Cihan Tiftik 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Ulen böyle canlı mekan burada olsa(vardır belki bilmioyorum)Ankara ekibi coşturur burayı. Siz oturmaya gitmişsiniz. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 REsimlere devam Cavit ağa 10 numaralı bakışını yapmışsın. Güzel bir gün olmuş bende fırsat bulabilseydim oğuzhanla gelmeyi düşünüyordum, ama başka sefere inşallah. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Benim bir teklifim var. Bundan sonraki buluşmalarda adam başı cüzi bir para toplayalım. Bununla da yiyecek içecek alıp midelerimize de buluşma yaptıralım. Kuru kuru sohbet edip 10 dk karting yapmakla sanki birşeyler eksik kalmış gibi hissettim. evt sefa abi sana katılıyorum bu toplantı çok savruk oldu herkes bi alemdeydi gürültüde çok fazlaydı sohbet edilecek gibi değildi gerçekten ama herşeye ragmen benim için güzel bir toplantı oldu alacağım jant için bugünü bekliyodum kafamda daha iyi canlandı emrenin ve sefa abinin jantlarında gidip geldim 16 inç ve 17 inç arasında kararsız kaldım gerçekten tecrübeli abilerim sayesindede 16 inç e karar verdim replika st jantı veya orjinal mondeo jantı takmaya karar verdim ama emrenin jantıda 17inç smax jantıda çok hoş Eğlenceli bir gündü, yanlız ben de foto yok ki? mertcan abi bi ara sen gidip geldim anlamadım bişey gidiyorum dedim 15 dk.sonra geldin Cavit ağa 10 numaralı bakışını yapmışsın. Güzel bir gün olmuş bende fırsat bulabilseydim oğuzhanla gelmeyi düşünüyordum, ama başka sefere inşallah. cavit abi polat alemdar gibi çıkmışın beee ): Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Mart 2010 Yazar Paylaş 14 Mart 2010 Benim bir teklifim var. Bundan sonraki buluşmalarda adam başı cüzi bir para toplayalım. Bununla da yiyecek içecek alıp midelerimize de buluşma yaptıralım. Kuru kuru sohbet edip 10 dk karting yapmakla sanki birşeyler eksik kalmış gibi hissettim. +1 yerden göğe kadar katılıyorum Sefa. hatta geniş boş bir arazi bulalım arabalar yanımızda olsun uygulamalı araba bozup yapalım yiyip içip sohbet edelim bence çok güzel olur. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 mertcan abi bi ara sen gidip geldim anlamadım bişey gidiyorum dedim 15 dk.sonra geldin Abi mekanda telefon çekmemesi benim için sıkıntı oldu. Zaten kısıtlı vakit için gelmiştim oraya. Yukarıda Lokman Abiyle farlara baktık sonra aşağı indim acele vadalaşıp yola çıktım. Çay paralarını vermeyi bile unutmuşum. Hepinizden özür dilerim... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 hee bu arada çay paraları derken ağalar lokman abi ve cavit abi çay paralarını verdiler herkes adına ben teşekkür ediyorum kesenize bereket ağalar lokman abi resimler için çok sağol 3 tane resmimi çekmişin yaa istanbulda boş ve geniş bi arazi merkezi biyerde çok zor yaaa verdiğin öneri çok güzel abi ama hafızamızı bi zorluyalım buluruz belkii ahanda buldum abi süper bi fikir yeşilköy belediye tesisleri tam bizim için bulunmaz bir fırsat geniş otoparkı sahilde yürüyebileceğiz geniş sahili ve yemek veya bişeyler içebileceğimiz restaurantları bol miktarda mevcuttur hem orada go-kart var ne dersiniz ? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Valla mekan pek bi gürültülüydü Ama güzel gün oldu. Evet havalar biraz daha düzelsin açık bir alanda piknik vari bir şey olabilir. Küçük bir mangal felan gibi Bu arada buluşmada hep dizeller vardı çoğuda focus II. Sekan abinin fiesta küsüp arkasını dönmüştü. Lokman abininki de uzaktan bakıyordu. Çağlar abinin mondisi de safkan ford benim diye parlıyordu Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Mart 2010 Yazar Paylaş 14 Mart 2010 (düzenlendi) Bu sefer bende geç kaldım, mertle yukarda far ayarı yaparken hesaplar ödenmiş.bu yüzden hesap ödeyen arkadaşlara teşekkürler. İlteber dediğin yer güzel uzak arkadaşlar gelmesede bizler arada orada toplanabiliriz. Mustafa senin fikrinde çok güzel, havalar ısınıyor artık neden olmasın. 14 Mart 2010 tarihinde Muhlis Ozturk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 evet abi önümüzdeki aylarda biraz da havalar ısınır bir konu açarız bakalım ne olacak ist avrupa yakasında oturan arkadaşlar için pek te uzak biyer değil aslında ayrıca 30-40 metre yükseklikten uçan boeinglerle de güzel bir ambiansı olan biyer Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Pendik te sahil yolu üzerinde çok geniş ve büyük alanlar var.Hem yeşilliklerin üzerinde mangal yapmak,top oynamak hatta (isteyene)drift yapacak kadar. