Cavit Doğan 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 :lol2: Alonso bile demişti, başarı için her yol mübahtır ELimdeki yağ şişesinin kapağı sıkışmasaydı, zor dönerdin son virajı. Abi siz gayet nizami giriyordunuz virajlara, sanki ehliyet sınavı. Ben yanlamayı, spin atmayı tercih ediyordum. Sınırları zorladım ama siz yakıt tasarrufu yapmaya çalışıyordunuz. Ayrıca o ortadaki benzin deposu da tam bize göre olmuş, sürekli çalkanıyordu. Üstüne her canlı ölümü tadacaktır yazsalar tam süper olurdu.. :lol2: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 oo virajda patlayan 3 arabadan biri bendim, bizi kim veya kimler sıkıştırdı itiraf etsin ve intikamımıza katlansın Hadi sen duvardasın da, önüne neden 2 arkadaş daha katarsın bizim gördüğümüz, kar küreme kamyonu gibi önüne katarak gitiğin :lol2: Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Hadi sen duvardasın da, önüne neden 2 arkadaş daha katarsın bizim gördüğümüz, kar küreme kamyonu gibi önüne katarak gitiğin :lol2: +1000 Yorum bağlantısı
Guest Yunus G 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Bi ara ben mustafayı ortaya aldım sıkıştırıyodum.3 üncü çağlar abiydi galiba. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Sen gelmezsen olur. niye gelmedin len kaçak.! Kapalı alan fobisi var bende Abi inşaattaydım... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Bi ara ben mustafayı ortaya aldım sıkıştırıyodum.3 üncü çağlar abiydi galiba. Zayıflamak lazım son seferde kask çıkardım hafifleyeyim diye Oradaki adam ayrılın ayrılın diye sesleniyordu en son Yorum bağlantısı
Taha İlgen 15 Mart 2010 Paylaş 15 Mart 2010 Çok güzel buluşma olmuş,tebrik ederim arkadaşlar.İş dolayısıyla katılamadım,inşallah bir dahaki toplantıya katılabilirim. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Mart 2010 Yazar Paylaş 16 Mart 2010 Dün Sefanın Makinayı verdim küçük çaplı bir buluşma oldu güzel vakit geçirdik Burdan Sefaya ayrıca teşekkür ederim yemek için çok ısrar etti sağolsun karnım tok olduğundan başka sefere bıraktık Sfadaki resimleride bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Mart 2010 Paylaş 16 Mart 2010 REsimlerde eksiklikler var Serkan ağabeyy. Lokman abi öle bizsiz lahmacun partisimi yaptınız yoksa Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Mart 2010 Yazar Paylaş 16 Mart 2010 REsimlerde eksiklikler var Serkan ağabeyy.Lokman abi öle bizsiz lahmacun partisimi yaptınız yoksa yok Sühacım öyle bişi olsaydı haberin olurdu İmageshack adamı fitil ediyor abi. Resim yüklemek işkence sanki. Sefa aşağdaki linkten dene eğer üye olursan dahada sorunsuz oluyor. http://reg.imageshack.us/ Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 17 Mart 2010 Paylaş 17 Mart 2010 Pendik te sahil yolu üzerinde çok geniş ve büyük alanlar var.Hem yeşilliklerin üzerinde mangal yapmak,top oynamak hatta (isteyene)drift yapacak kadar. Adam gibi bir piknik yapalım yav. Arabaları yan yana dizelim. Çimenlerin önünde mangalımızı yakalım veya aldıklarımızı yayıp afiyetle yiyelim. 2 gruba ayrılıp karşılıklı maç yapalım. Babamın söylediği yer: Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 17 Mart 2010 Paylaş 17 Mart 2010 Cebit ağam bu ne şıklık?Mert Can, sen de benim gibi sürekli kilo alıyorsun Sağol Hakan,teşekkür ederim işte toplantı vardı tesadüf oldu.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart 2010 Paylaş 17 Mart 2010 Serkan döktürmeye başladı, görelim Fuji bordoyu güzell çekebilmiş mi Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 18 Mart 2010 Paylaş 18 Mart 2010 Mert Can, sen de benim gibi sürekli kilo alıyorsun Napalım abi, kaderimiz bu... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Mart 2010 Yazar Paylaş 19 Mart 2010 bu arada Onur nerelerde toplantıda en başta ismi vardı ama gelmedi, inşallah kötü bişi yoktur. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Mart 2010 Paylaş 19 Mart 2010 bu arada Onur nerelerde toplantıda en başta ismi vardı ama gelmedi, inşallah kötü bişi yoktur. Aldığım ön bilgiye göre satmış bizi Lokman abii ... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Mart 2010 Paylaş 20 Mart 2010 Çağlar abinin avatarı... Mustafa' nın avatarı.... Ali' nin avatarı... Bu araba kimin bilmiyorum, biberon hacimli araba... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 20 Mart 2010 Paylaş 20 Mart 2010 Abi, yolların hakimi gibi poz vermişim valla Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2010 Paylaş 21 Mart 2010 Yaz başı teknik gençleşme operasyonuna girecek SGA 29 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2010 Paylaş 21 Mart 2010 Gençleşme dedik, silindiri açacağız demedik. Vesile bey der ki: Modifiye treninin son uğrayacağı yer motordur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts