İçeriğe Yönlendir

2010 Yaz Şenliği - Bursa Fotoğrafları

Nuri Başer

Recommended Posts

Nuri Başer
(düzenlendi)

Katılımcı listesi :

Adnan Oğuzhan Çakır

Ahmet Kiriş

Ahmet Özbey

Amaç Keskin

Arda Akbay

Ayhan Sertıgan

Ayhan Şentürk

Burak Balıkçı

Burak Erdin

Burhan Kahraman

Can Umut Baykan

Cavit Doğan

Cemil Çınar

Çağlar Bayur

Emre Demir

Erdoğan Sızarlar

Ersen Tapan

Fatih Ardıç

Fatih Keskin

Gökhan Ay

Gökhan Kızılkaya

Hakan Nezaket Gürsoy

Hüseyin Kabal

İlteber Yaman

Lokman Ceritoğlu

M. Alper Ekinci

Mehmet Mercan

Mehmet Özyürek

Mertcan Üzger

Muhlis İlknur Öztürk

Mustafa Tüfekçi

Nuri Başer

Onur Avcı

Onur Demir

Osman Bala

Osman Özdür

Sabri Güngör

Saygın Can Oğuz

Sefa Çelik

Selçuk Keleş

Serkan Toker

Serkan Şimşek

Servet Aydın

Sinan Doğan

Süha Demirtaş

Süleyman Çetin

Tarık Erten

Vural Dirimeşe

Yavuz Gürbüz

Şenliğimizden Fotoğraflar..

1003479.jpg

1003480v.jpg

1003481.jpg

1003482.jpg

1003483.jpg

1003484.jpg

1003485d.jpg

1003486p.jpg

1003487x.jpg

1003490.jpg

tarihinde Sel tarafından düzenlendi
Kat?l?mc? listesi eklendi.
Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ

tebrikler, başarılı bir organizasyona daha imza atmışınız... :unsure2:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bu ne biçim şenlik kardeşim, hiç bir masada rakı yok. :) Böyle şenlik mi olur? :D

Hakan, sen kaç tanesin kardeşim? :unsure2:

Emmi, bıyığı kes. :p

Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu
:unsure2: Az biraz pankart parlamış. Hemen yenisini çekinin arkadaşlar. :D
Yorum bağlantısı
Arda Akbay

ben de paso arabaları çektim, makinanın tarihini ayarlamadım diye 2008 gözüküyor :D

resim_734272237.JPG

resim_757988265.JPG

Onur ben de resimlerimi istiyorum :unsure2:

resim_913128487.JPG

resim_952022313.JPG

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Keyifli bir toplantı oldu. Emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Arkadaşlar güzel bir toplantı oldu; Katılan tüm üyelerimize teşekkürler..

Son anda yağmur yağması bıraz kötü oldu ama , yinede sıkıntı olmadı..

Ancak dönüşte yağan dolu bir felaketti Arabayı taşlıyorlar sandım neyseki kaportada sorun yok.. Ford sağlam araba yapıyor :unsure2:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Güzel toplantıydı.. Tüm katılımcı arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık.. gelemeyen arkadaşlar ile de önümüzdeki şenlikte buluşuruz inşallah.. dönüş yolunda doluya tutulduk.. ceviz büyüklüğünde yağdı desem abartı olmaz..

Tüm emeği geçenlere tekrar teşekkürler..

Sayın sunucum sayenizde güzel bir gün geçirdik. Dolu sonrası megg'de hasar durumu nedir ? :D

Dolu o kadar abartılımıydı bilmiyorum. Serkan abinin arabada dolu mu değilmi tartışması vardı. Süper bir gün oldu, gelmeyenler çok şeyler kaçırdı. Sanalda tanıdığım insanlarla birebir tanışmak çok keyfliydi. Organizasyon bizlere gerçekten keyfe keder bir gün yaşattı.

