Şener Yörük 19 Mayıs 2010 Paylaş 19 Mayıs 2010 Fiesta tdci için normal dizel mi kullanılmalı yoksa euro dizel mi kullanılmalı? Birde fark olarak ne oluyor,yani kullanıcı için ne gibi faydası oluyor? Kullanan arkadaşlar yada bilgisi olan paylaşım yaparsa sevinirim. Yorum bağlantısı
Can Karacaer 19 Mayıs 2010 Paylaş 19 Mayıs 2010 euro koyacaksınız. Fark 1-2 sene sonra çıkacak muhtemel masraf oluyor... Yorum bağlantısı
Şener Yörük 19 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2010 euro koyacaksınız.Fark 1-2 sene sonra çıkacak muhtemel masraf oluyor... Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Şener Yörük 19 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2010 Peki firma olarak hangi firmayı önerirsiniz? Tabi ki reklam olmazsa Yorum bağlantısı
Ahmet Öztürk 19 Mayıs 2010 Paylaş 19 Mayıs 2010 Merhaba, Hayırlı olsun araciniz. yakit olayı biraz karisik, marka degil de guvendiginiz bildiginiz istasyondan euro dizel alin derim. selamlar Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Mayıs 2010 Paylaş 19 Mayıs 2010 Güvendiğiniz istasyondan alın. PO vmax dizel çok iyi. Shell GTL çok pahalı. Yorum bağlantısı
Emrah Yıldırım 2 19 Mayıs 2010 Paylaş 19 Mayıs 2010 Turbo dizel araçlar için muhakkak euro dizel kullanmak önerilir aksi takdirde araçta çok büyük hasarlar doğuracağı söylenir Yorum bağlantısı
Melih Özlem 19 Mayıs 2010 Paylaş 19 Mayıs 2010 Euro dizel tabikide Bp veya shellden alıyorum genelde. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 19 Mayıs 2010 Paylaş 19 Mayıs 2010 bir keresinde 20 liralık normal mazot almak zorunda kaldım.(euro yoktu)o bile içime dert oldu.mazot sobaları vardı eskiden,o sobada yağ yakmak gibi birşey geliyor aklıma. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 21 Mayıs 2010 Paylaş 21 Mayıs 2010 bir benzetmeydi sadece.yanık yağ yani Yorum bağlantısı
Necati Dur 21 Mayıs 2010 Paylaş 21 Mayıs 2010 bende bulunduğunuz yerdeki en işlek istasyondiyorum. depoları temiz olacaktır. Yorum bağlantısı
Halis Parlak 21 Mayıs 2010 Paylaş 21 Mayıs 2010 Euro kullanın hiç bulaşmayın normale.Uzun vadede değerini anlarsınız. Yorum bağlantısı
Mehmet Türkkanı 22 Mayıs 2010 Paylaş 22 Mayıs 2010 Fiesta tdci için normal dizel mi kullanılmalı yoksa euro dizel mi kullanılmalı? Birde fark olarak ne oluyor,yani kullanıcı için ne gibi faydası oluyor? Kullanan arkadaşlar yada bilgisi olan paylaşım yaparsa sevinirim. Fabrikanında önerdiği gibi euro mazot kullanmalısınız.Normal mazot çekişi düşürdüğünden yakıt tüketimi çok olucaktır motorun sesi bile değişiyo zaten kalın yakıt sonuç itibari ile.Kısaca normal mazot aracınızın ciğerini sökücektir. Yorum bağlantısı
Mehmet Solak 23 Mayıs 2010 Paylaş 23 Mayıs 2010 kesinlikle eurodısel.motorun uzun ömürlü kullanımı için gerekli. Yorum bağlantısı
Yigit Özdal 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Selamın Aleykum bugun arkdaşlarımla sohbet ederken bu konuyu tartıstık ben hep euro dıesel alan birisiyim ama normal dıesel ıle euro nun bı farkı olmadıgını soyledıler sızce hangisi alınmalı ve katkı maddesı koyma olayı yapılmalımı ? Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Selamın Aleykum bugun arkdaşlarımla sohbet ederken bu konuyu tartıstık ben hep euro dıesel alan birisiyim ama normal dıesel ıle euro nun bı farkı olmadıgını soyledıler sızce hangisi alınmalı ve katkı maddesı koyma olayı yapılmalımı ? Konunuzu birleştirdim. Buradan devam edelim. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Artık zaten kırsal motorin yok opete gidin mesela eco eurodiesel ve ultraforce eurodiesel var tek farkı eco olan rafineriden çıktığı gibi katkısız biride ultraforce opetin kendi karışımını koyduğu euro diesel var performansı azda olsa etkiliyor. Yorum bağlantısı
Uğur Suekinci 10 Ağustos 2013 Paylaş 10 Ağustos 2013 Arkadaşlar yanlış veya eksik bir bilgi var. Şu anda eurodiesel olmayan yakıt var ve bazı akaryakıt istasyonlarında hala satılıyor. Hatta bazı şirketler, filo araçlarında taşıt tanıma sistemi gibi otomatik yakıt alma anlaşmalarını sadece normal dizel üzerinden yapıyorlar. Konunun ana sorusuna gelince, eurodiesel ile normal dizelin temelde farkı içerdiği kükürt oranıdır. Eurodiesel (diğer bir tabirle ultra-low-sulfur diesel yani ultra düşük kükürtlü dizel) çıkış amacı, temel anlamda motora daha az zarar vermek değil, egzos emisyonlarını düşürmektir. Başına euro gelmesinin basit açıklaması da budur. Günümüz common rail dizel enjeksiyon motorları, min Euro4+ emisyonlarına göre dizayn edilmiştir ve düşük kükürtlü yakıtla çalışmalıdır. Normal dizel yakıtı kullanmak kısa ve orta vadede olmasa bile uzun vadede en azından enjektörle ilgili sıkıntıya mutlaka yol açacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Adem Güler 10 Ağustos 2013 Paylaş 10 Ağustos 2013 Biz rafineride euro harici dizel üretmiyoruz üretimi yok.satışıda yasaktı zannedersem. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 10 Ağustos 2013 Paylaş 10 Ağustos 2013 Dizel yakıtın satışının artmasıyla firmaların yakıt katkılarının, ya da yakıtı geliştirmelerinin diyeyim bence önemi arttı .Kendileri geliştiriyor yada bu işle ilgilenen büyük markalarla çalışıyorlar , yakıt aynı yerden çıkıp dağılmasına rağmen markalar arasında burada da hemen herkesin kabul ettiği gibi bir fark oluştu.Yakıt dağıtan markaların internet sitelerinden geliştirme çalışmalarını takip etmekte fayda var diye düşünüyorum.Örneğin ben 1 yıl önce Opet kulanıyordum ....7-8 aydır; yani şu an benim favorim PO V-max... farkını hissetim ama, daha iyisini keşfedersem onu da kullanabilirim, yani sürekli şunu kullanıyorum yada şunu tavsiye ediyorum demek günümüz şartlarında biraz tiryakilik ve üşengeçlik gibi geliyor. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 10 Ağustos 2013 Paylaş 10 Ağustos 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar yanlış veya eksik bir bilgi var. Şu anda eurodiesel olmayan yakıt var ve bazı akaryakıt istasyonlarında hala satılıyor. Hatta bazı şirketler, filo araçlarında taşıt tanıma sistemi gibi otomatik yakıt alma anlaşmalarını sadece normal dizel üzerinden yapıyorlar. Konunun ana sorusuna gelince, eurodiesel ile normal dizelin temelde farkı içerdiği kükürt oranıdır. Eurodiesel (diğer bir tabirle ultra-low-sulfur diesel yani ultra düşük kükürtlü dizel) çıkış amacı, temel anlamda motora daha az zarar vermek değil, egzos emisyonlarını düşürmektir. Başına euro gelmesinin basit açıklaması da budur. Günümüz common rail dizel enjeksiyon motorları, min Euro4+ emisyonlarına göre dizayn edilmiştir ve düşük kükürtlü yakıtla çalışmalıdır. Normal dizel yakıtı kullanmak kısa ve orta vadede olmasa bile uzun vadede en azından enjektörle ilgili sıkıntıya mutlaka yol açacaktır. Euro 5 normları( max.10 ppm kükürt oranı) altında mazot üretimi 01,04,2010 tarihinden itibaren Avrupa birliği anlaşmaları çerçevesinde Türkiyede üretimi ve satışı yasaklanmıştır. Resmi olarak üretim ve satışı suç teşkil etmektedir. Resmi üretici olarak tek firma Tüpraştır ithal edilen mazot'ların numune ve kayıtlarıda bu firmaya bildirilmek zorundadır. 8-10 krş fark ile satılan motorindeki ana hammadde aynıdır, yani hepsi Euro 5 normlarında rafineride üretilmiş yada ithal edilmiştir ve aralarındaki fark sadece ve sadece içine katılan yanma ve verimliiği artırıcı ilave maddeler yani katkılardır. "ARTIK HERKES BUNU BİLEREK YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM" Bu forumda kaçıncı bu konudaki yazım olduğunu hatırlamıyorum ama lütfen kırsal yada kalitesiz varsa da bunu satan istasyon sahibinin bileceği bir iştir. Onlarıda Allah'a havale etmekten başka çaremiz yoktur. Bu mallarda Genelde İran ve Irak sınırına yakın şehirlerde rastlayabiliriz, fiyatlarından da bellidirler zaten oradaki araç sahiplerinin dikkatli olmaktan başka yapabilecekleri bir şey yoktur. 10 Ağustos 2013 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet YILDIRIM 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Ben vmax alıyorum memnunum. Yerine göre degişir tabiki Yorum bağlantısı
Recommended Posts