İçeriğe Yönlendir

*** Ford Club Türkiye Yaz 2010 Şenliği ***

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Gökhan Kızılkaya
(düzenlendi)
Şehir merkezine girdikten sonra Ankara tabelalarını (dikkat çevre yoluna girmeyin ) takip edin.Batçıkların altından geçeceksiniz sürekli.Son batçıkdan sonraki kavşak Kestel kavşağıdır.Yolda Beyaz Kestel minubusleri görürsünüz onlarıda takip edebilirsiniz.

Yardım lazım olursa beni arayabilirsiniz.532-383 16 94

İyi Yolcuklar.

Teşekkürler;

Bu arada tavsiye edebileceğiniz en iyi İskender Kebap nerededir acaba

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
[/quote] kodlar?na dikkat edelim...
Yorum bağlantısı
Tarık Erten

Bursa Merkezde Kent Meydanına geliyorsunuz.(Yalova yolundan hiç biryere sapmadan düz gittiğinizde Kent Meydanına ulaşcaksınız.) Arabanızı Kent Meydanı alışveriş merkezine bırabilirsiniz.Ucretsizdir.

Kent Meydanın dışında Uludağ kebapçısı vardrı.Burası yeni yeridir.Birde yolun karşısında eski dükkanları var.Tad ikisindede aynıdır ama ben eski dükkana gitmenizi tavsiye ederim.Bütün ünlülerin resimleri vardır.Yolda kime sorsanız tarif ederler.Bursanın en ünlü ve en iyi İskender kebapçısıdır.

Yorum bağlantısı

herkese mrb.

çok yakın bir aile büyügümüzün 1 saat önce vefat haberini geldi.bütüm programım iptal olmak zorunda.

önümüzdeki hafta eşimin bursadaki ablasının oglunun dügünü sebebiyle yarınki bursa şenligi nedeniyle 1 hafta öncesinden ailemi götürme planıyla katılma isteginde bulunmuştum.ve vefat haberi nedeniyle iptal etmek zorundayım.haftayada eşimi otobusle yollamam gerekiyor.

cenaze nedeniyle şehir dışından 150 kişi civarında kafile gelicek ve çogu otobuslerle gelicek bu tanıdıklarımızı tek tek terminalden almak zorundayız yarın ögle namazında cenaze defnedilkecek.

sizlere eglence dolu bir pazar diliyorum.aranızda yina olamamak çok üzücü benim için.sizlerle tanışmayı çok arzulamıştım ama kısmet degil yine.

Yorum bağlantısı
Tarık Erten
herkese mrb.

çok yakın bir aile büyügümüzün 1 saat önce vefat haberini geldi.bütüm programım iptal olmak zorunda.

önümüzdeki hafta eşimin bursadaki ablasının oglunun dügünü sebebiyle yarınki bursa şenligi nedeniyle 1 hafta öncesinden ailemi götürme planıyla katılma isteginde bulunmuştum.ve vefat haberi nedeniyle iptal etmek zorundayım.haftayada eşimi otobusle yollamam gerekiyor.

cenaze nedeniyle şehir dışından 150 kişi civarında kafile gelicek ve çogu otobuslerle gelicek bu tanıdıklarımızı tek tek terminalden almak zorundayız yarın ögle namazında cenaze defnedilkecek.

sizlere eglence dolu bir pazar diliyorum.aranızda yine olamamak çok üzücü benim için.sizlerle tanışmayı çok arzulamıştım ama kısmet degil yine.

Başınız saolsun.Allah geri kalanlara sabır versin.

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Ben Murat hocamı tanıyorum, forumun delisidir o.

Biz mangalın başındayken "Sürpriiiiz" diye çalıların ardından çıkıp hepimize son dakka golü atacak :lol2:

Ne güzel olurdu değil mi Sefa? :)

Om. :) Pazar günü seni toplantıda görücem, Navigasyonları Muğlaya ayarlattırma bize, biz senden kaçarken sen bizden kaçar olursun sonra.. :)

:good1::)

Sizden kaçan sizin gibi olsun. :p

Susurluk outletteyiz mola verdik, bırazdan cıkarız tekrardan yola. Murat hocam yan cizme sensiz olmaz.

Onur'um, iyi eğlenceler hepinize kardeşim. :)

herkese mrb.

sizlere eglence dolu bir pazar diliyorum.aranızda yine olamamak çok üzücü benim için.sizlerle tanışmayı çok arzulamıştım ama kısmet degil yine.

Oktay, çok üzüldüm kardeşim. Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
herkese mrb.

Başınız sağolsun..Hayatta her an her şey olabiliyor.Allah geride kalanlara sabır versin.

Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez

Başınız sağolsun Oktay Bey; ölüm, doğum, hastalık hepsi bizler için.

Görüldüğü üzere kalpler zaten bir arada...

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Oktay Bey başınız sağolsun.

Bu arada ben Çekirge Polis evine yerleşmiş bulunmaktayım. Bursa çok güzel heryer yeşil ağaçlık vs. Beğendik şimdilik bakalım fikrim değişecekmi ilerleyen zamanlarda :)

Akşam gibi bi mini toplantımız olur diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Oktay Bey başınız sağolsun.

Bu arada ben Çekirge Polis evine yerleşmiş bulunmaktayım. Bursa çok güzel heryer yeşil ağaçlık vs. Beğendik şimdilik bakalım fikrim değişecekmi ilerleyen zamanlarda :)

Akşam gibi bi mini toplantımız olur diye düşünüyorum.

Tabi tabi akşama toplanalım.. :good1:

herkese mrb.

Oktay abi; başınız sağolsun..

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Oktay basin sagolsun, geride kalanlara sabir diliyorum.

Su an Amac ile Bursa Kapalicarsi'da uludag gazozlarimizi yudumluyoruz.

Onur'da şifalı suların tadını çıkartıyordur şu sıralar..

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Onur'da şifalı suların tadını çıkartıyordur şu sıralar..

Çıktım şimdi, Çok sıcaktı su çekilmiyor :) Nefes problemi çektim aşağıda. Zaten sırtım güneş yanığı üstüne bide sıcak su hiç iyi gelmedi :good1:

Yolun başında Media markt gözüme çarptı, Oraya doğru bir inelim bakalım neler varmış, Dönüşte de çekirge termale uğricaz...

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Çıktım şimdi, Çok sıcaktı su çekilmiyor :) Nefes problemi çektim aşağıda. Zaten sırtım güneş yanığı üstüne bide sıcak su hiç iyi gelmedi :good1:

Yolun başında Media markt gözüme çarptı, Oraya doğru bir inelim bakalım neler varmış, Dönüşte de çekirge termale uğricaz...

Media markt a giderken batçıka girmeden git :good1:

Karşısındada carrefour var bilgin olsun..

Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya

abilerim ablalarım... merkezde beyler kebapta bir bursa iskenderi yemeden hemen caddenin karşısındaki kafkas kestane şekercisinden kestane şekeri almadan (yani bursada kazıklanmadan ama en guzel i orası bence ne kadar pahalı olsada) ssakın bursadan dönmeyinnnn :)

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Erdoğan abiyi alıp bende aranıza katılıcam arkadaşlar.. Saat 8 gibi orada oluruz..

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Normalde bugün geliyordum ama Oktay beyin aynı durumu bizim de başımıza geldi. Annemin amcası vefat etti. Nasipse yarın sabah 6 gibi yola düşeceğiz. 10-10:30 arası ordayız inşallah.

Başınız sağolsun..

Yorum bağlantısı
Tarık Erten
Erdoğan abiyi alıp bende aranıza katılıcam arkadaşlar.. Saat 8 gibi orada oluruz..

Birazdan bende ordayım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
bende gelmeyi çok istedim ama,ailecek...Ramazan ayı dışında her hafta sonu çalışıyorum.kısmet diyoruz napalım :rofl:

Allah kısmet ederse Nevşehir-Ankara üstünden bir Antalya yapacağız bir gün :)

herkse şimdiden iyi eğlenceler.

Allah hepinizi kazadan beladan korusun.

Hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin inşallah,arkadaşlar..

Misafir etmekten onur duyarım...

Mobeselere dikkat.. sonra sürpriz mektuplar almayın.. :)

Alacağız gibi..

herkese mrb.

sizlere eglence dolu bir pazar diliyorum.aranızda yina olamamak çok üzücü benim için.sizlerle tanışmayı çok arzulamıştım ama kısmet degil yine.

Oktay başın sağolsun...

Normalde bugün geliyordum ama Oktay beyin aynı durumu bizim de başımıza geldi. Annemin amcası vefat etti. Nasipse yarın sabah 6 gibi yola düşeceğiz. 10-10:30 arası ordayız inşallah.

Yarın bekliyoruz

Senin de başın sağolsun..

Birazdan bende ordayım.

Gördük :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
herkese mrb.

arkadaşlar başınız sağolsun.

Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe

Şu anda Çekirge Termal Oteldeyim. Güzel bir otel.

Yarın görüşürüz...

Yorum bağlantısı

Tüm abilerim başınız sağolsun. Bende Can abiyi aradım, Allah'ın izni ile inşallah yarın Bursa'da olacağız.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...