Onur Korhan Göytan 11 Mayıs 2010 Paylaş 11 Mayıs 2010 h.sonu tüyap a gidiyordum daha doğrusu gitmeye çalışıyordum trafikten kaçmak için denemediğim yol kalmadı sonra avcılara girince doldum dandik telefonumdan haritadan bakalım dedim arkadaş n97yi çıkardı ve ovi maps programıyla navigasyon gibi olduğumuz yeri buldu ve gitceğimiz yere aynı navigasyon cihazı gibi sesli komutlarla birlikte yönlendirdi çok faydasını gördüm - hem de taksici gibi cama navigasyonu yapıştırma yada araca navigasyon kolunu gören hırsızı davet etme riski olmadan sadece cep telefonu ile çözebilirsiniz bu işi onların da gps belirleme aygıtları var onların da haritaları 81 ili ve avrupayı kapsıyor ve güncellenebiliyor hatta bunu navigasyonlar gibi bilgisayara bağlamadan kendi yapıyor... Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 12 Mayıs 2010 Paylaş 12 Mayıs 2010 (düzenlendi) Ben iphone 3G de ilk sygic kullanmaya başladım ilk göz agrısı oldugu için buyulenmiştim ama taki iGo yu yukleyene kadar. Turkiye'nin çok çeşitli yerlerinde test ettim. Manisada gazeteden öğrendiğimiz bir ara sokak kebapcısına. İzmir de meşhur bir pastaneye Ankara'da dedemin mezarına kadar götürdü beni. Antalya'da ise en çok test ettiğim için oldukça mukemmel oldugunu söyleyebilirim. İgo nun en buyuk avantajı çok guncel poi lerin olmasıdır. POI ler her şekilde nokta atışı götürüyor. İgo daki tek sıkıntı yaşadıgım şehir Konya oldu çunku yol yapımı vardı bende yolları bilmedigim için birkaç kere aynı yere geri döndüm Son olarak TomTom var. Tomtom da oldukça kullanışlı özellikle 3-4 şeritli yollarda önceden yönlendirmesi çok başarıl ama poi leri için aynı şeyi söyleyemiyeceğim. TomTom'u yükledim. 59,99 USD para verdim. İnanın şimdi bedava verseler böyle bir programı yüklemem. Çok pişmenim. Kastamonu'da Adliyeyi arattırdım, ta Isparta Adliyesine rota çizdi En ana merkez caddeler kayıtlı değil. Aradığınız mekanı bulamıyorsunuz. Bu programın yanında iGo için harika bir program demek lazım. Kesinlikle TomTom gibi bilinen bir firmanın marka imajına yakışmıyor. Umarım güncelleme ile düzeltirler. 12 Mayıs 2010 tarihinde R?dvan Erg tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Yılmaz 12 Mayıs 2010 Paylaş 12 Mayıs 2010 merhaba ben telefoncu degilim ama alım satım yapmıyorum sureklı 2yada 3 haftada bir degişik telefon alarak biraz hobi birazda para kazanmak amaclı yapıyorum bu işi su an bende apple iphone 3g 8gb var igo yuklu ve kullanıyorum simdi ilk olarak 250tl orjınal iphone bulursan bana 10o tane sipariş ver hemen alıyım kardes su an piyasada temiz ve duzgun bir 2g 8gb 400 500 arası 3g 8gb garantilileri 700 800 arası 3gs ler ise 850 1000 arası degişiyor 2g lerde dahili a-gps bulunmamakta dolayısıyla sebekeye baglanıp yönlendirme yapar oda internet paketi gerektirir eger 3g veya 3gs ise telefonunuz dahili a-gps var ve ucretsiz kullanabilirsiniz gelelim deneyimlerime iphone gps sinyalini cok gec buluyor ve kopmalar yaşiyor genellikle sehir içindeyseniz genellikle kopma olmuyor yol tarifi guzel ama beni bildigim yollardan genelde saptırıyo baska yollardan götürüyor genelde ama başarili kullanılabılır yani bi navigasyon cihazı kadar olmasada işinizi görür Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 12 Mayıs 2010 Paylaş 12 Mayıs 2010 TomTom'u yükledim. 59,99 USD para verdim. İnanın şimdi bedava verseler böyle bir programı yüklemem. Çok pişmenim. Kastamonu'da Adliyeyi arattırdım, ta Isparta Adliyesine rota çizdi En ana merkez caddeler kayıtlı değil. Aradığınız mekanı bulamıyorsunuz. Bu programın yanında iGo için harika bir program demek lazım. Kesinlikle TomTom gibi bilinen bir firmanın marka imajına yakışmıyor. Umarım güncelleme ile düzeltirler. evet tomtom iphone kit i dışında tam bir hüsran keşke iGo ya para verseydiniz sonuna kadar hak ediyor. Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 14 Mayıs 2010 Paylaş 14 Mayıs 2010 evet tomtom iphone kit i dışında tam bir hüsran keşke iGo ya para verseydiniz sonuna kadar hak ediyor. Çok haklısınız. iGo 'nun East EU versiyonunu aldım. Belirgin şekilde TomTom 'dan üstün. Yorum bağlantısı
Recommended Posts