Organizasyon öncesi ulaşım için Can abim(CUB)'a, organizasyon sonrası beni bırakan şefkatli admin Serkan abime herşey için çok teşekkürler.:unsure2:

tarihinde Burak Erdin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Arda Akbay
Arkadaşlar güzel bir toplantı oldu; Katılan tüm üyelerimize teşekkürler..

Son anda yağmur yağması bıraz kötü oldu ama , yinede sıkıntı olmadı..

Ancak dönüşte yağan dolu bir felaketti Arabayı taşlıyorlar sandım neyseki kaportada sorun yok.. Ford sağlam araba yapıyor :unsure2:

Yağmur hakikaten felaketti kapalı mekan da yok etrafta artık inip arabadan gövdemi siper edecektim çok şükür birşey olmadı :D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Dönüş yolundaki dolu çok kötüydu ; ama kaporta sağlam problem yok bende gördüğüm kadarıyla..

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Yağmur hakikaten felaketti kapalı mekan da yok etrafta artık inip arabadan gövdemi siper edecektim çok şükür birşey olmadı :unsure2:

Ben bir ara birşeyler örteyim dedim sonra yağan dolunun büyüklüğünü görünce başıma isabet edebilir korkusuyla araçtan inmedim biraz ağaçların altında bekledim sonrada devam ettim..

Yorum bağlantısı
Nuri Başer
Ben bir ara birşeyler örteyim dedim sonra yağan dolunun büyüklüğünü görünce başıma isabet edebilir korkusuyla araçtan inmedim biraz ağaçların altında bekledim sonrada devam ettim..

Cam tavan kırılacak diye ödüm koptu.. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin
(düzenlendi)

Bunlar da benim çektiklerimden...

dscf1216l.jpg

dscf1234.jpg

dscf1212.jpg

tarihinde S tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Herkese teşekkürler güzel bir gündü. Fakat dönüşteki dolu tuz biber oldu. Onur abinin Hondanın tavanda biraz hasar oluştu.

Yorum bağlantısı
Nuri Başer
(düzenlendi)

Tarık bankerler gibi çıkmışsın para sayarken.. :D

Süpersin Osman abi.. fotolar çok iyi.. :)

tarihinde Nuri Ba?er tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Nuri Başer

Megane sapasağlam.. daş gibin daşşş... :D cam tavan kırılacak sandım ama birşey olmadı.. :) en küçük dolu fındık, orta boyuttakiler ceviz, babacan olanlar yumurta büyüklüğünde idi.. :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Özbey
(düzenlendi)

ilk defa katılmak nasip olan bu etkinlikten büyük keyif aldım. Bilgilerinden ve tecrübelerinden istifade ettiğim arkadaşlarla birebir tanışma ve sohbet fırsatı bulmam da ayrı bir keyifti. başta bu organizasyonu tertip eden arkadaşlar olmak üzere katılan herkese teşekkür ederim.

tarihinde Ahmet tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Şenlik çok güzel oldu, herkese teşekkürler.

Dönüşte baya dolu yağdı ama problem olmadı. Dolunun başındayken hemen yolda bir cep bulup ağaç altına yanaştım ve bagaj halısıyla bagajdaki halıflexi hemen tavana yerleştirdim. Arka koltuktaki 2 kat olan ince kilimide açıp ön kaputa yerleştirdim ve sonra iri iri yağmaya başladı. 15 dakka sonra kesildi ve toparlanıp yola devam:)

Dolu genelde baştan ince başlar yağışın ortalarına doğru irileşir ve ortalama 15 20 dakka sürer.

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Çok güzel toplsntıydı. Sağ salim geldik. Neyse ki yağmur da sona kaldı. Doluda takır tukur giderken geçenlerde Ankara için açılan konular aklıma geldi :D

İzmir ekibi 10 - 15 kişi idik. Başka arkadaşlarla da konuşma imkanı bulduk. Güzeldi...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...