İçeriğe Yönlendir

Çizik Giderici Kalemler

Emin Sonkaya

Recommended Posts

Oğuzhan Sonata
arkadaşlar bu ürünü bende kullandım ve tam bir hüsranla sonuclandı. Aslında bugune kadar satılan fix it proların hepsi Çinden gelen 2 3 liralık çakma ürünlermiş. Ve hiç ama hiç bi işe yaramıyorlar. Bende alıp kullandım ama çiziği biraz olsun kapatmadı. Bir arkadasımla konusuyordum o www.fixitpro.gen.tr den almış ürünü orjinalmiş inanmamıştım ama siteyi girip incelerken fix it pronun orjinallik belgelerini gördüm yne fazla emin olamamıstım ki arkadasım ondakini deneyebilceğimi söyledi harbiden de çizikleri tamamen yok etti yaa sahteleri bi işe yaramıyor. Ben de dün tekrardan fixitpro.gen.tr adresinden siparişimi verdim şimdi ürünümün gelmesini bekliyorum. Sakın arkadslar sahte urunlere aldanmayın bi dünya para verirsiniz hepsi bosa gider orjinalliğine cok dikkat edin. Ayrıca dedğim sitede bi de uygulama var orjinal ürün gelip gelmediği test ediliyormus. Benm cok icim yandı sahte ürüne verdğim paraya sizde hangi siteden alırsanız alın ama orjinalliğine emin olmadan almayın
evet orjinali tamamen işe yarıyor. Ben arkadasımın fix it pro'dan denemiştim ve çizikler tamamen gitti. Simdi kendme de sipariş verdim elime ulaşsın size de isterseniz fotograflarla öncesi snrasını gösteririm.

Ne ilginçtirki bugun üye olupta ilk mesajınızı bu konuya atmışsınız.!!!

İnsanları umarım yanlış yönlendirmezsiniz ve bu kalemle ticari bir bağlantınız yoktur...

Güncel bir uygulama fotosu koyunda bir bakalım bu mükemmel buluşa nasıl yokediyor çizikleri......

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
arkadaşlar bu ürünü bende kullandım ve tam bir hüsranla sonuclandı. Aslında bugune kadar satılan fix it proların hepsi Çinden gelen 2 3 liralık çakma ürünlermiş. Ve hiç ama hiç bi işe yaramıyorlar. Bende alıp kullandım ama çiziği biraz olsun kapatmadı. Bir arkadasımla konusuyordum o www.fixitpro.gen.tr den almış ürünü orjinalmiş inanmamıştım ama siteyi girip incelerken fix it pronun orjinallik belgelerini gördüm yne fazla emin olamamıstım ki arkadasım ondakini deneyebilceğimi söyledi harbiden de çizikleri tamamen yok etti yaa sahteleri bi işe yaramıyor. Ben de dün tekrardan fixitpro.gen.tr adresinden siparişimi verdim şimdi ürünümün gelmesini bekliyorum. Sakın arkadslar sahte urunlere aldanmayın bi dünya para verirsiniz hepsi bosa gider orjinalliğine cok dikkat edin. Ayrıca dedğim sitede bi de uygulama var orjinal ürün gelip gelmediği test ediliyormus. Benm cok icim yandı sahte ürüne verdğim paraya sizde hangi siteden alırsanız alın ama orjinalliğine emin olmadan almayın
Ne ilginçtirki bugun üye olupta ilk mesajınızı bu konuya atmışsınız.!!!

İnsanları umarım yanlış yönlendirmezsiniz ve bu kalemle ticari bir bağlantınız yoktur...

Güncel bir uygulama fotosu koyunda bir bakalım bu mükemmel buluşa nasıl yokediyor çizikleri......

+1

copy paste

:unknw:

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=5319&page=2

Evet

http://forum.grandepuntotr.com/teknik-yard...k-giderici.html

Dışardan bakınca çok mu saf görünüyoruz acaba :)

Bukadar da olmaz canım...

http://www.ozmena.com/motorlu-araclar/quot...ost1942390.html

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

görün, gülün, geçin, almayın...

Alıntıdır :unknw: Ben de alıntı yapayım dedim.

Vesile ile: Emmi Takipte :)

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bu tarz ürünlere verilicek parayı bir boyacıya verin ; Aracınıza yıllarca rötuş yapar..

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Bu tür uygulamaları, birkaç yıkamadan sonra çıkacak kısa süreli askiyonlar olarak düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Murat Aldağ

arkadaşlar bu çizik giderici kalemlerden arkadaş on tane ebaydan sipariş etti tanesi 5 TL ye geldi. Öncelikle bunu bilin. Ayrıca bir kaç yıkama sonrası yine çıkıyor haberiniz olsun... BOşa para vermeyin..

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

desenize filmlerde kullanılan sahte kalemler gibi yarım saat sonra kalemle atılan imza yok oluyorya buda suyla çıkıyor o zaman.

linktede yıkamaylada gitmiyor ama reklam işte boşuna güvensizlik yok bu ürünlere.

tek bir kalem boyası şeffaf sanırım ve renk ne olursa olsun aynı rengi alıyor ve derin çizikleride dolduruyor kuruıyor bakın olmamış gibi.bi oto dizisi vardı renk degiştirebilen acep o teknolojinişnmi habercisi.nano teknolojide bile bu şekilde üretim olmamışken duyulmamışken bu aldatmaca ürün piyasaya çıkabiliyor.bildigim sadece güneş ışıgıyla parlama ve rengini koruyabilen boyalar mevcut ama onlarda hala test aşamalarında sürüm yok sanırım.çizilmeyen boyalar mevcut ama bu şaşkınlık verici.teknoloji takipcisi olarak inandıgımı söyleyemem.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Furkan Avcı
(düzenlendi)

Ben denedim, ince ve çok derin olmayan çiziklerde bir miktar işe yarıyor. Lakin derin çizik veya metalik boyalı olanlarda sonuç sıfır.

tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

birazdan işe yaradığı ve yaramadığı videoları ekleyeceğim

Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz

Önceleri ben de çok merak ediyordum. Kullananlar genelde 1-2 yıkamaya etkisi bitiyor diyorlardı. Bir de internet cafelerde bile satılır hale gelince ben emin oldum ki işe yaramıyor :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Metalik boyalarda etkisi hiç yok.Benim araca eski sahibi sürmüş çizik daha kötü dikkat çeker olmuş :)

Yorum bağlantısı
Uğur Gül

Siyah araçta kullandım sedan tam bagaj üstü 6-7 cm derin çizmişler sürünce daha çok dikat çekiyor.Beyaz çizik gidiyor ama bu seferde yağ izi oluyor dikkat çekiyor hemde 2-3 yıkamada aynı haline geri dönüyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Siyah araçta kullandım sedan tam bagaj üstü 6-7 cm derin çizmişler sürünce daha çok dikat çekiyor.Beyaz çizik gidiyor ama bu seferde yağ izi oluyor dikkat çekiyor hemde 2-3 yıkamada aynı haline geri dönüyor.

detaylı ve güzel bir bilgi teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...

Başlangıçta göze hoş gelen ancak düşünüldüğünde 3-5 liralık bir ürünün çiziği nasıl gidereceğini merak ettim. Acaba forumdaşlarımızdan bu ürünü kullanan,memnun kalan var mıdır?  

http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=otctn51662&categoryid=20035740&sku=OTCTN51662

sadece cilanın üzerine çok çok ince bir çizik varsa hallediyor,pasta gibi temizliyor.Ancak derin çiziklerde hiçbir işe yaramıyor.Bende meraktan alıp denemiştim ama tırtt 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Başlangıçta göze hoş gelen ancak düşünüldüğünde 3-5 liralık bir ürünün çiziği nasıl gidereceğini merak ettim. Acaba forumdaşlarımızdan bu ürünü kullanan,memnun kalan var mıdır?  

http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=otctn51662&categoryid=20035740&sku=OTCTN51662

Konunuzu birleştirdim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Bu ürün gerçekten işe yarıyor mu ? kullanan var mı..

Ben kullandım. Orada yazılanları aynen uyguladım. Çizik derin olduğundan rötüş boyasıyla kullandım. Şimdi güneş ışığında çok az belli oluyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...