta ici goturecegiz kocaeli esoto Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 vesile ile 2. el de, sıfır el de, uçuyor 6 aydan beri, servis bakım parça da keza. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Ersozlu 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 fatura her yerde aynı çıkar, telefondaki rakamlar yanıltır Caglar Bey Malesef ben bu sekilde olmadigini gordum. 5 farkli Ford Bayinden yapilan islemleri tektek siralayarak sordugum fiyatlarin 5i de birbirinden farkliydi. Hatta 2 bayi arasinda tam 260 tl fiyat farki cikti. Hatta Bu durumu Ford Mustesi hizmetlerine sikayet bile ettim. 2 Yorum bağlantısı
Hikmet Kaptanoğlu 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Caglar Bey Malesef ben bu sekilde olmadigini gordum. 5 farkli Ford Bayinden yapilan islemleri tektek siralayarak sordugum fiyatlarin 5i de birbirinden farkliydi. Hatta 2 bayi arasinda tam 260 tl fiyat farki cikti. Hatta Bu durumu Ford Mustesi hizmetlerine sikayet bile ettim. İzmir'deki 4 Ford Yetkili servisi arasında da yaklaşık 200TL kadar farklar var. Bence de çok uygunsuz durumlar. Nasıl bir standardizasyon ki?! Yorum bağlantısı
Volkan Ersozlu 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Isin bir diger garip tarafi, 560tl'ye bakim yapan serviste ayni islemleri yaptigini soyluyor 300tl'ye yapanda ve bunun otesinde her ikiside yapilan islere ve araca garanti veriyor. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 8 Temmuz 2014 Paylaş 8 Temmuz 2014 Peki bakımda değişecek parçaları orjinal olarak kendimiz alıp gitsek ve servis değiştirse olmaz mı ? Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 1.0 ecoboost 30000 bin bakimi için 486 tl teklif aldım.fiyatlar geçen seneye göre çok yükselmiş gerçekten. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 30 bin bakımı yaklaştı. Bugün fiyat aldım. 550 tl. Yorum bağlantısı
servet üztemur 15 Ağustos 2014 Paylaş 15 Ağustos 2014 merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve çok bilgilendirici olduğunu düşünmekteyim. 2011 dizel fiestamın 3o bin bakımı geldi ben de bir kaç yerden fiyat aldım. ıspartadaki serviste bizzat gidip kendim görüştüm ve 3. bakım olması nedeniyle DPF (DİZEL PARTİKÜL FİLTRESİ) bakımı yapılması gerekiyor dedi ve 100 lira ekstra ücret istedi. manisadaki servisi aradığımda biz ona 120 binde bakıyoruz heleki fiestalar da sıkıntı yapmıyor dediler. 30 bin bakımında DPF bakımını yaptıran var mı acaba bu konudaki eski mesajlara baktıgımda hiç görmedim konuyla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden tşkler Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 (düzenlendi) merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve çok bilgilendirici olduğunu düşünmekteyim. 2011 dizel fiestamın 3o bin bakımı geldi ben de bir kaç yerden fiyat aldım. ıspartadaki serviste bizzat gidip kendim görüştüm ve 3. bakım olması nedeniyle DPF (DİZEL PARTİKÜL FİLTRESİ) bakımı yapılması gerekiyor dedi ve 100 lira ekstra ücret istedi. manisadaki servisi aradığımda biz ona 120 binde bakıyoruz heleki fiestalar da sıkıntı yapmıyor dediler. 30 bin bakımında DPF bakımını yaptıran var mı acaba bu konudaki eski mesajlara baktıgımda hiç görmedim konuyla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden tşkler 3. Bakım yazmişsınız ama 30 bin bakımı 15 binden sonra yapılan 2. bakım değilmi. ? Ben dün Denizlide yetkili servis Yalçın otoda 30 bin bakımını polen filtresi dahil 480 tlye yaptırdım. Servisin ilgi alakası açıklayıcı bilgiler vermesi ve aracı zamanında bekletmeden vermesi nedeniyle memnun kaldım. DPF ile ilgili birşey yapılmadı. 19 Ağustos 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
servet üztemur 19 Ağustos 2014 Paylaş 19 Ağustos 2014 Ikinci bakimi 23 binde yapılmış km si gelmedigi icin yillik bakima girmis su an 3. Bakima girecek Yorum bağlantısı
Tuğbay ışıklar 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 2013 fiesta 1.6 105 hp powershift benzinli otomatik 30.000km bakımı ne tutar acaba ? Yorum bağlantısı
Ahmet Başbuğ 7 Ekim 2014 Paylaş 7 Ekim 2014 5w-30 castrol - mobil 4 lt motor yağ :65.00 tl 5w-40 edge fst tam sentetik castrol 4 lt :85.00 tl hava filtre yerli ürün :10.00 tl yağ filtre fomoco :15.00 tl (benzinli için özel ve orjinal (bm5g 6714 aa) karbonlu polen filtre :20.00 tl + cam suyu hediye ön fren balata orjinal fomoco :120.00 tl ön fren balata kale : 42.00 tl rutin bakım olarak bu ürünlere bakılır Yorum bağlantısı
Mustafa Bağcivan 29 Ekim 2014 Paylaş 29 Ekim 2014 2012 Fiesta 1.4 Dizel 30.000KM bakımı için otokoç servis 600TL fiyat verdi, çok yüksek gibi geldi bana. Normal mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts