İçeriğe Yönlendir

Bütün Ford Modellerinin Teyp Arka Baglantısı Bu Linkte

Misafir

Recommended Posts

rica ederim.umarım bir çok kişiye ilaç olur.aslında tek tek resimleyecektim ama vaktim musait degil sabaha kladar ugrasırdım heralde bu şekilde paylaşmaya karar verdim.begenilmesine sevindim.tşk.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Mustafa Özcan

Oktay abi benim aracıma aux girşi yaptırsam ne kadara mal olur acaba?Ayrıca ses kalitesi CD kadar kaliteli olur mu?Önerileriniz bekliyorum.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Oktay abi benim aracıma aux girşi yaptırsam ne kadara mal olur acaba?Ayrıca ses kalitesi CD kadar kaliteli olur mu?Önerileriniz bekliyorum.

Maliyeti yapan kişiye bağlı.Cd kalitesi ile aux kalitesi diye bir ayrım bence yoktur farklı çıkışlardır hepsi bu.Cd sesi genelde 16 bit tabanından çalışır,Aux girişine verilen sinyal ne ise onu alırsınız buda genelde diğital bir cihaz olacağı için ses haliyle kalite olacaktır. :nazar:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasin Çelik

Yana yakıla aradığım bir şey idi çok teşekkürler, benim fiesta yok ama olsun :nazar:

Yorum bağlantısı
Şerafettin Tuncer
Maliyeti yapan kişiye bağlı.Cd kalitesi ile aux kalitesi diye bir ayrım bence yoktur farklı çıkışlardır hepsi bu.Cd sesi genelde 16 bit tabanından çalışır,Aux girişine verilen sinyal ne ise onu alırsınız buda genelde diğital bir cihaz olacağı için ses haliyle kalite olacaktır. :spiteful:

Oktay bey, benim aracımda 5000 RDS e o n var kasetli. Malum kaset devri geçti. Çıkma orjinal CD çalar bulup almak istiyorum fakat, AUX girişinden bahsetmişsiniz.

AUX girişi nedir tam olarak ?

Ne işe yarar ?

Benim araçta ya da teypte de var mı ?

Eğer varsa; üzerindeki teybi değiştirmeden nasıl yararlanabilirim bundan ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...