Levent Altuntaş 26 Mayıs 2010 Paylaş 26 Mayıs 2010 herkese selam tekrar. geçenlerde artık 11 yıldır çalışan orjinal motorcraft buji kablolarımın (araba 150 bin oldu) sorun çıkardığına karar verip mecburen yan sanayi 45 liralık kablo aldım taktım. gazdan ayağımı çekince yaşadığım ara sıra kesiklik 1 ay gitti ama şimdi yine başladı. malum ucuz malın yahnisi hesabı. hiç bir sitede ve parçacıda 99-00 mondeoların kablosunun orjinalı yok. 97-98 soketleri yıldızlı ve orjini 100 lira. ama 99-00 ların soketleri farklı ve çoğu sitede yok. servisdede 250 lira. ne güzel...neymiş bizim motor focus ile aynı miş, diğeri eskiymiş. ne saçmalık.. şimdi ebaydan bosh marka kablolar buldum. orjinal ve 75 liraya geliyor. resimlerden baktım ve mondeo 2.0 yazıp soketi benimkine uyan buldum. ama yine de 2 tip varmış. motor kodunu soruylar neyse...NGB ; NGC ; NGD bunlardan hangisi acaba.. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...e=STRK:MEWAX:IT http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...e=STRK:MEWAX:IT linklerin ikiside bosh ikiside mondeo 2 ve 99-00 için . soketler uyuyor. ama motor kodunu çözemedim. adamla yazıştım tabiki sen bilicen dedi.. bana yardım edermisiniz. benim 99 siyah motor mondeo motoruna hangisi uyar.. benim motor NGB ; NGC ; NGD hangisi. şası nosunda yazarmı.. saygılar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2010 Paylaş 26 Mayıs 2010 ama 99-00 ların soketleri farklı ve çoğu sitede yok. servisdede 250 lira. ne güzel...neymiş bizim motor focus ile aynı miş, diğeri eskiymiş. ne saçmalık.. Niye saçma olsun... Doğru demişler.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2010 Paylaş 26 Mayıs 2010 Burada var.. tek tek alacaksınız... Fordclub üyelerine indirim de var... 1 2 3 4 Yorum bağlantısı
Levent Altuntaş 26 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2010 saygılar mehmet abi. onu bende gördüm. hatta telefon ile görüştük. servisde de aynı para.. ama sence bosh kötümü. uymaz mı? zira 200 lira çok geldi. hele bir yaş eskisinin ki 100 lira iken kanıma dokundu.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2010 Paylaş 26 Mayıs 2010 saygılar mehmet abi. onu bende gördüm. hatta telefon ile görüştük. servisde de aynı para.. ama sence bosh kötümü. uymaz mı? zira 200 lira çok geldi. hele bir yaş eskisinin ki 100 lira iken kanıma dokundu.. Ben, 3-4 tane denedim... Sonunda; Linkini verdiklerimi aldım. sonuç; çıkardıklarım sağlamdı ama yenileri takınca torkum en az % 15 artmıştır... Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 27 Mayıs 2010 Paylaş 27 Mayıs 2010 Motorcraft alın derim. Ben bosh da aldım fomoco da aldım, hiçbiri motorcraft gibi olmuyor. Yorum bağlantısı
Levent Altuntaş 11 Haziran 2010 Yazar Paylaş 11 Haziran 2010 99 mondeo motoru bu kodlardan hangisi bilen varmı acaba ? NGB ; NGC ; NGD. ateşleme kablosu için lazımmışda.. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2010 Paylaş 11 Haziran 2010 Burada var.. tek tek alacaksınız... Fordclub üyelerine indirim de var... 1 2 3 4 emmi bu linkte mondeo 93 2000 arası diyor.senin araçla benim aracın kablosu farklı demiştin.kabloyu alırken motor ismini söyleyerekmi almamız gerek.adamlar uyar diyecekir ama ne şekilde ısrar ederek istemeliyim. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Haziran 2010 Paylaş 12 Haziran 2010 96, 98 aynı 99,00 farklı,kasa degişik ama kablolar aynı oktay abi,99,00,motor farklı,kablosu bizimkinde farklı. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Haziran 2010 Paylaş 12 Haziran 2010 96, 98 aynı 99,00 farklı,kasa degişik ama kablolar aynı oktay abi,99,00,motor farklı,kablosu bizimkinde farklı. tşk.yani yıl ve motoruna göre istemek en dogrusu olucak Yorum bağlantısı
