Hüseyin Aygul 6 Mayıs 2010 Paylaş 6 Mayıs 2010 slm arkadaşlar ben yeni üyeyim öncelikle bende 2007 model ford focus 1.6 tdcı 90 hp araçım var arabam cok yakıyor yaklaşık 280 kr civarı neden olabilir acaba ben enjektörlerden şüpheleniyorum temizletmem gerektiğini düşünüyorum başka fikri olan varsa lütfen paylaşırsa cok sevinirim... teşekkürler.... Yorum bağlantısı
Hüseyin Aygul 6 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2010 neye göre fazla ben anlayamadım ? normal sürüşe göre Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2010 Paylaş 6 Mayıs 2010 1. Kaç litre yakıt ile kaç km gidebiliyor sunuz? 2. Hangi ildensiniz 3. Günlük rutin kalk-dur mesafeniz nedir? 4. Kaç km de? İlk sahibinden itibaren yapılan bakımların dökümü siz de mevcut mu? Yorum bağlantısı
Hüseyin Aygul 6 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2010 1. Kaç litre yakıt ile kaç km gidebiliyor sunuz?2. Hangi ildensiniz 3. Günlük rutin kalk-dur mesafeniz nedir? 4. Kaç km de? İlk sahibinden itibaren yapılan bakımların dökümü siz de mevcut mu? araç 60 binde sadece sebebini soruyorum bilen varsa lütfen paylaşsın Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 6 Mayıs 2010 Paylaş 6 Mayıs 2010 araç 60 binde sadece sebebini soruyorum bilen varsa lütfen paylaşsın Çağlar abi yardımcı olsana. Carbon clean bence düzeltir bu durumu iyi bir tamir yöntemidir Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Mayıs 2010 Paylaş 6 Mayıs 2010 Sebebini soruyosnuz ama konu hakkında bilgi vermiyosunuz kısa mesafede bir ihtimal 9 litreyi görür diyeceğim ama ortalama şehir içi 7 den fazlası ya ölçüm hatası ya araba sorunlu. Son bakıma kaç kmde girdi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2010 Paylaş 6 Mayıs 2010 1. 28 Kr/100km universal bir ölçü birimi olmamasına rağmen (280Kr olamaz) 2. 8.9lt/100km lik yaklaşık tüketiminiz hesaplanabilir. (3.12 Tl / 1 lt yakıt) 3. bu rakam şehiriçi trafiğinde aşırı sayılmayacak birdeğerdir. Yorum bağlantısı
Guest Yakup 6 Mayıs 2010 Paylaş 6 Mayıs 2010 Araç bu 1.6 tdcı 90 hp megane 1.5 80 ps Kiralık olmasına rağmen 6.5 ortama ile ş.içinde dolanıyor. (İstanbul tabi) İlginç sonuç bencede çok yakıyor Yorum bağlantısı
Hüseyin Aygul 6 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2010 arkadaşlar sebepleri neler olabilir diyorum sadece.neden cok yakar bir araba soru bu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2010 Paylaş 6 Mayıs 2010 Diesel araçların dezavantajı, tahmini arıza sebebi belirlemektir. Arıza bulmak için; deneme-yanılma ile parça da değişmesinin sadece işçiliği bile, en masraflı benzinli aracın tamirine eşdeğerdir. Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Mayıs 2010 Paylaş 6 Mayıs 2010 araç 60 binde sadece sebebini soruyorum bilen varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar sebepleri neler olabilir diyorum sadece.neden cok yakar bir araba soru bu Hüseyin Bey, buradaki insanlar sizin bölgenizdeki elemanlar değil. Herkes soruyu anladı. Yeterli veri vermeden cevap istiyorsunuz. Yeni üye olmasanız bir de azarlayacaksınız herhalde. Ayrıca profilinizdeki yaşadığınız ili seçiniz kısmını da doldurun, o da sorulmuş ama cevap vermemişsiniz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Aygul 6 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2010 Hüseyin Bey, buradaki insanlar sizin bölgenizdeki elemanlar değil. Herkes soruyu anladı. Yeterli veri vermeden cevap istiyorsunuz. Yeni üye olmasanız bir de azarlayacaksınız herhalde. Ayrıca profilinizdeki yaşadığınız ili seçiniz kısmını da doldurun, o da sorulmuş ama cevap vermemişsiniz. murat bey bence siz burda konuyu saptırıyorsunuz ben sadece bir soru sordum veriye felan gerek yok arkadaşlara kötü bişi yazdıysam hepsinden özürdilerim ayrıca azarlama kelimesi de hiç hoş bir kelime de değil. şimdi bir dizel araç düşünün ve bu araç verdiği verilere görede fazla yakıyor. nedeni ne olabilir diyorum ben sadece mazot filitresimi enjektörmü egzozmu kapımı penceremi sebebini soruyorum sadece Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Mayıs 2010 Paylaş 6 Mayıs 2010 Hava Filtresinden olabilir önceki verileri nasıldı? sonradanmı yakıtı fazla yakmaya başladı? Yorum bağlantısı
Hüseyin Aygul 6 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2010 Hava Filtresinden olabilir önceki verileri nasıldı?sonradanmı yakıtı fazla yakmaya başladı? aynen öyle sonradan yakmaya başladı daha önce 200 kr civarı yakıyordu benim tamirci arkadaşım enjektörlerden olabilir dedi ama birde burdaki arkadaşların fikrini alayım dedim teşekkürler... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Mayıs 2010 Paylaş 6 Mayıs 2010 Carbon clean faydalı olabilir Maf sensöründen olabilir hava filtesinden olabilir uzman arkadaşlar cevap vereceklerdir. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 6 Mayıs 2010 Paylaş 6 Mayıs 2010 Neredeyse 9 litre. Şehir içinde maksimum 7.5 litre yakmalı diye düşünüyorum. Neden çok yakar? Yakıt hava oranı uygun olmazsa(hava filitresi kirli olabilir) Turboda problem varsa(turbo yeteri kadar hava basamıyordur) Kompresyon kaçakları varsa(pistonlar yeteri düzeyde sıkıştırma yapamayıp sıkışmış hava yeterince ısınamadığından ve basıncı düşük kaldığından) Lastik hava basıncları çok düşükse. MAF sensörü kirlenmiş olabilir.(giren havanın sıcaklığını ve miktarını ölcemiyordur) Yakıtı kötü olan bir istasyondan alıyor olabilirsiniz ve devamlı kısa mesafelerde kullanıyor olabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mayıs 2010 Paylaş 6 Mayıs 2010 Hüseyin Bey ikamet ilinizi hala girmediniz.. Bu bir zorunluluktur... Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 6 Mayıs 2010 Paylaş 6 Mayıs 2010 Benzine zam geldi, ondan çok yakıyor Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 Mayıs 2010 Paylaş 6 Mayıs 2010 Gaz pedalına çok basarsanız da çok yakar,çok fren yaparsanız da çok yakar Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 7 Mayıs 2010 Paylaş 7 Mayıs 2010 bence sürücü değişmeli geçen arkadaşımın şirketi geçici olarak kullanması için focus verdi. aracı aldığında bilgisayardaki ortalama 6,5 civarındaydı. göstergeyi sıfırladı. 1 haftalık kullanım sonucu ortalama değer 8.2 oldu arkadaşların saydıklarına baktırın bence, hava filtresi , maf v.s. bilgisayara bağlatın muhtemelen sorunun kaynağını gösterir. Yorum bağlantısı
Hüseyin Aygul 12 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2010 Benzine zam geldi, ondan çok yakıyor araç dizel kardeş :dil: Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 13 Mayıs 2010 Paylaş 13 Mayıs 2010 arkadaşlar, beyfendi buradaki forum ortamını bilmediği için biraz soruyu sert sormuş,cevaplarıda aynı sertlikte olmuş.. bence bırakalım forumu biraz incelesin,konuları ve sohbeti görsün ondan sonra kendiside gereksiz agresifliği konusunda bizlere hak verecektir.. sorunuzun yanıtına gelince,aslında sorunun cevabı sizde saklı... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Eylül 2017 Paylaş 3 Eylül 2017 On 07.05.2010 at 01:01, Ayhan Şentürk yazdı: Neredeyse 9 litre. Şehir içinde maksimum 7.5 litre yakmalı diye düşünüyorum. Neden çok yakar? Yakıt hava oranı uygun olmazsa(hava filitresi kirli olabilir) Turboda problem varsa(turbo yeteri kadar hava basamıyordur) Kompresyon kaçakları varsa(pistonlar yeteri düzeyde sıkıştırma yapamayıp sıkışmış hava yeterince ısınamadığından ve basıncı düşük kaldığından) Lastik hava basıncları çok düşükse. MAF sensörü kirlenmiş olabilir.(giren havanın sıcaklığını ve miktarını ölcemiyordur) Yakıtı kötü olan bir istasyondan alıyor olabilirsiniz ve devamlı kısa mesafelerde kullanıyor olabilirsiniz. Konuları gezerken bu eski konuya rastladım. Sorayım dedim. MAF sensörünün çalışma prensibini az çok bilmekle birlikte ayrıntısını bilmiyorum. Bu temizlenebilir bir şey mi? Bir de Focus'un hava filtresi orijinal olmaz da Bosch olursa ufak bir yakış artışı olabilir mi? Bir de kızdırma bujilerini değiştirince aracının çok çok az yakmaya başladığını iddia edeler var. Bu nasıl mümkün olabilir acep? Bunlar hep kafamdaki deli sorular. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Eylül 2017 Paylaş 5 Eylül 2017 On 03.09.2017 at 11:48, Emre Şimşek yazdı: Konuları gezerken bu eski konuya rastladım. Sorayım dedim. MAF sensörünün çalışma prensibini az çok bilmekle birlikte ayrıntısını bilmiyorum. Bu temizlenebilir bir şey mi? Bir de Focus'un hava filtresi orijinal olmaz da Bosch olursa ufak bir yakış artışı olabilir mi? Bir de kızdırma bujilerini değiştirince aracının çok çok az yakmaya başladığını iddia edeler var. Bu nasıl mümkün olabilir acep? Bunlar hep kafamdaki deli sorular. Maf sensörü, hava filtresi ile emme manifoldu arasındaki; hava akışmetre, debimetre de denilen silindire dolan havanın miktarını ve ısını ölçüp ecuya gönderen bir parçadır.. Ecu burdan aldığı veriye göre yakıt gönderir. Çok önemli bir parçadır.. Temizlenir. Temizlenmelidir. Sökülüp, 30 cm uzaktan balata spreyi sıkılmalıdır. Asla herhangi bir şeyle sensöre dokunulmamalıdır. Orjinal yerine bosch takılırsa ne olurun cevabını bilmiyorum ama bu yapılınca yakıt artışı oluyorsa parça doğru çalışmıyor demektir. Kızdırma bujisi değişimi sonrası olumlu gelişmeler görmek mümkündür.. çünkü yeni nesil araçlarda kızdırma bujisi sürekli aktiftir.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts