İçeriğe Yönlendir

Fordclubtr - Fordist Halı Saha Maçı

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Halis bey 1 kopruden cıkınca direk e -5 inin kadıkoy istikametine devam ederken sağda koşuyolu çıkışından çıkıp doğan otoyu gorunce yine sağa dönün saha 700 mt ilerde sağda irtibat telefonu=0505 714 35 97

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Karting ile saha yan yana sayılacak kadar yakın. Şahsen 21:00de kartingte birkaç tur atacağım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Bilmeyenler için en kolay adres tarifi şu şekilde daha kolay olacak. E5'den Harem yönüne doğru ilerleyerek Acıbadem köprüsünü geçer geçmez KOŞUYOLU tabelasını gördüğünüz yerden sağa giriş yaparsanız hemen Petrol Ofisini görürüsünüz. 200 metre ilerde Koşuyolu parkı içerisinde Halı sahayı görürüsünüz.

Karting içinde yine aynı düzergahı takip ederken, KOŞUYOLU tabelasını gördüğünüz yokuştan aşağı değil hemen 90 derecelik sağa dönüş taliye yoluna saparsanız Karting pistininin girişi orasıdır.

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
Bilmeyenler için en kolay adres tarifi şu şekilde daha kolay olacak. E5'den Harem yönüne doğru ilerleyerek Acıbadem köprüsünü geçer geçmez KOŞUYOLU tabelasını gördüğünüz yerden sağa giriş yaparsanız hemen Petrol Ofisini görürüsünüz. 200 metre ilerde Koşuyolu parkı içerisinde Halı sahayı görürüsünüz.

Karting içinde yine aynı düzergahı takip ederken, KOŞUYOLU tabelasını gördüğünüz yokuştan aşağı değil hemen 90 derecelik sağa dönüş taliye yoluna saparsanız Karting pistininin girişi orasıdır.

abi navigasyon gibi tarif etmişsin :)

Yorum bağlantısı
Gündüz Albayrak

Futbol deyince nere olsa gelirdim iyi de oynarım ama önceden planlanmış Dalyan dalış programım var.Herkese iyi eğlenceler dilerim kısmet bi dahaki sefere inşallah.Bu arada dalış organizasyonu da yapablirmisiniz heralde dalgıç vardır grupta.

Saygılarımla..

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Arkadaşlar şirkette yoğun çalışma var, fırsat bulup foruma bile giremiyorum. üretim hattında önemli bir projeyi uygulamaya alıyoruz, Yarın gelmeye çalışıcam ama olurda gelemez isem siz değerli arkadaşlardan çok özür dilerim..

Yorum bağlantısı
Taha İlgen

Kadro kurulmuş sanırım ama izleyici olarakta olsa gelmeye çalışacağım.

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
Profesyonel dalan arkadaşalar var :dil:

Neee dalmak mı dedi birileri :fiuw: her zaman yani deniz dalışından bahsediyoruz her halde yani millet olarak dalmaya çok yatkın bir milletiz de ondan yani :):good1:

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

üzülerek akşam katılamayacağımı belirtmek isterim,sizlere iyi eğlenceler :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Arkadaşlar şirkette yoğun çalışma var, fırsat bulup foruma bile giremiyorum. üretim hattında önemli bir projeyi uygulamaya alıyoruz, Yarın gelmeye çalışıcam ama olurda gelemez isem siz değerli arkadaşlardan çok özür dilerim..

Sağlık olsun ağam daha vakit var belki işin erken biter 18.00-19.00 arasında çıkmayı planlıyorum gitme durumu olursa haberleşelim senin arabayı bizim burda bırakırız.tek araba gideriz.

üzülerek akşam katılamayacağımı belirtmek isterim,sizlere iyi eğlenceler :unsure:

Fatih kararın değişirse geçeken seni alabilirim.

Ben dedim, Bmw alınca hiçbirşeye yetişemessin dedimm :)

Çağlar yoğun olmasa mutlaka gelirdi. sağlık olsun.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Altı kişi olabiliyormuyuz top oynayacak akşama ?

Yorum bağlantısı

Süha Abi ben emre sen 3 kişi olduk çağlar abi 4 olduk 2 kişi cıkar. Bü sürü kişi gelıyor.Gelenler ayakkabı ve eşofmanlarıyla gelsinler lütfen:)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Makosen ile oynasam bile, 4 gol kesin atarım(hangi kaleye onu bilemem ama)

Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik

Bu saatlerde takımlar soyunma odasında son taktikleri alıyor olmalı :lol: Fordclub takımına başarılar. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Galibiyet haberini alır almaz sokağa dökülüyoruz abi, burayı takip edelim....Arkadaşlarımız kazanmak için çıkacaklar sahaya... :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Yendik arkadaşlar.... :p

Geri kalanlar ya daha eve varamadıklar ya da çok yorgunlar.... :D

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Bravo arkadaşlar tebrik ediyorum. :)

FCTR bayraklarını alıp sokaklara mı çıksak? :ohooh::kutlama::dance3::)

Takımın en skorer oyuncusu kimdi acep? :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Güzel ve centilmence bir maç oldu. Tarife bozulmadı Fordist i bu senede yendik :) 8-7

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu
Ben dedim, Bmw alınca hiçbirşeye yetişemessin dedimm :)

bizim kız iki gündür boğaz enfeksiyonu geçiriyor,akşamları ateşleniyor biraz korkutuyor açıkçası yakın civarda olmam gerekiyor :)

yoksa kaçırmam biliyorsunuz

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...