Mehmet Kazancıoğlu 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 2009 model focus otomatik aracım devir kaybediyor ve gaz yemiyor rampalarda araç yavaşlıyor ve gaz yemiyor gazı köklüyorum devir artınca biraz gidiyor sonra gene gaz yemiyor kamyon gbi çıkıyorum rampaları bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum daha önce fiestam vardı dizel asm şanzumanlı onunla hiç problem yaşamadım Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 bobin e baktırın. alt devirlerde ölü, motor biraz sarsılarak çalışıyorsa büyük ihtimalle ondan kaynaklanabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Haziran 2010 Yazar Paylaş 8 Haziran 2010 bobin e baktırın. alt devirlerde ölü, motor biraz sarsılarak çalışıyorsa büyük ihtimalle ondan kaynaklanabilir. aracım daha 3600 km de motorda sarsıntı yok ölçüm yaptıra bileceğim servis varmı bildiğiniz Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 (düzenlendi) 3600km deyse nasılsa garantisi vardır servise bir baktırın buradan ne söylesek boş. belki yatmaktan hamlamıştır 8 Haziran 2010 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Yılmaz 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 kardes bende rampada durunca kalkamıyordum araba resmen bogulup kalıyo dik rampada servise gittim test surousu yaptılar normal dediler ama durup kalkarsam oluyo bende sen giderken oluyo bi sorun olabılır Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Haziran 2010 Yazar Paylaş 8 Haziran 2010 evet b,raz yatıyoda kullanınca hakkını vermeye çalışıyom hamlaması imkansız Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 Aynı teknik alt yapılı araca sahibiz. 1. Kompresyon ölçülür, muhtemelen 4. silindirde düşük çıkar, ardından carbon clean yapılır, ölçüm tekrarlanır, sonuç belgelenir 2. Hava filtresi orjinal ve temiz olmalı 3. Nano charger taktırdım, mutluyum. (En azından hiçbir arıza çıkarma riski yok) http://www.otoclubturkiye.com/forum/Nanocharge...;hl=pekbidoluya http://www.otoclubturkiye.com/forum/2006-focus...lu-t175753.html Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 Aynı teknik alt yapılı araca sahibiz.1. Kompresyon ölçülür, muhtemelen 4. silindirde düşük çıkar, ardından carbon clean yapılır, ölçüm tekrarlanır, sonuç belgelenir 2. Hava filtresi orjinal ve temiz olmalı 3. Nano charger taktırdım, mutluyum. (En azından hiçbir arıza çıkarma riski yok) http://www.otoclubturkiye.com/forum/Nanocharge...;hl=pekbidoluya http://www.otoclubturkiye.com/forum/2006-focus...lu-t175753.html Şimdi abi nano charger taksak gaza basar basmaz gazı almamasından dolayı oluşan yığılma ortadan kalkacak mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 Test etmesi çok kolay olmuştu. Her gün alışık olduğun yokuşa gelinir, klima açılır ve kalkış yapılır. Sanki klima kapalı gibi kalkabildiğin hayret edici şekilde görebiliyorsun. 100km/h hızla giderken, ara hzılanmada fark yok tabii. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 Oktaykan'ların Mondeosunda denemiştim bu Nanocharger'ı. Faydalı bir icat... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 O mondeo yu araya katma, bir tek sağ yolcu koltuğu, bildiğin koltuk, bir de farları. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 Aslında değil. O mondeo da orjinal Rs tampon kiti var. Dangozun biri çarpar diye, eski tampon taktı, Rs ler koruma altında.... Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 Yani ben çakar çakmaz çakan çakmak istiyorum O zaman nano charger faydalı olacak gibi. Bir şey daha çıktı bak şimdi mod listesine. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2010 bu gün serviste araca baktırdım hiç bir problem oldağı söylendi sanırım ben araca alışana kadar gidecek böyle sanki biraz alıştım gibi artık devir kaybını görünce asılıyom gaza ozaman cevap vermesze bende triptoniğe geçiyom konuyu kapatabilrimiyiz (ben beceremiyomda) Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2010 peki siz bilirsiniz açık kalsın ozaman Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2010 Açık kalsın, A/T kullanıcısı olarak bu tarz bir konuyu bende açmıştım. Kick down yapıyorum artık rampa falan hakgetire. Ancak Filistin Sokağından Nenehatun Caddesine dönüp kick down yaptığımda anlık tüketim 57,3 gördüm. . emre bey 9,1 nasıl gördünüz çok güzel bir yakıt tüketimi ben ona ulaşabilecekmiyim acaba Yorum bağlantısı
Osman Coşkun 8 Eylül 2010 Paylaş 8 Eylül 2010 Mehmet Bey sizin tüketim de iyiymiş. Benim tüketimim 11 civarlarında Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Eylül 2010 Yazar Paylaş 8 Eylül 2010 Mehmet Bey sizin tüketim de iyiymiş. Benim tüketimim 11 civarlarında zamanla düşüyor yakıt tüketimi ama kullanıma bağlı bazen agrasif kullandığımda bayağı bir artıyor daha uzun yol yapmadım uzun yolda ne olur bide onu denemek istiyorum aslında Yorum bağlantısı
Bahadır Çınar 8 Eylül 2010 Paylaş 8 Eylül 2010 Bu yaz ciddi bir uzun yol denemem oldu. (İstanbul-Ankara, Ankara- Kuşadası, Kuşadası-Ankara, Ankara-İstanbul) Uzun yolda 110-120 km hız, (zaman zaman sınırları da zorladım) 7,2-7,4 lt civarı yaktı araç. Şehir içinde ise 10-11lt arası değişiyor. Özellikle eve ulaşmak için ciddi yokuş çıkmam bu ortalamayı yükseltiyor. Şu anda araç 5700 km de. 2000-2500 km ye göre hem motor performansı ciddi şekilde arttı hemde yakıt sarfiyatı azaldı. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 20 Eylül 2019 Yazar Paylaş 20 Eylül 2019 benim ilk konum bu galiba 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts