Ayhan Onaran 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Ben kullandım. Orada yazılanları aynen uyguladım. Çizik derin olduğundan rötüş boyasıyla kullandım. Şimdi güneş ışığında çok az belli oluyor. Araç ne renkti ? Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Araç ne renkti ? Araç kum gri... Yorum bağlantısı
Melih Gülbahar 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Ucuz etin yahnisi olmaz. Çizik deyince bunu tek geçerim... http://www.modacar.com.tr/urun/turtle-wax-cizik-giderici-yenileme-kiti-09g019.aspx Bugün sipariş ettim inşallah işe yarar. Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 (düzenlendi) Bugün sipariş ettim inşallah işe yarar. Yazılanları aynen uygulayın, ben de oldukça işe yaradı. Güneş altında çok az belli olmasına karşın gölgede hemen hiç görünmüyor. İşin kötüsü çizgi sol tarafta olduğundan gözümün önündeydi. Bir kaç yere gösterdim, autoking de dahil. Olmaz dediler. En son bunu denedim. Bana göre başarı %80. Aslında eli işe yatkın biri %90 başarı elde eder diye düşünüyorum. Eğer çizik derinse boya koduyla bir miktar rötüş boyası yaptırın. Şimdiden kolay gelsin... 22 Ağustos 2013 tarihinde Fikret Özsoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Gümüşdağ 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Bugün tesadüfen Facebook'ta Nanomax isimli bir çizik gidericinin reklamını gördüm. İncelediğimde iso9001 belgesi var. Kullanan kimse varmı acaba. Sonuç alabilmiş mi? Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Bende gördüm hatta reklam fotoğrafında resmen araba kazınmış... Nasıl kapatacak o kadar derin çizikleri anlam veremiyorum Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Denemedim ama kullanmam, reklamın bile malın kalitesini belli eden noktaları vardır.. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Daha önce konusu açılmıştı. Ararsanız bulacaksınız. Tırt bir ürün.. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Babam bir hevesle almıştı. Araca ben uygulamıştım. Kesinlikle almayın! Göz boyama ve müşteri kandırmadan başka birşey değil. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Bugün tesadüfen Facebook'ta Nanomax isimli bir çizik gidericinin reklamını gördüm. İncelediğimde iso9001 belgesi var. Kullanan kimse varmı acaba. Sonuç alabilmiş mi? Konunuz birleştirilmiştir... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Arkadaşlar şu ürüne bir bakar mısınız ? bildiğimiz çizik kalemi değil.. Her aracın boya koduna göre hazırlanıyormuş..Benim aklıma yattı. Rötuş boyası kalem gibi olursa daha iyi uygulanabilir.Ayrıca vernik ve sertleştirici varmış içinde.. http://www.tekzen.com.tr/free_pen_rotus_boya_kalemi_boya_kodu_fo_/2177743 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Ağustos 2014 Paylaş 8 Ağustos 2014 Konu Çizik giderici kalem ya içeri girip bakan bile yok..Mİllet o kadar bıkmış bu kalem işinden.. Ne yapmak lazım bilemedim Yorum bağlantısı
Ayşin Korkmaz 29 Kasım 2014 Paylaş 29 Kasım 2014 Merhaba herkese, Bende geçtiğimiz hafta 2005 fiesta van aracımı satıp 2012 siyah focus aldım. Arabayı sitenin otoparkına çeker çekmez çocuklar sağ kapıyı çizdirmişler, nasıl başarmışlar bilemiyorum alırken yoktu. Araçta boya yok zaten boya takıntısı da olan biriyim, şimdi bu çizikleri giderecek bir kalem falan yok mu yani? İnternette Quixx diye bir markanın reklamlarını izledim acaba işe yarar mı? Şimdi herkes para tuzağı diyecek ama napayım boyatmak istemiyorum ama bu şekilde kalsın da istemiyorum Yorum bağlantısı
Hakkı Yılmaz 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Arkadaşlar merhaba.Foruma yeni uye oldum.Sizlere bi sorum olacak.Bugün fiestamı yanaştirirke kakmldirima surttum biraz.Bu cizik kalemleri işe yarar mi kullanan var mi.tesekkurler.... Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Merhaba. Hoş Geldiniz. Bir işe yaramaz boşuna masraf yapmayın. Pasta cila deneyin. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Merhaba. Hoş Geldiniz. Bir işe yaramaz boşuna masraf yapmayın. Pasta cila deneyin. Geçmiş olsun. +1000 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Sadece geçici çözüm oluyor bir iki yıkama sonrası çıkıyor. En iyi çözüm pasta ciladır oda iyi yapılması kaydıyla... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Herkes söylemiş. Gereksiz masraf Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Merhaba herkese, Bende geçtiğimiz hafta 2005 fiesta van aracımı satıp 2012 siyah focus aldım. Arabayı sitenin otoparkına çeker çekmez çocuklar sağ kapıyı çizdirmişler, nasıl başarmışlar bilemiyorum alırken yoktu. Araçta boya yok zaten boya takıntısı da olan biriyim, şimdi bu çizikleri giderecek bir kalem falan yok mu yani? İnternette Quixx diye bir markanın reklamlarını izledim acaba işe yarar mı? Şimdi herkes para tuzağı diyecek ama napayım boyatmak istemiyorum ama bu şekilde kalsın da istemiyorum Geçmiş olsun. Konunuz birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts