İçeriğe Yönlendir

Isparta da Toplansın Bari

Engin Deniz

Recommended Posts

Sadettin Çelik

Evet Ispartalı'lar biraz komik olacak ama neredeydi bu teras park, Gökçay taraflarında mı.

Yorum bağlantısı
Engin Deniz
Evet Ispartalı'lar biraz komik olacak ama neredeydi bu teras park, Gökçay taraflarında mı.

Gökçay giriş kapısından girmeyip halıkente giden yol üzerinde sağdan girişi var, tabela var tarfi ediyor yolu.

http://www.reklam32.com/firm_detail.php?id=130

yada yıkarıdaki linkten tanıtım fotoğraflarında birinci foto. :)

Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik

Teşekkür ederim Engin hocam, verdiğin linkten öğrendim. Benim tahmin ettiğim yerle alakası yokmuş.

Yorum bağlantısı
Engin Deniz
Teşekkür ederim Engin hocam, verdiğin linkten öğrendim. Benim tahmin ettiğim yerle alakası yokmuş.

Rica ederim abi :)

Yorum bağlantısı
Sertaç Selim Sarıca

Veeee Isparta toplandı :) Bu da ilk foto;

fortclub2010a.jpg

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Kel iki tane olunca tarif gerekiyor tabi:)))))))) (ben 2.kel)

Çok keyifli bir akşamdı herkese teşekkürler.Hepinizi tanıdığım için memnun oldum:)

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Evet fotoğraflar, biraz uğraştım ama, fotoğraf ekleme siteleri düzgün çalışmıyor artık.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İzmir kadar olmuşsunuz be.. Neden daha önce bu şekilde toplanmıyordunuz siz...

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hanımları getirmiyorduk abi...:) Bir de Sadettin Bey ve Tahir Bey bize güç kattı.

Maaşallah Defne kocaman olmuş. Bi de o tabak koyulur mu şimdi vicdansız? Ramazan gelsin bu fotolar kullanılacaktır :)

Evet Defne 3 yaşına doğru yaklaşıyor :good1:, o tabaklar sırf senin için kondu Hakan.

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

Süperdi, acaip güzel yemekler ve sohbet vardı. Gelen herkese teşekkür. Ankaradaki mangalda daha çok yemek yiyeceğim. Nasılsa beleş olacak :good1:

Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik

Sıcak bir ortamda güzel bir toplantı oldu. Deniz bey, Sertaç bey ve Sefa bey ile de tanışmış oldum. Katılan herkese teşekkür ediyorum.

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Çok güzeldi, katılan herkese teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Sefa Aras

Katılan herkese teşekkürler, en kısa zamanda tekrarında buluşmak üzere :D

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

ilk arabamızın plakası 32 DE 884 dü 4 vitesli sahindi :good1: heyecanlandım ilk gördüğümde :yes: mekan çok güzel gözüküyor yeni açılmış olmalı duymadım hiç ... eğirdir de melodi rest. ı özledim bide ben...

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Tahir İlter

eeee biz yaz şenliği gibi toplandık Mehmet Abi sen kaçırmışsın :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Aboooo ısparta toplanmış.Nasıl oldu bu iş yav..... Durun başınızda kürdan kırayımda nazar değmesin..... :bravo: :bravo: :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bir toplantımız daha vardı yakın tarihli onu bulamadım asıl ooo biz eskiden her gece toplanırdık :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

eeee biz yaz şenliği gibi toplandık Mehmet Abi sen kaçırmışsın :p

Bir toplantımız daha vardı yakın tarihli onu bulamadım asıl ooo biz eskiden her gece toplanırdık :p

Biz o kadar eski değiliz. Ben 31.10.2010 girişliyim :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...