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Mart 2010 Yazar Paylaş 14 Mart 2010 Sefa özelden adresini yolluyabilirmisin senin posta kutusu doluymuş telefonda olabilir yarın öğleden sonra uğrarım. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Mart 2010 Yazar Paylaş 14 Mart 2010 Sefacım tamamdır yarın öğleden sonra ararım. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Adam gibi bir piknik yapalım yav. Arabaları yan yana dizelim. Çimenlerin önünde mangalımızı yakalım veya aldıklarımızı yayıp afiyetle yiyelim. 2 gruba ayrılıp karşılıklı maç yapalım. Sefa abi çok güzel düşünüyorsun valla tam benim kafadan, böyle bir yerde Bahçeköydeki Belgrad ormanı geliyor aklıma. İstediğimiz gibi araçları çekeriz mangalımızı yakarız pikniğimizi yaparız topumuzuda oynarız kafamıza göre hareket edebiliriz... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Sefa abi çok güzel düşünüyorsun valla tam benim kafadan, böyle bir yerde Bahçeköydeki Belgrad ormanı geliyor aklıma. İstediğimiz gibi araçları çekeriz mangalımızı yakarız pikniğimizi yaparız topumuzuda oynarız kafamıza göre hareket edebiliriz... Mavi çizgili pijema mı giyicem bide askılı atlet ;) 2 Senedir diyorum, Sarıyerde Çırçır var güzel ve temiz mekan yaz gelirken gidip orman havası eşliğinde etimizi yemek lazım . Tarihi Çırçır Suyu Yorum bağlantısı
Emre Demir2 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 (düzenlendi) Mavi çizgili pijema mı giyicem bide askılı atlet ;) 2 Senedir diyorum, Sarıyerde Çırçır var güzel ve temiz mekan yaz gelirken gidip orman havası eşliğinde etimizi yemek lazım . Tarihi Çırçır Suyu Tabi canım pijemayıda göbekten yukarıya kadar çekiceksin Çırçırda uygun abi. Geçen Belgrad'a gittiğimde EVOlar toplanmıştı 15-20 tane Evo dizilmişti valla 15 Mart 2010 tarihinde Emre Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Mart sonu kahvaltı düzenleyelim bari...Belediye tesislerinde filan... Sen gelmezsen olur. niye gelmedin len kaçak.! Cavit ağa 10 numaralı bakışını yapmışsın. Güzel bir gün olmuş bende fırsat bulabilseydim oğuzhanla gelmeyi düşünüyordum, ama başka sefere inşallah. Sağol Adnancım teşekkür ederim. çekenin marifeti, güzel çekmiş.. :lol2: Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Tüm arkadaşlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Dün akşam Ankara' ya döndüm, ancak yazabildim. Fotoğraf makinesine de hiç bakamadım ve evde bıraktım. Akşama fotoları buraya asarım artık. Çağlar abi benim sonradan bindiğim arabaya tornavida ile müdahale ederken arka planda flu bir şekilde bir fotoğrafa takılmış. Buradan yayınlayacağım ve yarışın tekrarlanmasını sağlayacağım. :lol2: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 :lol2: Alonso bile demişti, başarı için her yol mübahtır ELimdeki yağ şişesinin kapağı sıkışmasaydı, zor dönerdin son virajı. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Abi siz gayet nizami giriyordunuz virajlara, sanki ehliyet sınavı. Ben yanlamayı, spin atmayı tercih ediyordum. Sınırları zorladım ama siz yakıt tasarrufu yapmaya çalışıyordunuz. Ayrıca o ortadaki benzin deposu da tam bize göre olmuş, sürekli çalkanıyordu. Üstüne her canlı ölümü tadacaktır yazsalar tam süper olurdu.. :lol2: Yorum bağlantısı
Erdem Dengel 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Ayrıca o ortadaki benzin deposu da tam bize göre olmuş, sürekli çalkanıyordu. Üstüne her canlı ölümü tadacaktır yazsalar tam süper olurdu.. :lol2: :lol2: Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Sefa abi güzel kullandı ama :lol2: bi klasik müziği eksikti Yorum bağlantısı
Emre Demir2 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Sefa abi güzel kullandı ama :lol2: bi klasik müziği eksikti Yay vardı ya sekiyordu alet ondan altı vurmasın diye dikkatli kullanıyordu Sefa abi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 oo virajda patlayan 3 arabadan biri bendim, bizi kim veya kimler sıkıştırdı itiraf etsin ve intikamımıza katlansın :lol2: Yorum bağlantısı
Recommended Posts