İçeriğe Yönlendir

Modifiye Nerede Uygun Olur

Tayyip İpek

Recommended Posts

Tayyip İpek

arkadaşlar, yeni aldığım connect aracıma tavan çıtası ve marşpiyel taktırmak istiyorum. Acaba serviste mi yoksa dışarda mı uygun olur...ne dersiniz.

Yorum bağlantısı
Tayyip İpek
Tabiki dışarda. :)

mantıken dışarda yaptırmak doğru ama, araba yeni olunca hani garanti falan diye kendimi teselliye çalışıyorum :)

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski
mantıken dışarda yaptırmak doğru ama, araba yeni olunca hani garanti falan diye kendimi teselliye çalışıyorum :)

Mekanik bir eklenti veya değişim olmadığı için garantiyi pek bozacağını sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Melih Özlem

Mekanik olmadığı sürece garantiyi bozcağını bende sanmıyorum. Dışarda alıp taktırmak daha uygundur tabikide. Ama güvendiğiniz sağlam bir yerden alın.

Yorum bağlantısı
Bayram Kurt

merhaba arkadaşım sana tavsiyem parçaları servisten al dışarıda sen kendin bile takarsın ama mutlaka servisten al çünkü dişarıda yapanlar matkapla saca vida atıyorlar servisten aldıklarınsa u şeklinde demirler var marşbiyelin altında deliklerde geçiriyorsun ve somunları sıkıyorsun o kadar üst çıtaların yeri zaten belli sadece allen anahtarla sıkıyorsun ve civataya silikon sıkıyorsun o kadar 2 saatlik iiş.kolay gelsin

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...