Nuri Başer 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 (düzenlendi) Katılımcı listesi : Adnan Oğuzhan Çakır Ahmet Kiriş Ahmet Özbey Amaç Keskin Arda Akbay Ayhan Sertıgan Ayhan Şentürk Burak Balıkçı Burak Erdin Burhan Kahraman Can Umut Baykan Cavit Doğan Cemil Çınar Çağlar Bayur Emre Demir Erdoğan Sızarlar Ersen Tapan Fatih Ardıç Fatih Keskin Gökhan Ay Gökhan Kızılkaya Hakan Nezaket Gürsoy Hüseyin Kabal İlteber Yaman Lokman Ceritoğlu M. Alper Ekinci Mehmet Mercan Mehmet Özyürek Mertcan Üzger Muhlis İlknur Öztürk Mustafa Tüfekçi Nuri Başer Onur Avcı Onur Demir Osman Bala Osman Özdür Sabri Güngör Saygın Can Oğuz Sefa Çelik Selçuk Keleş Serkan Toker Serkan Şimşek Servet Aydın Sinan Doğan Süha Demirtaş Süleyman Çetin Tarık Erten Vural Dirimeşe Yavuz Gürbüz Şenliğimizden Fotoğraflar.. 21 Haziran 2010 tarihinde Sel tarafından düzenlendi Kat?l?mc? listesi eklendi. Yorum bağlantısı
Tarık Erten 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Nuri çok hizlisin. Güzel fotolar . Senin makineyi beğendim Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 tebrikler, başarılı bir organizasyona daha imza atmışınız... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 (düzenlendi) 20 Haziran 2010 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 imrendirici görüntüler... hoş olmuş... Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Bu ne biçim şenlik kardeşim, hiç bir masada rakı yok. Böyle şenlik mi olur? Hakan, sen kaç tanesin kardeşim? Emmi, bıyığı kes. Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Az biraz pankart parlamış. Hemen yenisini çekinin arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Arda Akbay 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 ben de paso arabaları çektim, makinanın tarihini ayarlamadım diye 2008 gözüküyor Onur ben de resimlerimi istiyorum Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Keyifli bir toplantı oldu. Emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Arkadaşlar güzel bir toplantı oldu; Katılan tüm üyelerimize teşekkürler.. Son anda yağmur yağması bıraz kötü oldu ama , yinede sıkıntı olmadı.. Ancak dönüşte yağan dolu bir felaketti Arabayı taşlıyorlar sandım neyseki kaportada sorun yok.. Ford sağlam araba yapıyor Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 (düzenlendi) Güzel toplantıydı.. Tüm katılımcı arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık.. gelemeyen arkadaşlar ile de önümüzdeki şenlikte buluşuruz inşallah.. dönüş yolunda doluya tutulduk.. ceviz büyüklüğünde yağdı desem abartı olmaz.. Tüm emeği geçenlere tekrar teşekkürler.. Sayın sunucum sayenizde güzel bir gün geçirdik. Dolu sonrası megg'de hasar durumu nedir ? Dolu o kadar abartılımıydı bilmiyorum. Serkan abinin arabada dolu mu değilmi tartışması vardı. Süper bir gün oldu, gelmeyenler çok şeyler kaçırdı. Sanalda tanıdığım insanlarla birebir tanışmak çok keyfliydi. Organizasyon bizlere gerçekten keyfe keder bir gün yaşattı. Organizasyon öncesi ulaşım için Can abim(CUB)'a, organizasyon sonrası beni bırakan şefkatli admin Serkan abime herşey için çok teşekkürler. 20 Haziran 2010 tarihinde Burak Erdin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arda Akbay 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Arkadaşlar güzel bir toplantı oldu; Katılan tüm üyelerimize teşekkürler..Son anda yağmur yağması bıraz kötü oldu ama , yinede sıkıntı olmadı.. Ancak dönüşte yağan dolu bir felaketti Arabayı taşlıyorlar sandım neyseki kaportada sorun yok.. Ford sağlam araba yapıyor Yağmur hakikaten felaketti kapalı mekan da yok etrafta artık inip arabadan gövdemi siper edecektim çok şükür birşey olmadı Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Dönüş yolundaki dolu çok kötüydu ; ama kaporta sağlam problem yok bende gördüğüm kadarıyla.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Yağmur hakikaten felaketti kapalı mekan da yok etrafta artık inip arabadan gövdemi siper edecektim çok şükür birşey olmadı Ben bir ara birşeyler örteyim dedim sonra yağan dolunun büyüklüğünü görünce başıma isabet edebilir korkusuyla araçtan inmedim biraz ağaçların altında bekledim sonrada devam ettim.. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 20 Haziran 2010 Yazar Paylaş 20 Haziran 2010 Ben bir ara birşeyler örteyim dedim sonra yağan dolunun büyüklüğünü görünce başıma isabet edebilir korkusuyla araçtan inmedim biraz ağaçların altında bekledim sonrada devam ettim.. Cam tavan kırılacak diye ödüm koptu.. Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 (düzenlendi) Bunlar da benim çektiklerimden... 20 Haziran 2010 tarihinde S tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest G 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Herkese teşekkürler güzel bir gündü. Fakat dönüşteki dolu tuz biber oldu. Onur abinin Hondanın tavanda biraz hasar oluştu. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 20 Haziran 2010 Yazar Paylaş 20 Haziran 2010 (düzenlendi) Tarık bankerler gibi çıkmışsın para sayarken.. Süpersin Osman abi.. fotolar çok iyi.. 20 Haziran 2010 tarihinde Nuri Ba?er tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nuri Başer 20 Haziran 2010 Yazar Paylaş 20 Haziran 2010 Megane sapasağlam.. daş gibin daşşş... cam tavan kırılacak sandım ama birşey olmadı.. en küçük dolu fındık, orta boyuttakiler ceviz, babacan olanlar yumurta büyüklüğünde idi.. Yorum bağlantısı
Ahmet Özbey 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 (düzenlendi) ilk defa katılmak nasip olan bu etkinlikten büyük keyif aldım. Bilgilerinden ve tecrübelerinden istifade ettiğim arkadaşlarla birebir tanışma ve sohbet fırsatı bulmam da ayrı bir keyifti. başta bu organizasyonu tertip eden arkadaşlar olmak üzere katılan herkese teşekkür ederim. 20 Haziran 2010 tarihinde Ahmet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Şenlik çok güzel oldu, herkese teşekkürler. Dönüşte baya dolu yağdı ama problem olmadı. Dolunun başındayken hemen yolda bir cep bulup ağaç altına yanaştım ve bagaj halısıyla bagajdaki halıflexi hemen tavana yerleştirdim. Arka koltuktaki 2 kat olan ince kilimide açıp ön kaputa yerleştirdim ve sonra iri iri yağmaya başladı. 15 dakka sonra kesildi ve toparlanıp yola devam:) Dolu genelde baştan ince başlar yağışın ortalarına doğru irileşir ve ortalama 15 20 dakka sürer. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Çok güzel toplsntıydı. Sağ salim geldik. Neyse ki yağmur da sona kaldı. Doluda takır tukur giderken geçenlerde Ankara için açılan konular aklıma geldi İzmir ekibi 10 - 15 kişi idik. Başka arkadaşlarla da konuşma imkanı bulduk. Güzeldi... Yorum bağlantısı
Recommended Posts