İçeriğe Yönlendir

Bu Sitede İhtiyaçlarınızı Çok Ucuza Bulabilirsiniz!


Eray Sireli

Recommended Posts

Eray Sireli

Merhaba arkadaşlar, bugünlerde bir site keşfettim mutlaka bilenleriniz vardır. Genelde sahibinden, gittigidiyor da satılan ürünler buradan temin ediliyormuş. Üstelik tüm ürünler Free-Shipping_small.gif . Biraz gezindim gerçekten ilginç ve ucuz ürünler var. Aynı zamanda kaliteli ürünler oldukları söyleniyor. Alanlar 5 ile 15 gün arasında kargonun ulaştığını söylüyor ve alışveriş yaparken gift(hediye) olarak seçerseniz ve paketiniz 100$ altı olursa gümrükte pek problem çıkmıyormuş. Bahsettiğim site burada

Yorum bağlantısı
Abdullah Ercan
(düzenlendi)

Bu siteyi ben de duydum ve Mart ayının basında denemek için 10 $lık sipariş verdim(Bu arada ben zaten 10$ ı da gözden çıkarmıştım). 1 ay gelmedi mesaj yazdım dedim ki siparişiniz elime ulaşmadı. Onlar da dedi ki biz gönderdik. Neyse biraz daha bekleyeyim dedim. 1.5 ay sonra dayanamadım bi mesaj daha yazdım siparişiniz elime ulaşmadı kargodan takip edebileceğim bir numara yada bir takip numarası gibi bir şey var mı? Arkadaşlar bana 15 $ ve üstüne kargo takip numarası verildiğini bu yüzden takip numarası veremediklerini yazmışlar. ;)

Ben artık ümidimi kestim ama bir mesaj daha yazdım. Fakat oda fason çıktı. Her neyse sonuçta bu ürünler benim elime hala geçmedi. Ama bu site hakkında duyduklarım da hep iyiydi. Yani herkese ürünleri ulaşmış. Büyük ihtimalle benim ürünler gümrükte bir kenara atıldı kaldı. Belki de bir süre sonra elime gelir.

Uzun lafın kısası burdan yani Türkiyeden alıp beklemeden almak bence daha iyi gibi. :)

Edit: İmla hatası düzeltildi.

tarihinde Abdullah Ercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Siteyi çok duydum, alışveriş yapmadım. Aramızda alışveriş yapan varsa, bir söylesin nedir ne değildir. Ona göre gerekirse alışveriş yaparız. ;)

Yorum bağlantısı
Kıvanç Palamutlu

site güvenilir birçok alışverişim oldu 2 dolarlık mal bile geliyor ama enaz 15 dolarlık ürün alarak takip nosu almakta fayda var yada paket içeriği büyük olacak çünkü ufak tefek şeyler adrese gelene kadar fazla el değiştirmeye gelmiyor ;)

Yorum bağlantısı
Çağatay Demir

3 senedir kullanıyorum, yüzlerce alışveriş yaptım memnunum tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Eray Sireli

Arkadağım birkaç parça birşey almış, bıçak, tornavida takımı, çakmak gibi şeyler ama enteresan ürünler, 27sinde ücreti geçmiş ayın 4'ünde adresine gelmiş. Sanırım İstanbul, Ankara dışındaki illerde az da olsa problem çıkma olasılığı yüksek. Dediğim gibi "gift" olarak spariş geçerseniz gümrükte sıkıntı çıkmaz. Ayrıca kutu üzerindeki bantlarda "china" ibaresi bulunmaması daha olumlu olduğu söyleniyor.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m
Tezgahta mıncıklamadan almam. Devir kötü...

Abi hiç mi bakmadan birşey almazsın. İki üç mesaj öncesi bir mesajda da domatesi bile mıncıklamam lazım demiştin :)

Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş
(düzenlendi)

İki yıldır alışveriş yapıyorum bu siteden,takipli yada takipsiz hiç bir kargom gelmemezlik etmedi bugüne kardar... Birde bu site var burdan da alışverişim oldu sıkıntısızdır...

Edit:edit :)

tarihinde Alpaslan G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Siteye baktım elle tutulur bir şey göremedim.Ivır zıvır şeyler var.Gelmesini bekleyene kadar buralardan alınsa daha mantıklı gibi.

Yorum bağlantısı
Eray Sireli
Bir de paypal hesabı gerekiyor sanırım...

Evet paypal ancak paypal artık Türkçe ve güvenli.

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

ben çok sık kullanıyorum bu siteyi biraz detaylı araştırınca güzel şeyler var bugune kadar gelmeyen bir ürün olmadı bana 15 - 20 alışveriş yapmışımdır sanırım ...

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

aynı şekilde yüzlerce alışveriş yaptım. rakamı ciddi yazıyorum. bugün bile geçen hafta gelen kargoları açtım ve toplamda 15 civara ufak tefek ürün getirttim ancak bir durum var. 14 aralıkta siparişini verdiğim ve bu mayıs sonunda yani 6 ayda gelen siparişlerim oldu; 1 haftada gelen de.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...