Sabri Güngör 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Bunlar bişey değil hele şıhhımın bir gözüne gireyim sen o zaman gör Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Bunlar bişey değil hele şıhhımın bir gözüne gireyim sen o zaman gör şıhın ajlan ustammı yoksa o zaman pazar günü erdoğan abiyide alıp benim hacı taunusla alsancak hocazadeye gidelim Bende de biraz foto var, şimdilik seçebildiklerim bunlar...Amaç amcanın uykusu gelmiş... kör göze parmak bu işte Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Kerem kurtarmış kendini... Bu fotoğraf Cavit aga nın kalbine indirir bence. ) Etkinlik oldukça güzeldi, atmosfer de bir o kadar doğaldı. Emeği geçenlere canı gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonra olacak etkinlikler, mümkünse memleketimizin yolları güzel olan mekanlarında olsun. Malum otoban arabasıyız Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Pazar olmaz biz AJLAN Ustamla Cumaları gidiyoruz. (Erdoğan Abiyle hiç olmaz o sadece bakıp gülüyor yazık ihtiyar Adam nede olsa) Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 bunlarda benden ayrıca Selçuk Keleşede çok teşekkürler bu güzel manzarayı görmemize sebep olduğu için Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Kerem kurtarmış kendini... Bende akşam dönerken Kereme kızıyordum üstünü niye kirlettin diye meğerse... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 (düzenlendi) Arda'ya her akşam sorarım, yine sordum. Nasıl bir gün geçirdin oğlum dedim.. Çok güzeldi baba dedi.. Eğerki Arda onayladı ise tamamdır.Bu sabah bizimkiler gözlerini açıp; Baba ne zaman Mehmet amcamlara gidiyoruz? diye sordular.Tüm forum nezdinde sana ayrıca teşekkür ederim abi.. Bu arada Selçuk'un sizi götürdüğü yerde harika imiş.Gelmediğime pişmanım. 21 Haziran 2010 tarihinde Servet Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Bursa ekibi bir harikaydı, muhteşem bir organizasyona, sıfır hata ile ev sahipliği yaptılar.. Mekan çok güzeldi.. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.Ustaeller Ford Servisi Sabri Usta; ciddi anlamda sponsorumuzdu, anahtarlık ve şapka, güleryüz ve sevgi dolu bakışlarıyla, Sabri Ustama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. Çakmak, telefonluk, asma koku gibi güzel ve hep işimize yarayacak hediyeleri ile bizleri onurlandıran, Sponsorumuz Oto Servet sahibi, Hüseyin Bey'e sonsuz teşekkürler ediyorum. Ben dolu dolu 3 gün geçirdim Bursa'da Aklımda kalanlar... Ahmet Kiriş'in tek kişilik odasına sığamayıp, duvardaki gece lambasına çarpıp patlatması.. Yine Ahmet Kiriş'in Gördüğü her kuzu hakkında, yeme teknikleri ile ilgili fantazileri Servet Aydın'ın gece lambasını parlaklığından rahatsız olup, iki ampulü seri bağlayarak, ömürlerini 100 yıla çıkarırken, ışıklarını % 50 düşürmesi.. Muhlis'in çakma navigasyon anıları.. Servet Aydın'ın; sesine hayran kaldığım, 3800 CC, V6, 7 kişilik limuzini.. Benim arabayı, oto parka çeken otel görevlisinin, kapıyı kilitledikten sonra yanan sisleri, söndürme çalışmaları.. Kahvaltı masasına atlayan kedi Hakan'ın tırt arabasının yanmayan sağ farı.. Hakan'ın 800 devirli, ön yıkamalı çamaşır makinası... Sami Hocanın, Bursa'nın içinde hem lpg'sinin hem benzinin biterek yolda kalan CLK200 Kompresör'ü ve bizim müdahalemize rağmen, yine toplantıya katılmayan bir Sami Hoca gibi daha bir çok güzel anı... Aklıma geldikçe yazarım... Katılan herkese teşekkür ediyorum.. Organizasyondaki küçük sorunlar için hepinizden af diliyorum.. Her yıl daha güzel toplantılara imza atıyoruz. Tabi ki bunun içindeki güzellikler sizlersiniz.. Ersen ve Tarık, olaya o kadar konsantre olmuşlardı ki.. Hiç bir sorun çıkmadı... Ben masaya gelenlerin yaka kartı var mı onları kontro lediyor ve kartı olmayanlara kart yazıyordum... ...T-E-B-R-İ-K-L-E-R... ...T-E-B-R-İ-K-L-E-R... ...T-E-B-R-İ-K-L-E-R... Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çok güzel ağırlandık. Dönüşte doluya yakalandık, Çağlar Abi'nin isteği üzerine bildiğim bütün duaları okuyunca dolu kesildi Orada tanıştığımız, sohbet ettiğimiz tüm abilerimi ablalarımı kardeşlerimi İstanbul'a da bekliyoruz... (özellikle İzmir ekibi) +1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Eğerki Arda onayladı ise tamamdır.Bu sabah bizimkiler gözlerini açıp; Baba ne zaman Mehmet amcamlara gidiyoruz? diye sordular.Tüm forum nezdinde sana ayrıca teşekkür ederim abi..Bu arada Selçuk'un sizi götürdüğü yerde harika imiş.Gelmediğime pişmanım. Abi Esra ve Esma olmadan olmaz bundan sonra... Akşam gelirlek Arda soruyor, Ablama mı gidiyoruz Zaman mefhumu olmadan, telefon bile açmadan, çat kapı ne zaman istersen, başımın üstünde yeriniz hazır... Selçuk baştan beri kılavuzumuz olmuştu... Gittiğimiz yerden bana bir tepe gösterdi, tepe ki.. Uludağ'ın zirvesi... Orayı görüyormusun dedi... Evet dedim... Oraya çıktım ben dedi... (yürüyerek) Başka söze gerek kalmamıştı... 