Engin Deniz 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 Eşiminde kullanabilmesi açısından otomatik araç arayışına girdim. Bugün Abimle pazarı gezerken Honda HR-V gördük. Araç bu: http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2494643 Kullanan, binen varmıdır? yakıtı, sürüşü üzermi bizi. Olumlu olumsuz görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 Daha önce bayağı araştırmıştım eşim de bende kullanırız diye. Aklımda kalanlar kronik rahatsızlığı yok, yakıtı lpg de iyi, arazide profesyonel performans beklenmemeli. Olumsuz özelllik olarak yüksek süratlerde viraj kabiliyeti yetersi diye hatırlıyorum. Bir arkadaş tek kapılısını kullanıyor ve memnun. Ben de o fiyatlara jeep alsam hrv alırdım. Bildiğim kadarı ile hrv de orjinal deri yok. Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 Ben de bir ara niyetlenmiştim...1.6 motor kasaya küçük geliyor demişlerdi...İçini görünce de direkt vazgeçmiştim... Yorum bağlantısı
Uğur Çakmak 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 Bi ara favorimdi Hr-v benim.Dış görünüş süper bence.Tabi öyle jeep performansı beklememek lazım.Jeep ile binek oto kırması.Bence alın bundan temiz bir araç bulabilirseniz. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 Acaba bunları yere basma imkanımız varmıdır ? Tek kapıları birazcık embesil gibi duruyo Yere basılırsa süper olur bi jant bi yay off off Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 (düzenlendi) Fotograflardan gördüğüm kadarı ile Sol ön kapıda işlem var. Direksiyona bakacak olursakta, 139bin kmden daha fazla gitmiş olabilme ihtimali var (benim honda 170binde direksiyonunda hiç bir yıpranmışlık yok) Güzel araçlardır, biraz fazla yakarlar, ve en gıcık yönü ise; Yüksek olan ön tampon jeepimvari duruyor ancak; Tamponun altında TATA Xenonlardaki gibi plastik gibi gözüken çirkin bir yer var. Kaldırıma yanaşsan katırt diye kırılır. 4 Nisan 2010 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 Otomatik viteslerinde şanzımanı sorunlu oluyormuş diye duymuştum... Bi araştırın derim. Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 Otomatik viteslerinde şanzımanı sorunlu oluyormuş diye duymuştum... Bi araştırın derim. Hiç sanmam Emre, Hondanın şu yeni triptonikleri hariç sorunlu olan otomatiğini duymadım ve görmedim. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 Hiç sanmam Emre, Hondanın şu yeni triptonikleri hariç sorunlu olan otomatiğini duymadım ve görmedim. Onur abi Hr-v'lerin bu modellerine 2001-06 kasa Civiclerin şanzımanını koydular diye biliyorum. Artık uyduramadıklarından mı yada başka bir sorundan falanmıdır bilmiyorum o kadarını ama şanzıman ile bi sıkıntı olduğunu biliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Turnacıoğlu 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 Onur abi Hr-v'lerin bu modellerine 2001-06 kasa Civiclerin şanzımanını koydular diye biliyorum. Artık uyduramadıklarından mı yada başka bir sorundan falanmıdır bilmiyorum o kadarını ama şanzıman ile bi sıkıntı olduğunu biliyorum. +1 bir ara bende araştırmıştım. kasa şanzımana ağır geliyormuş ve bu şanzımanıın belli aralıklarla yağı değişmesi gerekiyor ve 1 kere değişmezse bir daha düzen tutmuyormuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 CVT şanzıman mevcuttur. Çok aşırı yakmaz ama motor kaputunu açınca ben bu ne böyle bir sürü kablo çin işi gibi dağını diye düşünmüştüm. Radyatör taşla delinebiliyor. Çok dik yokuşta şanzıman kaldırmıyor geri kayıyor ne kadar basarsan bas. (Mecidiyeköy OTİM de kahvecinin karşısında bir yokuş var orayı deneyin istanbulun en büyük yokuşudur, hoayt bu ne yokuş derken, daha da dikleşim , ülen şimdi arabanı önü yukarı gelecek dedirtir. İşte oraları çıkmaz. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 4 Nisan 2010 Yazar Paylaş 4 Nisan 2010 Peki o zaman 20.000 TL civarı otomatik araç önerilerinizi alabilirmiyim ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 2003 model vasıtaya 25.000TL ler versem, bu Hrv olmazdı. Detayını bilemem ama o rakamı da vermezdim. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 CVT şanzıman mevcuttur. Çok aşırı yakmaz ama motor kaputunu açınca ben bu ne böyle bir sürü kablo çin işi gibi dağını diye düşünmüştüm. Radyatör taşla delinebiliyor. Çok dik yokuşta şanzıman kaldırmıyor geri kayıyor ne kadar basarsan bas.(Mecidiyeköy OTİM de kahvecinin karşısında bir yokuş var orayı deneyin istanbulun en büyük yokuşudur, hoayt bu ne yokuş derken, daha da dikleşim , ülen şimdi arabanı önü yukarı gelecek dedirtir. İşte oraları çıkmaz. Bu nası jipi geçtim bu nasıl araba Ben fiestayla çıkıyom orayı yaa Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 otomatik (normal otomatik) benzinli fusion 1.6 olabilir. Ya da jazz olabilir. Daihatsu olabilir. suzuki grand vitara 3 kapı da olabilir. Bu nası jipi geçtim bu nasıl araba Ben fiestayla çıkıyom orayı yaa Gayrettepeye çıkan yol değil bu ara yol bir arabalık sağa doğruatatürk heykeli sonrası. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 4 Nisan 2010 Yazar Paylaş 4 Nisan 2010 otomatik (normal otomatik) benzinli fusion 1.6 olabilir. Ya da jazz olabilir. Daihatsu olabilir. suzuki grand vitara 3 kapı da olabilir. Abi illa jip yada büyük olmasında gerek yok. Sedan yada hb de olabilir. Bu araç seçenekti sadece. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Nisan 2010 Paylaş 4 Nisan 2010 ikinci araç olarak 4x4 olabilir. Bayan arabası. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 4 Nisan 2010 Yazar Paylaş 4 Nisan 2010 ikinci araç olarak 4x4 olabilir. Bayan arabası. Malesef Astra ile değişecek, ikinci araç için bütçem yok, büyük oranda ben bineceğim ama acil durumlarda eşimde kullanacak. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 5 Nisan 2010 Paylaş 5 Nisan 2010 Acaba bunları yere basma imkanımız varmıdır ? Tek kapıları birazcık embesil gibi duruyo Yere basılırsa süper olur bi jant bi yay off off Jazzdan önce bizde vardı Bu şekilde planlarım varken aniden satıldı Jazz alındı ondan yarıda kalmıştı. Yaklaşık 2-3 sene kullandık. Ehliyetsiz dönemime denk gelsede Yakıtı çok iyi bize göre. Tabi o zamanlar benzin bu kadarda pahalı değildi Bastın mı gidiyordu kapasitesine göre, sorun yok, bu paralara alıncak en iyi jeep. Jeep pek sayılmaz ama bayapı havalı duruyor. Tam bayana rabası bana göre. Linkteki araçta detaylı incelenip güzel bir pazarlıkla alınabilir bence. Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 6 Nisan 2010 Paylaş 6 Nisan 2010 Peki o zaman 20.000 TL civarı otomatik araç önerilerinizi alabilirmiyim ? Cherokee... Yorum bağlantısı
Melih Özlem 6 Nisan 2010 Paylaş 6 Nisan 2010 piyasası pek olmasa da donanımı ve görnüşüyle daihutsu terios düşünülebilir. Bizde vardı 65.000de 19.250ye sattık. Biraz uyguna gitti ama bayağı temiz bir araçtı alan kişide bayan hatta. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Nisan 2010 Paylaş 6 Nisan 2010 Opel gidecekse otomatik focus bakın ya da yarı otomatik olmayan auris felan. belki opel ile aranız iyi ise (ki sanmam) corsa/astra olabilir. megane benzinli otomatik de oldukça hesaplı edinilebilir. Parça ve bakım avantajı olur. rahat rahat binersiniz. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2010 Paylaş 7 Nisan 2010 SüspansiyonÖn: McPherson kol, helezon yay, gazlı amortisör, viraj denge çubuğu Arka: Beş noktadan bağlı Panhard çubuğu, viraj denge çubuğu Kasis ve tümseklerde çok fazla konfor beklemeyin. Yöneticim tek kapılısını kullanıyor. Biraz gürültülü bir araç. İç tasarım zevke göre değişir ancak dış görünüm ile taban tabana zıt. Dış görünüm ise hala modern çizgide. Otomatiği konusunda sorunlar olduğu yazılmıştı. Bahsettiğim araç aınırken de özellikle düz vitesi alındı. Yine ustamızın elindeki otomatik hr-v'nin yine bozulacağını düşündüğü şanzıman tamiri için epey uğraş verdiğini biliyorum. Düz viteslisi, ne arıza ne de karlı buzlu yol şartlarında yolda bırakmadı. Hiç arıza vermedi. Klasik yağ su bakımları yapılıyor, lpg ile kullanılıyor. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 C-max in yanına ikinc ibir araç ihtiyacı oluştu.2005 model otomatik bir HRV var satılık 160bin km'de. Yakın çevremde 1 adet var bu araçtam keyifle kullanıyorlar.Ama sizlerin de fikirlerini almak istedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts