Mehmet Ozyurek 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Sizleri sorunsuzca ağırlayabildiysek; mutsuzluk yaşatmadıysak ne mutlu bize..Emmi Yemekten sonra ikram edilen çileklerle bir ilgin varmı? Teşekkür ederim Ersen... Biz çok mutluyduk.. Çilekleri oraya satmaya getiren hacı amcadan ben aldım ve servis yapmaları için garsonlara bırakmıştım.. Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Anlaşıldı bu organizasyon baya baya güzel geçmiş. Bir sonraki organizasyona gelmek allahın izni ile şart oldu. Kutluyorum sizi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Arkadaşlar... Toplantıya katılanların listesi kimdeydi.. ? Burada yada ilk mesajda yayınlamanız mümkün mü.. Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Çilekleri oraya satmaya getiren hacı amcadan ben aldım ve servis yapmaları için garsonlara bırakmıştım.. Kesene bereket abi.. Arkadaşlar... Toplantıya katılanların listesi kimdeydi.. ?Burada yada ilk mesajda yayınlamanız mümkün mü.. Teşekkürler.. Liste bende abi arabaya bakayım yazarım.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Bu arada; Çağlar, bana iki adet mondeo jantı ve bir adet fm transmitter getirmiş.. Çok mutlu oldum.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 (düzenlendi) Geleneksel Ford Club Türkiye Yaz Şenliği Katılımcı Listesi Can Umut Baykan Mehmet Özyürek Lokman Ceritlioğlu Çağlar/Vesile Bayur () Sefa Çelik Süha Demirtaş Emre Demir Ersen Tapan Hakan/Nezaket Gürsoy Amaç/Tulin Keskin Serkan Toker Nuri Başer Adnan/Oğuzhan Çakır Muhlis/İlknur Öztürk Gökhan Ay M. Alper/Nilgun Ekinci Ayhan Şentürk Onur Avcı Saygın Can Oğuz Onur/Ceyda Demir Selçuk Keleş Mert Can Üzger Ahmet Kiriş Sinan Doğan Fatih Keskin Burak Erdin Osman Bala Süleyman Çetin Tarık Erten Arda Akbay Mehmet Mercan Mustafa Tüfekçi Osman Özdür Sabri/Sevil Güngör Serkan Şimşek Ahmet Özbey Hüseyin Kabal İlteber Yaman Cemil Çınar Cavit Doğan Fatih Ardıç Vural Dirimeşe Burhan Kahraman Servet Aydın Burak Balıkçı Ayhan Sırtıkara Gökhan Kızılkaya Erdoğan Sızarlar Yavuz Gürbüz.. Yasin Şimşek ( son anda yetişti) Arkadaşlar katılanları şapka ve anahtarlık alırken ve yemek fişi verirken isimlerinin yanına işaret koyduklarımdan derledim.. Yanlışlık varsa kusura bakmayın bildiğiniz gibi kalabalıktık.. İsmi yazılmamış ya da fazladan yazılmış varsa uyarın lütfen.. 21 Haziran 2010 tarihinde Ersen Tapan tarafından düzenlendi bildiklerimi ekledim, caglar abiyi neden tek basina yaziyorsunuz bakim ? :P - muhlis Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Bizler Ustaeller Ford Servisi olarak Sizleri çok seviyoruz dostluğumuzun daimi olması dileğiyle şenliğe katılan Fiziki olarak katılamayıp fakat yüreği bizimle çarpan tüm dostlara teşekkür ediyoruz. Ayrıca Bursalı Arkadaşları da Çalışmalarından dolayı tebrik ederiz Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 suan çok sinirliyim bende orada olmak ısterdım. ama pazar gunu çalışması yuzunden aranızda bulunamdım. guzel geçmiş gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Öncelikle Bursa ekibinden şenlik için emeklerini esirgemeyen arkadaşlarımız Ersen, Tarık, Nuri ve Ayhan'a, İzmir' den hediyeleri ile gelip bizleri onurlandıran Sabri ustamıza, Oto Servet Hüseyin beye ve katılan herkese sonsuz teşekkürler...Yüreğinize sağlık, bizleri mutlu ettiniz...Daha da iyilerini hep beraber yaparız inşallah... Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 keşke demekten kendımi alı koyamıyorum... keşke orada olabilseydım keşke fordclub ailesıyle tanışabılseydim.. off of Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Şenlik ile ilgili tüm iletileri okudum tüm resimlere baktım ve ne kadar şansız olduğumu gördüm.Bizim meslekte plan yapma gibi bir lüksümüz yok tam 4 pazardır izin kullanamıyorum.Geçen hafta memlekete gidecektim son dakikada iş çıktı,niye bunları anlatıyorum çünkü çok üzgünüm psikolojim bozuldu yaz tatili için bile plan yapamıyor.Bu saatten sonra memurda olamam ne olacak benim halim Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Emek harcayanlara ve katılanlara çok teşekkürler, mükemmel bir gündü. Arda ve Alper (ikizler) uçan resimlerini gösteren arkadaşı hatırlayamadım ama resimleri buraya yüklerse sevinirim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Gördüğüm kadarıyla, bayanların da çok güzel sohbetleri oldu.. İlknur, Tülin, Eşim (Hatice), Dilek (Servet'in Eşi), Nalan otelde çok güzel vakit geçirdiler.. Sonradan katılan Nezaket, Huriye (Ceritlioğlu), Perihan Çelik (gelinimiz), Adana'dan katılan sevgili dostumuz Sinan Bey'in eşi (ismini hatırlayamadım kusura bakmasın lütfen) hepside çok neşelilerdi.. Neşe kattılar... Daha bir çok bayan arkadaşımız vardı.. Çocuklar ayrı bir neşe kaynağıydı... Çocuklarımız, Bulut, Arda/Merve, Esra/Esma, Doğukan/Batıkan, Arda/Alper, Zeynep.. ve diğerleri Çok güzel vakit geçirdiler... Arda'ya her akşam sorarım, yine sordum. Nasıl bir gün geçirdin oğlum dedim.. Çok güzeldi baba dedi.. Yorum bağlantısı
Kadir Akkaya 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Güzel bir şenlik olmuş ford club a yakışır şekilde . Yorum bağlantısı
Nuri Başer 21 Haziran 2010 Yazar Paylaş 21 Haziran 2010 Abi çilekler süperdi.. kesene bereket.. bu arada resimlerden birinde ağaca tünemiş bir biçimde yakalanmışım flamayı asarken.. ilginç bir enstantane olmuş.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Abi çilekler süperdi.. kesene bereket.. bu arada resimlerden birinde ağaca tünemiş bir biçimde yakalanmışım flamayı asarken.. ilginç bir enstantane olmuş.. Abi maşallahın var iyi tırmanıyosun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Dünkü toplantıda en büyük taktiri alması gereken kişi bence Erdoğan abi idi... Erdoğan abi aracını ani olarak sattığı için otobisle katıldı... Diğer bir takdire şayan olay da Sami Hoca'nın katılmaması idi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Dünkü toplantıda en büyük taktiri alması gereken kişi bence Erdoğan abi idi... Erdoğan abi aracını ani olarak sattığı için otobisle katıldı... Diğer bir takdire şayan olay da Sami Hoca'nın katılmaması idi otobisle Sami hoca unutmuştur abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Hakan görmemiş Ersen.. Sorun yok Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Bende de biraz foto var, şimdilik seçebildiklerim bunlar... Amaç amcanın uykusu gelmiş... O stikır tek canım, başka yok, isteme... Sefa geldi galiba.... Ajan Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Çok güzel görünüyor ama ne yazık ki kız isteme söz derken gelemedim ne yazık ki aynı hafta sonuna denk geldi ama kısmet işlerinin de önüne geçilemiyor zaten dimi.. sen gelseydin zaten o siyah zeminli farlarını sökecektim Yorum bağlantısı
Erman Kızılyel 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 toplantı gerçekten çok çok güzel olmuş keske biraz bana yakın olsaydı da bende gelebilseydim. sağlık olsun belki bir gün güney e yakın bir yerlerde bir toplantı gerçekleşirde orda buluşuruz. bu arada bursa ekibini bende tebrik etmek istiyorum fotolardan ve yorumlardan anlaşıldığı üzere harika iş çıkarmışlar ellerine sağlık. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Ağanın sırtı yere gelmez artık Maşallah Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Maşallah sen bizi tükkene abdestsiz almazsın artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts