Ayhan Şentürk 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Fotolar çok güzel, arabalardan birkaç resimde ben ekliyeyim. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Bu arada doludan kurtulduğumuza dua ettik, arabayı kontrol etmeyi unuttuk. İnşallah birşey yoktur. Ama gaz alırken fark ettim, sol sis farı pert olmuş Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Güzel toplantı olmuş...Zaten böyle güzel günlerde yağmur eksik kalmaz Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Güzel olmuş yine bol yeme içme sohbet şeklinde Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Çok güzel olmuş, bu sene katılmak kısmet olmadı inşallah seneye.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 İnişte dolu fena bastırdı, tabi ki sunroof dahil, Ford güvencesinde yol almak keyif vericiydi, 5 yaşındaki çocuğum bile mışıl mışıl uyudu. cumartesi den başlayan sohbet, yatak harici odaya sığılmayan mekanlar, sınırsız çaylar-sular, Nİ Yorum bağlantısı
Tarık Erten 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Cam tavan kırılacak diye ödüm koptu.. Benim sunroof ve tavanda birşey yok ama araba bir ara kendini kaybetti kontol zorlaştı.Ben camın patlamasından tırstım.Ama Allaha şükür birşey yok. Yasin ağaç altı bulmuş bekliyordu Yorum bağlantısı
Tarık Erten 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Tarık bankerler gibi çıkmışsın para sayarken.. Süpersin Osman abi.. fotolar çok iyi.. Harbiden öyle.Ticareti seviyorum Ama eksik ve fazla çıkmadı güzel tarafı o . Biz yağmur başlarken Uludağ'a çıktık. 2020 rakımı gördük. Bir saat sonra da indiğimizde ne dolu ne de yağmur gördük. Hatta zirveye yakın bir yerden de buzzzz gibi su içtik. Keşke bizde oyle yapsaydık.Şanslısınız. Uludağın suları meşhurdur. Beğenmenize sevindim. Her zaman bekleriz.Daha gezilebilecek çok yer var. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 bizde istanbula şimdi vardık.bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara özellikle bursa ekibine ayrı ayrı teşekkür ederim.. katılan katılamayan herkese teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Tarık Erten 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Guzel toplantiydi, katilanlarin ayagina, organize edenlerin eline saglik. Her zaman bekleriz.İnişte arkandaydım dolu başlayınca kayboldunuz Sorun yok değil mi ? Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çok güzel ağırlandık. Dönüşte doluya yakalandık, Çağlar Abi'nin isteği üzerine bildiğim bütün duaları okuyunca dolu kesildi Orada tanıştığımız, sohbet ettiğimiz tüm abilerimi ablalarımı kardeşlerimi İstanbul'a da bekliyoruz... (özellikle İzmir ekibi) Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Benim ikinci katılımım, eşimin ise ilk katılımı oldu.Ailem ve benim için mükemmel ve dolu dolu 3 gün geçti.Tüm iştirakcilere ve organizasyonu sırtlayıp mükemmel bu günü yaşatanlara kucak dolusu sevgiler. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Sana kiralık ev aramaya başladık... Sen İzmir'e geliyorsun. Alemlere akmamız lazım. Abi inşallah ilk fırsatta İzmirde olacağım. Alemlere akmak şart oldu Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Katılan tüm dostlara teşekkürler. Özellikle ev sahibi olarak bursa ekibine ayrıca teşekkürler. Çok güzel bir gün geçirdik, günün sonuna doğru yağmur + dolu biraz canımızı sıksa da genel olarak çok güzel bir gündü. Serkan abi'nin getirdiği yaka kartları, özellikle biz yeni katılanlar için isim karışıklığını ortadan kaldırmış oldu. Birlikte Nice yaz şenliklerine inşallah. Yorum bağlantısı
Serkan Şimşek 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Herkese çok teşekkürler çok eğlenceli bir gündü.. yazıştığım ama tanımadığım bir sürü insanla tanıştım. bu benim ilk şenliğe katılımım dı.. Açıkçası bu kadar samimi bir ortam beklemiyordumm...Ama biz harbiden büyük bir aile imişiz.... Dolu işine gelince hafif erken çıkmakla kurtuldum sanırım Eskişehir yolunu aşırı yağışlı tamamladım ama dolu yoktu... Herkese Çok teşekkürler.... Organişzasyonu yapan bursa ekibine ayrıca teşekkürler... Bir sonraki organizasyonu Oto Servet Sponsorluğunda Eskişehirde yaparız umarım..... Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 (düzenlendi) İlk defa bu kadar felaket bir hava gördüm. Kovayla su dökseler bu kadar olmaz yaf. Sonra dolu başladı.İlk başlarda küçük küçüktü ama sonradan aracı taşlıyorlar zannettim.Kaçacak yer de bulamadım verdim gazı. En son Gökhan'ı ağacın altına sığınmış gördüm. 20 Haziran 2010 tarihinde S tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest G 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Baktım olacak gibi değil sığındım resmen orada..Çıkamadım da dışarı:) Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Güzel toplantı olmuş, araba fotoğraflarında (Arda'nın eklediği) birşey dikkatimi çekti, 2 tane siyah mondeo var ve plakaları aynı gibi? İkisi de 34 AP...fotoşopla birleştirme galiba... Yorum bağlantısı
Necat Ertan 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Güzel toplantı olmuş Başkaca fotoğrafları da bekliyoruz. İnşallah bir sonraki toplantıyı izmir'de yaparız. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 1. Muhlis in Cmylmz rakibi navigasyon hikayesi 2. Yolda kalan Mercedes 3. Kahvaltı tabağına düşen kedi 4. Odada patlayan elektrik aksamı 5. Otel odasında piknik tüp ile yemek yapan Japon turistleri hikayelerini, yaşayanlar anlatsın. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Emeği geçen- gelen gelemeyen herkese teşekürler. Başka buluşmalarda görüşürüz inşallah. Çok güzel bir gündü gerçekten. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 (düzenlendi) Herşeyden önce emeği geçen Bursa ekibine çok teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel bir organizasyondu. Günümüz DOLU DOLU geçti. Çok eğlendik ve ailem adına güzel birgün oldu. Sayımızın da maşallahı vardı. Daha güzel demiyorum bu güzel organizasyon gibi bir daha organize olmak dileğiyle 21 Haziran 2010 tarihinde M. Alper Ekinci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arda Akbay 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Güzel toplantı olmuş, araba fotoğraflarında (Arda'nın eklediği) birşey dikkatimi çekti, 2 tane siyah mondeo var ve plakaları aynı gibi? İkisi de 34 AP...fotoşopla birleştirme galiba... hehe ben de fark edilmedi diyordum orda iki araba yok aslında fotoğraf makinasının panaromik fotoğraf çekme özelliği var 3 tane yan yana resim çektiğinde onları tek resimde birleştiriyor, eğer tam ayarlayamazsan böyle sonuçlar ortaya çıkıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts