Ergin Şendağ 19 Haziran 2010 Paylaş 19 Haziran 2010 Normalde bugün geliyordum ama Oktay beyin aynı durumu bizim de başımıza geldi. Annemin amcası vefat etti. Nasipse yarın sabah 6 gibi yola düşeceğiz. 10-10:30 arası ordayız inşallah. Hakancım başın sağolsun, mekanı cennet olsun... Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 19 Haziran 2010 Paylaş 19 Haziran 2010 Ben son güne kadar bekledim yarın normalde çalışmıyorum ama biz de yaz dönemi hafta sonumuz falan bazen yalan olabiliyor yarın ki gibi,hepinize iyi eğlenceler. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 19 Haziran 2010 Paylaş 19 Haziran 2010 (düzenlendi) Arkadaşlar yarın sabah istanbuldan gelenler için bursa girişinde beklemeyi düşünüyordum ama çoğu kişi gerek yok dedi. Beklememi isteyenler yok ise bende direk uludağa çıkacağım. ? Zaten detaylı yol tarifinde açıklamalar var. 19 Haziran 2010 tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest G 19 Haziran 2010 Paylaş 19 Haziran 2010 Ayhan düşüncen için teşekürler ama yol tarifi için telefonla rahatsız edebilirim. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Haziran 2010 Paylaş 19 Haziran 2010 Gökhan sen baya erken çıkıyorsun eğer yakalarsam peşime takılırsın Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 19 Haziran 2010 Paylaş 19 Haziran 2010 Telefonla istediğiniz zaman arayabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Guest G 19 Haziran 2010 Paylaş 19 Haziran 2010 Gökhan sen baya erken çıkıyorsun eğer yakalarsam peşime takılırsın Lokman abi evden 7:30 gibi çıksam 80-90 anca giderim Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 19 Haziran 2010 Paylaş 19 Haziran 2010 (düzenlendi) Başınız sağolsun. ,Allah rahmet eylesin.. Bu Bursa toplantısı bayağı bir organizeli oldu. Katılım güzel olacak inşallah. Ön kulisler toplanmış bile poz bile vermişler.. Yarın geliyoruz kısmetse artık hep beraber toplanıp meclisi oluştururuz bu arada organizasyonun öncülüğün yapan Bursa ekibine çok teşekkürler 19 Haziran 2010 tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Haziran 2010 Paylaş 19 Haziran 2010 Şu anda Çekirge Termal Oteldeyim. Güzel bir otel. Yarın görüşürüz... Abi herkes seni arıyo Arkadaşlar az önce misafirlerimizin yanındaydım muhabbet sohbet süper... Yola çıkıcak arkadaşlara iyi yolculuklar.. Yarın görüşmek üzre.. Yorum bağlantısı
Orhan Ünsal 19 Haziran 2010 Paylaş 19 Haziran 2010 başınız sagolsun arkadaşlar. allah sizlere uzun ömür versin. umarım güzel bir buluşma olur. resimlerinizi merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Bu saatten sonra önemi yok ama + 2 misafirim var haberiniz olsun Şimdi yola çıkıyorum görüşmek üzere. Yorum bağlantısı
Ramazan Okyar 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Her ne kadar forumda yeni olduğum için kimseyi tanımasamda katılmak istiyordum ama özel bi durumdan dolayı katılamıyorum..iyi eğlenceler.. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Oktay Bey ve Hakan başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Güzel toplantıydı.. Tüm katılımcı arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık.. gelemeyen arkadaşlar ile de önümüzdeki şenlikte buluşuruz inşallah.. dönüş yolunda doluya tutulduk.. ceviz büyüklüğünde yağdı desem abartı olmaz.. Tüm emeği geçenlere tekrar teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Tarık Erten 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Güzel toplantıydı.. Tüm katılımcı arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık.. gelemeyen arkadaşlar ile de önümüzdeki şenlikte buluşuruz inşallah.. dönüş yolunda doluya tutulduk.. ceviz büyüklüğünde yağdı desem abartı olmaz.. Tüm emeği geçenlere tekrar teşekkürler.. Güzel bir buluşma oldu.Gelen herkesin ayağına sağlık.Çok güzel bir gün oldu.Yeni insanları tanımak güzel.Umarım tekrarını yaparzı. Dolu felaketti kaçacak hiç bir yer yok ağaç altlarında arabalar yol berbat . Umaım kimsede hasar yoktur. Yolda olan arkadaşlara hayırlı yolculuklar dilerim. Güzel toplantıydı.. Tüm katılımcı arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık.. gelemeyen arkadaşlar ile de önümüzdeki şenlikte buluşuruz inşallah.. dönüş yolunda doluya tutulduk.. ceviz büyüklüğünde yağdı desem abartı olmaz.. Tüm emeği geçenlere tekrar teşekkürler.. Nuri hasar var mı ? Ben baktım ama birşey göremedim Yorum bağlantısı
Recommended Posts