İçeriğe Yönlendir

Devir Saati Sorunu

Yavuz Ballı

Recommended Posts

Yavuz Ballı
slm yavuz bey;Öncelikle benim 2002 ford focus aracımın hız göstergesi ve dijital km göstergesi arızalı bi geliyor,bi gidiyor servise götürdüm göstergenin komple değişmesi gerekiyor dedi sizce komple değişmesi gerekiyormu,bu konuda biraz zayıfımda bilgilendirirseniz sevinirim bu arada eğer değişmesi gerekiyorsa sizin elinizdeki paneli alma gibi imkanım varmı cep.tel.yazarsanız sevinirim tel.konuşmuş oluruz detaylı bir şekilde ilginiz için şimdiden teşekkür ederim...

mrb idris bey.bana sorarsanız sizin sorununuz göstergeden değil gibi geliyo.hem gösterge hemde dijital aynı arızayı veriyosa gösterge panelinde değil hız sensöründe bi sorun olabilir bence.ayrıca bendeki yedek paneli forumdan bi arkadaşa sattım,sorunsun kullanıyo sanırım:)yinede panel isterseniz telefonda görüşürüz parçacının no'sunu veririm,isteriz paneli.

Yorum bağlantısı
İrşat Kandemir

Yavuz bey sizden aldığım gösterge sorunsuz çalışıyor sadece bendeki göstergenin devir saatindeki mekanizmayı taktım problem yok çok teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Yavuz Ballı
Yavuz bey sizden aldığım gösterge sorunsuz çalışıyor sadece bendeki göstergenin devir saatindeki mekanizmayı taktım problem yok çok teşekkür ederim

rica ederim irşat abi güle güle eskit inşallah :(

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Guest Cemal T
(düzenlendi)

devir saati yardım s.a 92 şahin var bende buna geçenlerde büyük devir saatlerinden taktım 11000 e kadar ölçüm yapıyor doğal olarak şahinde 3000 e kadar cıkıyor bunu 9.000 veya 10.000 e kadar cıkartabilirmiyiz cıkartılırsa nasıl lütfen YARDIM......ŞİMDİDEN TŞKLER.

tarihinde Cemal T tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ramazan Okyar
Gauge menüsünden devir bilgisi görülebiliyor, arıza durumunda ibre ile ekran aynı mı davranıyor kontrol edebilirsiniz.

bu gauge denen yerden kontrol etmek nasıl oluyor ? nerde , nasıl bişey bu gauge...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
bu gauge denen yerden kontrol etmek nasıl oluyor ? nerde , nasıl bişey bu gauge...

Kontak 0 konumunda iken günlük kilometre sıfırlama düğmesine basılı tutarak kontağı açtığımızda veya motoru çalıştırdığımızda göstergedeki lcd ekranda bazı verilere ulaşılır...

Yorum bağlantısı
Ramazan Okyar
Kontak 0 konumunda iken günlük kilometre sıfırlama düğmesine basılı tutarak kontağı açtığımızda veya motoru çalıştırdığımızda göstergedeki lcd ekranda bazı verilere ulaşılır...

focusun özelliğimi bu ? benim 99 fiestada denesem b işe yarar mı ?

Yorum bağlantısı
Ramazan Okyar

benim 99 fiestada işe yararmı buna bakmak..

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Bestami Ün
2000 model focus alalı 3-4 kadar oldu.aldığımda pek olmuyodu ama son 1 aydır devir saati kafayı yedi:) normal seyrederken devir saati kendinden sıfıra düşüyo.biraz gaza yüklenince ( ortalama 3000 devri geçince ) bu kez saat 7000 e dayanıyo.3 ustaya gösterdim ama kesin bişey söyliyemiyolar.hatta biri beyinde sorun olduğunu söylüyo ve tamiri 300-400 tl yi bulurmuş:good1: ne olur acil yardım.bu arızayı yaşayıp çözebilen var mı acaba aranızda?

benımde basım ageldı sanzumanda hız sensoru var o arızalanmıs degıstır duzelır

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...