İçeriğe Yönlendir

Engelli Bebek Arabası Kıtlığı

İbrahim Fındıklı

Recommended Posts

Hale Uzun
(düzenlendi)

Bu gülümseme herşeye bedel.. MELEK CEMRE :fiuw:

post-12199-1277403277_thumb.jpg

tarihinde Hale Uzun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

sayın ibo

arabayı bulup aldığına çok sevindim bi akşam çemre hanımı al gelde biraz sevelim gelip gitmiyon hiç arabayı babanın kapısında görürsem bize uğrmadan geçip lastiklerini indiricem bundan sonra haberin olsun

Yorum bağlantısı
Yusuf Çavuş

Maşallah hayırlı olsun. Emeği geçen herkesinde ellerine sağlık. Yüzündeki gülümseme hiç eksik olmasın inş.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
:fiuw: Ömrü boyunca hep böyle mutlu olsun inşallah; yüzünden gülücükler eksik olmasın.. ;)
Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı

çok sağolun arkadaşlar :D iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederiz.

Yorum bağlantısı
  • 7 yıl sonra...
Tulay Öztürk

Arkadaşlar merhaba, aslında sırf bu konuya yorum yapmak için üye olduğumu belirtmek isteriz. zira 8 yaşında bir engelli çocuk annesi olarak engelli çocuk puseti bulmakta bizde zorlandık. Aslında son 1-2 yıldır engelli bebek arabası konusunda eskiye göre seçenek fazla ama yinede yeterli değil. Kendim trabzonda ikamet etmeme rağmen istanbulda 3-4 yere gittim ama ellerindeki pusetler benim çocuğum için uygun değildi. Bu konuda o kadar yorulduk o kadar araştırma yaptıkki inanın anlatamam. en sonunda ankara yenimahallede bir  firmanın reyonun çok çeşit engelli çocuk puseti olduğunu öğrendik. bir hafta sonu uçağa atlayıp gittik gerçektende çeşit boldu ve ben uzun araştırmalar sonrası ancak bulabildim. belki benim gibi arayış içinde olanlarında işine yarar diye bu bilgiyi paylaşmak istedim buda web siteleri https://www.engellicocukpusetleri.com/

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...