İçeriğe Yönlendir

Lpg'den Dolayı Motor Arıza Lambası Yanması Sorunu !

Semih Saner

Recommended Posts

Semih Saner

Selamlar; Lpg den dolayı (lovato) motor arıza lambasının yanmasını nasıl düzeltmemiz gerekiyor;

her seferinde lpg ye ustasına 20 TL veriyoruzi sönüyor,belli zaman sonra tekrar yanıyor,

ankarada bu işi kesin çözen bir yer var mı ?

saygılar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

20 lirayı verip sadece ışığı söndürüyorsanız yanlış.. O ışığın yanmaması sağlanmalı.. Bunun yolu da düzgün kalibrasyon...

Yorum bağlantısı
Şükrü Tüzün

benim focusun motor arıza lambası da sürekli yanıyor. bahsettiğiniz kaibrasyonu nerde kim yapar?

Yorum bağlantısı
Davut Çavdar

BRC ise Ostimde Mavi denizler, iç anadolu merkez servisi, Ferhat ustayı bulun..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
benim focusun motor arıza lambası da sürekli yanıyor. bahsettiğiniz kaibrasyonu nerde kim yapar?

Lpg'ci yapar... Hangi ildesiniz... ?

Yorum bağlantısı
Semih Saner
Lpg'ci yapar... Hangi ildesiniz... ?

ankarada lovoto kalibrasyon ayarını kime yaptırabilirim ?

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Gürbüz Koçoğlu
ankarada lovoto kalibrasyon ayarını kime yaptırabilirim ?

konu lpg kalibrasyonu olunca benim de bir sorum olacak.Ankara da Tomasetto kalibrasyonu yapan bir yer varmı ? bilen arkadaşlar lütfen yazsın. lpg markasından şikayetçiyim.bulunduğum yerde programı hiç yok :lol2:

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mustafa Acar

akünün + kutup başını sökün 10 dakika bekleyin ve tekrar takın muhtemelen arıza ışığı sönecektir ama yanmama garantisi yoktur

Yorum bağlantısı
Kaan Aydın

Aracımda BRC takılı ve 2 yıldır hiç motor arıza lambası yanmadı. Bu kiti takan firma lovato da takıyor. Servis ivedikte. İstiyorsanız adres ve telefon bilgisi verebilirim.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Semih Saner
Aracımda BRC takılı ve 2 yıldır hiç motor arıza lambası yanmadı. Bu kiti takan firma lovato da takıyor. Servis ivedikte. İstiyorsanız adres ve telefon bilgisi verebilirim.

teşekkürler şimdilik sorunum çözüldü...

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Yakup Hızlı
Selamlar; Lpg den dolayı (lovato) motor arıza lambasının yanmasını nasıl düzeltmemiz gerekiyor;

her seferinde lpg ye ustasına 20 TL veriyoruzi sönüyor,belli zaman sonra tekrar yanıyor,

saygılar.

selamlar.ben osmaniye de taktırdım lovato ve arıza lambası yanmıyor.yine bir arkadaş var onunki başka yerde takılmış lovato.onun arıza lambasını benim usta söndüremiyor.ilk montaj önemli gibime geliyor.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Hakan Erdoğan 3
selamlar.ben osmaniye de taktırdım lovato ve arıza lambası yanmıyor.yine bir arkadaş var onunki başka yerde takılmış lovato.onun arıza lambasını benim usta söndüremiyor.ilk montaj önemli gibime geliyor.

selam... benim aracımda da lavato marka lpg vardı. sürekli ayar yaptırıp geliyordum 2 gün sonra yanıyordu. kızdım kökten değiştirdim. japon markası lpg taktırdım ve sorunsuz ışık yanmamasız gidiyorum.. menunum.. bence lavato bizim arabalara uygun değil.

Yorum bağlantısı
İrfan Yıldız

dün taktırdım bende lovatoyu. ilk başlarda terddütlerim vardı, arıza ışığı yanar mı?, rolantide problem yaşar mıyım? hatta performansta sıkıntı çeker miyim? ama arabayı aldıktan sonra deneme sürüşüne çıktım 50km kadar sürdüm ş.içinde performansı süper, sessiz çalışması cabası (brc öyle deil) rolanti ve ışıkta hiç bir problem yaşamadım. sadece simit tankı atiker yakmış usta bir prolem olur mu sizce?

şiddetle bende tavsiye ediyorum lovatoyu (1250 10 taksit 2 ayda öteleme)

Yorum bağlantısı
Soner Kayışlı

ankarda atiker için önereceginiz bir lpg ustası varmı. 4 aydir benime arıza lambası yaniyor:)

Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş
selam... benim aracımda da lavato marka lpg vardı. sürekli ayar yaptırıp geliyordum 2 gün sonra yanıyordu. kızdım kökten değiştirdim. japon markası lpg taktırdım ve sorunsuz ışık yanmamasız gidiyorum.. menunum.. bence lavato bizim arabalara uygun değil.

Hakan bey size katılmıyorum. LPG işi tamamen ustalık işi bence, 2. sırada marka adı geliyor. Ben fiesta aracıma lovato taktırdım, gayet memnunum ve aracıma gayet uydu, ya da usta uydurdu :good1: Dahaönceki meganıma da aynı yerden lovato taktırmıştım, onda da sorun yaşamadım. Sadece yazlık, kışlık ayarı yaptırmaya gidiyorum LPG servisine, şeytan kulağına kurşun.

Yorum bağlantısı
Fatih Sevgi

bence yanlışınız var omvl den menun kalmadım söktürdüm lovato kullanıyorum ankaradayım 2 yıldır sorunsuz tek bir kere bile lamba yanmadı çekişde de benzinden farkı yok, tamamen montajdan kaynaklanıyor.

Yorum bağlantısı
Ayhan Şahin

saygılar.

arkadaşım kutup başını sök 5 dakka sonra tak arıza ışığı yanmayacaktır ...

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Serkan Can Demibaşı
(düzenlendi)

hocam bır ay once 2002 model focusuma tup taktırdım. bence arabanın performansında artış oldu. marka brc. işyeri sahibi mahir şaşmaz da .

tarihinde Engin Deniz tarafından düzenlendi
Ustan?n cebini soranlara
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Hakan Sağıroğlu

saygılar.

bendede aynı sorun vardı şimdi hiç yanmıyor sorun birinci gözde zengin fakir karışımı dediler.Yaptırdım düzeldii.

Yorum bağlantısı
Necati Erdem
bendede aynı sorun vardı şimdi hiç yanmıyor sorun birinci gözde zengin fakir karışımı dediler.Yaptırdım düzeldii.

+1

aynen katılıyorum fakir karışımıdır bana görede sorun...

odbII ile sildiriyorsunuzdur muhtemelen ışığı silen kişiye sorsanız size ne arızası verdiğinide sölese daha sağlıklı olurdu fakat focus I'lerde lpg sorunu olarak fakir karışımından dolayı arıza lambası yanıyor...

arıza koduda P0171 budur..

ayarıda detaylı anlatılıyor bilmem kaç havaya bilmek kaç oranında gaz olucak diye bişilerdi yanlış hatırlamıyorsam...

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Ahmet İncekaya
20 lirayı verip sadece ışığı söndürüyorsanız yanlış.. O ışığın yanmaması sağlanmalı.. Bunun yolu da düzgün kalibrasyon...

abi bu düzgün kalibrasyonu yaptıracağımız bir yer soyleyebilir misin acaba. benim aracımda ramses otogaz takılı. ankara şimşek otogazda yetkili servisine götürdüm üç kere. ayar yaptırdım yine yanıyor. senin soyleminden anladığım şu: benim yetkili servisimin ezberlediği bi kalibrasyon değerleri var bunları uyguluyor. arızayı çözmeye yönelik kalibre edemiyor. referans noktası soyleyebilir misin bu problemi gidermeye yonelik.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...