Misafir 12 Haziran 2010 Paylaş 12 Haziran 2010 tşk.yani yıl ve motoruna göre istemek en dogrusu olucak en güzeli. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Mehmet abi orda bir likn vermiş otoservet.com daki ürün 1-2-3-4 nolu buji kabloları diyor.benim anlamadıgım o sitede MONDEO 93-2001 BUJİ KABLOSU MOTORCRAFT olarak gecen bir ürün daha var ve fiyatı 80 tl civarında.. bu yazan motorcraft orjinal değilmi? bu ürün yan sanayimi ? motorcraft yazıyor başlıgında ve fiyatı 80 tl? üretimde çeşitlilik ve kullanıcı memnuniyeti olması nedeniyle böyle oldugunu düşünüyorum tabikide fark var marka aynı olabilir ama her kullanıcı tekli versiyonu alamaz.düşüncem bu. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 Otoservetten hüseyinle konuştum Lucas marka buji kablosunu önerdi... onu alıcam denicem. birde bu kablo kaç km bir değişiyor.._? bence deneme bile 80 tl lik olan motorcraft al kullan parana yazık. Yorum bağlantısı
Kemalettin Karatum 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Fiyatı 80 lira olunca acaba "çakma motorcraft"mı? diye işkilleniyor insan..... Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 (düzenlendi) marka motorcraft ta olsa versiyonu vardır veya üretim yeri farklıdır o yüzden diye düşünüyorum.tek tek satılanada çok fiyat biçilmiş gibi sanki.ama üretim yerleri kesin farklıdır ve tabi kablo kalitesi. 23 Haziran 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 bence deneme bile 80 tl lik olan motorcraft al kullan parana yazık. abi sanayide oto anadol var ford yedek parça satıyorlar onlara sordum motorcroft orjinal dedi 100 tl diyorlar.. Denedim memnun kalmadım ve iade ettim... Hüseyin'in önerdiği kablo bence daha iyidir... Mehmet abi orda bir likn vermiş otoservet.com daki ürün 1-2-3-4 nolu buji kabloları diyor.benim anlamadıgım o sitede MONDEO 93-2001 BUJİ KABLOSU MOTORCRAFT olarak gecen bir ürün daha var ve fiyatı 80 tl civarında.. bu yazan motorcraft orjinal değilmi? Hatalı yazılmıştır... Böyle bir kablo yok... 99,2000 ve 2001'ler kesinlikle farklı.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 (düzenlendi) emminin denedigi sanırım 80tl olan motorcraft,iyi degil o zaman.çin işi olmuş galiba.üreten ülke farkı ve kullanılan malzeme kalitesi hep degişiyor.hüseyin beyin tavsiyesi öne çıkıyor. sanırım en mantıklı davranış tek tek satılan motorcraft ürününü seçmek olucaktır uzun vadede kullanım istiyorsak. 23 Haziran 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 emmi sen onaylıyorsan hüseyini dedigi lucas markalı kabloyu alıp denicem ? Ben görmedim kullanmadım... Hüseyin'e güveniyorum... Dolsayısı ile ürünle ilgili herhangi bir kefaletim yok 100 liralık motorcraftı kullandım... Önermiyorum... Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 (düzenlendi) tek tek olan oktay abi bixim araçlara olmuyormuş olanı vardır mutlaka aramak lazım.bulamazsan önerileni alıp takıcaksın şu an için. 23 Haziran 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 tek tek olan oktay abi bixim araçlara olmuyormuş Sizin araçların tek tek olanı yok bildiğim kadarıyla... Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 anladım.... peki orjianl motorcroft alma şansımız yokmu yada maxsimum performans veren bir kablo markası?_ önerebileceginiz. şu an kullandıgın orjinal kablo ise kodu vardır muhakkak üzerinde bu koda göre ara bide çıkıcaktır.tek tek olmasa bile vardır muhakkak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 anladım.... peki orjianl motorcroft alma şansımız yokmu yada maxsimum performans veren bir kablo markası?_ önerebileceginiz. Hüseyinden otosan malı motorcraft sordun mu ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts