İçeriğe Yönlendir

24.04.2010 Usta Eller Photoday :)

Onur Demir

Recommended Posts

Onur Demir

Dedim ya bugün Hazır fırsatını bulmuşken sanayi yollarına vurdum kendimi sabahın 10unda :)

Biricik Ustalarımızın yanında geçirdim zamanımın çoğunu tabiki :)

Bu arada Hep bahsediyoruz FordClubTR nin anlaşmalı servisidir diye, Nasıl biryerdir ? Bu adamlar kimdir dimi :nazar:

İşte Usta Eller Ford Servisi ve Usta Eller Boya Kaporta Kısmı ;

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

O turuncu c-max bizim forumdan bi abinin değil mi ?

Baya güzel bi servis gibi gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)

Turuncu C-maxın sahibisi Emre Gülşen. Yanındakilerde Sabri Usta Ve oğlu Gürkan

Çeşit çeşit sertifika, Belge vs. vs.

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Forum için yapılacak olan anahtarlıkların faturasını Ustaeller Ford olarak kestir Serkan ;)

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin
Forum için yapılacak olan anahtarlıkların faturasını Ustaeller Ford olarak kestir Serkan :D

:D :D

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Fotolar çok güzel İzmire geldiğimde tanışma fırsatım olmuştu ,C Max te çok güzel görünüyor :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Forum için yapılacak olan anahtarlıkların faturasını Ustaeller Ford olarak kestir Serkan :D

Serkan abi faturayı postaya çoktan verdi.. :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

İzmir Otokoç u çökerten kadrodur, hepsi ehil teknisyendir, güzel bir operasyon ile özel servislerini açarak çok da iyi etmişlerdir.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Bu kadar ekipman yetkili servisler de bile yoktur diye düşündüm :):keyifli:

Yorum bağlantısı

Gerçekten çok güzel görünüyor, bu kadar alet edevat bence de yetkili serviste bile yoktur.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Alet edevatı bilmemde, Bu Usta'ların Otokoçta bile olamayacağı kesin :keyifli:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Forum için yapılacak olan anahtarlıkların faturasını Ustaeller Ford olarak kestir Serkan :)

Tamam abi, ödemesi de haftaya belirtelim değil mi ? :) İzmir ekibi şanslı gerçekten..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Onur, Sabri Usta'nın Usta öğreticilik Belgesindeki bilgilerle her şeyi yapmak mümkündür... Kaldır bence...

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Onur, Sabri Usta'nın Usta öğreticilik Belgesindeki bilgilerle her şeyi yapmak mümkündür... Kaldır bence...

Tamamdır ;)

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen
O turuncu c-max bizim forumdan bi abinin değil mi ?

Baya güzel bi servis gibi gözüküyor.

Bilgehan doğru hatırlıyorsun o araç bana ait....Onur'da Ustaeller'de karşılaştık çay içmeye uğramıştım malum bizim çay faslı sohbetle birlikte 3-4 saati buluyor minimum :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Serkan abi faturayı postaya çoktan verdi.. :)

Fatura ulaşmış Sabri Usta'ya ki, aradı beni... Anahtarlıkların parasını ödeyecek... Kendisine teşekkür ediyor..

Bol hayırlı kazançlar diliyoruz..

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Fatura ulaşmış Sabri Usta'ya ki, aradı beni... Anahtarlıkların parasını ödeyecek... Kendisine teşekkür ediyor..

Bol hayırlı kazançlar diliyoruz..

Şaka mı gerçek mi? Bi fotograf çektim zarar ettirdim adamlara, Zaten Ben kendim ayrı bir zararım :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Şaka mı gerçek mi?

Sabri Usta'ya şaka olduğunu söyledim ama... Yok yok dedi.. Üstümüze düşen neyse yapalım dedi.. Burası hepimizin dedi... Seneye 'de sticker'ların parasını verecekmiş :) (Bak bu şaka işte ;))

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Sabri Usta'ya şaka olduğunu söyledim ama... Yok yok dedi.. Üstümüze düşen neyse yapalım dedi.. Burası hepimizin dedi... Seneye 'de sticker'ların parasını verecekmiş :) (Bak bu şaka işte ;))

Ehh ne diyelim artık, Olan olmuş. İnşallah Fusion kelek yapmaz bu aralar, Direk trigere girişirler bu seferki zararımdan dolayı ;):) :)

Not: Bu Fotograflama işi, Geçenlerde M. Alper Ekinci İzmir'e ziyarete geldiğinde Usta Ellerde Çekilmiş bir hatıra fotografı vardı, Bende Daha özenli çekilseymiş keşke, Bizim serviste olduğu hiç belli olmuyor, Karşı taraftaki servisin reklamını yapmışsınız muhabbeti yapmıştık. Ve tamamen içimden gelerek; boş olduğum ilk haftasonu fotograflerınızı çekicem demiştim. Hatta bir konuda bile var bu şekilde bir iletim. :(

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Eee, bu 300 bir yerden çıkacak... :rolleyes:

Artık ilk kim düşerse :good1:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)
Onur bugun Sabri usta seni ariyordu, Fusion'la nasilsa gelcek felan oyle bir seyler diyordu ama tam anlamadim :good1::). (saka)

:rolleyes:

onur bidaha önünden geçmez heralde, (buda şaka)

İzmir tarafına yolum düşerse mutlaka uğramaya çalışacağım.

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
:)

onur bidaha önünden geçmez heralde, (buda şaka)

İzmir tarafına yolum düşerse mutlaka uğramaya çalışacağım.

Abi mutlaka uğra 300 muhabbeti sadece izmir tayfasını kapsıyor :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Upps Şİmdi jeton düştü, Benim Spoiler orda boyada :) Lokman Abi Gidicek olursan Benim spoileri alırsın artık :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Abi mutlaka uğra 300 muhabbeti sadece izmir tayfasını kapsıyor :)

Amaç'ı kapsasın.. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...