İçeriğe Yönlendir

V8 Kadar Olmasada Tatminkar Bi V6 Eksoz Sesi (Explorer )


Mustafa Mermertas

Recommended Posts

Mustafa Mermertas

beklemedeyim dagilsada bi flowmaster atsam diyorum ,mübarek hala saglam :D

Yorum bağlantısı
Alptekin Hacisalihoglu

Açıkcası orjinal v6'nın sesi tam bir amerikan sesi gibi değil, motorun alman orijinli olmasından dolayı olabilir mi?Yurtdışında gördüğüm mustanglerden olağanüstü sesler çıkıyor, bu araçlar da egsoz modifikasyonu mu var yoksa orjinal sesi mi böyle ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas

Alptekin bey 2 silindir eksik olunca anca bukadar :D izlediginiz videoda Flowmaster marka bi eksoz var ,katalizatörde cikmis olsa bakin siz :good1: suan benim aletin dururken cikardigi ses kagidinda 83 dB diye geciyor flowmasteri takinca 100 ü gececektir fakat TÜV sorun yapar diye pek bisey yapamiyoruz ,ama TR de sorun olacagini sanmam :p

Yorum bağlantısı
Alptekin Hacisalihoglu
(düzenlendi)

Bilsek v8 alırdık, hem de daha az yakıyormuş :D .Videoyu açamıyorum, bir sorun oluştu yazıyor ekranda;sesi tahmin edebiliyorum da Flowmaster'ı nerede bulacağız Türkiye'de, üstelik burda da tuv var artık, sorun çıkabilir , 100 db yüksek bir değer.

tarihinde Alptekin Hacisalihoglu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas

Youtub a giris sorunu yasayanlardansiniz ...valla DNS ayarlarini degistirip girenler varmis forumda..Flowmastere gelince ;burada 95€ ,paket ücretiyle falan(TR ye) 120€ yu bulur sanirim

Yorum bağlantısı
Alptekin Hacisalihoglu

Bağlandığım bilgisayar benim olmadığı için ayarlarıyla uğraşmak istemedim, anonymouse'la bağlanmayı denedim ama o da açmadı.Flowmaster'ın fiyatı baya uygunmuş, ben 1000 dolarlı rakamlar tahmin ediyordum.Fiyat böyle düşük olunca tuv'den geçmeme riski de göze alınıp takmaya değer.

Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas

olay zaten orta manifold ta bitiyor , eksoz borulari istege göre ister celik ister demirden secilebilir ;capida arkaya dogru en az 2,5 inch ki zaten Explorerin boyutuda öyle :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Serkan Çok
Bilsek v8 alırdık, hem de daha az yakıyormuş :unsure2: .Videoyu açamıyorum, bir sorun oluştu yazıyor ekranda;sesi tahmin edebiliyorum da Flowmaster'ı nerede bulacağız Türkiye'de, üstelik burda da tuv var artık, sorun çıkabilir , 100 db yüksek bir değer.

zaten alan aldıkdan sonra soru soruyor burada yahu almadan bi sorsanıza varmı satan,

değiştirecek olan

daha büyük birşeyler isteyen

ama söyleyincede illada satmaya çalışıyor derler neyse aklınızda bulunsun denk gelirse ben "kaya" yı satacağım.

başka plan ve projeler var....

Yorum bağlantısı
Alptekin Hacisalihoglu

Serkan Bey , ben almadan da forumu baya bir araştırdım, Umman'dan da geldiğim gün baktığım aracı beğenip aldım, sormaya bile fırsatım olmadı :ninja: (biraz aceleciyimdir).Explorer hakkında yazılan bütün yazıları okudum ama sizin aracınızı sattığınızı farkedemedim.Hem sanırım benim bütçemi de aşıyor sizin aracınız(sahibinden.com'da gördüm aracınızı).

Yorum bağlantısı
Serkan Çok

zaten biz iyiyiz en azından hanım çok memnun

benim acelem yok geziyoruz zevkini çıkarıyoruz

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Mermertas
bende v6 var.borla taktim.kat. lar doldugu icin iptal ettirdim orta susturucu borla sonrasi cift cikis 60 lik boru.alt devirlerin v8den farki yok.ust devirler tiz v6 sesi.amerikanlarda eksozla harikalar yaratiliyor.tavsiye ederim sizede.uzun yolda biraz ugultu artiyor tek sknti o.

Parcalari Tr den mi temin ettiniz yoksa disardanmi ?bu yaz izine geldigimde bikac seyini degistirecegimde,eger oradan ise bilmemde fayda edecek,buradan eksoz tasimayalim oralara :good1: ha birde bi soundfile ceksenizde koy :p saniz buraya iyi olur

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...