7. Birde senden devamlı çakmak isteyen bi arkadaş vardı. Jantı aldım... Fm Transmitteri aldım... bi çakmağı alamadım be.. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 emmi bizi heyvanat bahçesine götürdü, bizim doğal yaşam parkının minyatürünü bursada yapmış, ama çok daha temizdi, ahada bizim yerli izmir hindileri: diğer resimler: Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Orada tanıştığımız, sohbet ettiğimiz tüm abilerimi ablalarımı kardeşlerimi İstanbul'a da bekliyoruz... (özellikle İzmir ekibi) eyvallah İzmir ekibi bekleyim ağustosta yanınızdayım eyvallah 2 Sonunu iyi görmüyorum. dayak arsızı olduk artık, iflah olmam Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 En önemlisini atlamışsın...6. Ahmet'in sığamayıp terk ettiği Otel'e balayı için gelin ve damat geldi. 7. Birde senden devamlı çakmak isteyen bi arkadaş vardı. Bütün camileri gezdin yüzüne Nur geldi ama çenen hala benimle uğraşıyor. Şaka bir yana ALLAH bir gün çok para verirse bir RAMAZAN Bursa,da her akşam ayrı bir CAMİ,de TERAVİH NAMAZI kılmak isterim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Bu nedir, ne işe yarar bilmem... Ama ilgimi çekti... Veee tabiki o bir ford Saitabat Şelalesine gittim... Selalede bir ford Bence çok güzel... Cumalıkızık köyüne gittim ve çok beğendim.. Bu makarnalardan aldım.. Pişti ve hazır, birazdan yiyeceğim;) Ihlamurlar olmuş... Ama yurdum insanı toplamaya üşenmiş, dalı kesmiş getirmiş eve... Bu ekmeklerden de aldım... Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 ah şu hayat koyvermiyor ki biz de gelelim.düğünler cenazeler birbirini izledi. toplanan ve ağırlayan tüm arkadaşlara sadece şapka çıkartıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Emmi; Jant önemli değil, çakmak bende kalsın Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Şaka bir yana ALLAH bir gün çok para verirse bir RAMAZAN Bursa,da her akşam ayrı bir CAMİ,de TERAVİH NAMAZI kılmak isterim amin ustam, niyetiniz halis ise bakarsın Allah niyetine binaen sevabını gitmeden de vermiştir... Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 şenlikten sonra 2020 metre rakıma kadar arabayla çıktık.Biraz da gezdik. oteller bölgesindne sonra arkandaydım, bir müddet beraber tırmandık ama aracın altını sağlam vurunca orada kaldık Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Devam edelim... Güneş sızmaya çalışıyor... Hayvenat bahçesinde hindi harici cnlılar da vardı Muhlis Ulucami'ye gittim... Ahmet az önce 2 kuzuyu mideye indirmişti Ulu Çınara'a gittim.. Çay içtim.. Arda ve Merve'nin ablaları... Serkan'ım Yaverim... Uludağ'daki Bursa'ya tepeden baktığımız yer, Bakacak mevkisi idi ve rakım 1750 metreymiş.. Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Ahmet Adanamızı gerektiği gibi temsil etmiş Allahtan ben yokmuşum yoksa ne yatacak yer kalırmış nede yiyecek Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Siz gezin tozun, ben o saatlerde çalışıyordum Amaç "godfather" gibi olmuş. Muhlis yanlış anlama ama o tiple çok hınzır olmuşsun, Allah eşine sabır versin, senin gözün hiç yerinde durmuyor gibi bakıyorsun Bi gün gelecek bende katılacağım, tüm aksilikleri iptal edeceğim... Ancak her işte bi hayır vardır diyelim, geleceğim araba haftasonu radyatör patlattı, yolda olsaydı, düşünemiyorum açıkçası... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Aşık olduğum Amerikan, araçta dikkatimi çeken özellikler... İki ayrı klima kompresörü, Aracın her noktasına sıcak soğuk havalandırma, full bizon derisi , 4 ileri otomatik, 7 kişilik, 4x4, 3800 cc, V6 homurtusu, Her hoparlörün üstünde anfi, hız sabitleyici, Ayna kapama, Elektrikli ısıtmalı koltuklar, Yol bilgisayarı..... Koza Han'ın içi ve toplantı tşortüm Bu ağaç 600 yıllıkmış.. İki far arasındaki tek farkı bulabilecekmisiniz... OBala Tamam, anladık Pertlerle uğraşmaaa Gps'mi o ? Bu adam ne kadar mutlu yaaa Allah bozmasın.. Resmin orjinali... Yorum bağlantısı
Tarık Erten 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Bursa ekibi bir harikaydı, muhteşem bir organizasyona, sıfır hata ile ev sahipliği yaptılar.. Mekan çok güzeldi.. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.Ustaeller Ford Servisi Sabri Usta; ciddi anlamda sponsorumuzdu, anahtarlık ve şapka, güleryüz ve sevgi dolu bakışlarıyla, Sabri Ustama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. Çakmak, telefonluk, asma koku gibi güzel ve hep işimize yarayacak hediyeleri ile bizleri onurlandıran, Sponsorumuz Oto Servet sahibi, Hüseyin Bey'e sonsuz teşekkürler ediyorum. Ben dolu dolu 3 gün geçirdim Bursa'da Aklımda kalanlar... Ahmet Kiriş'in tek kişilik odasına sığamayıp, duvardaki gece lambasına çarpıp patlatması.. Yine Ahmet Kiriş'in Gördüğü her kuzu hakkında, yeme teknikleri ile ilgili fantazileri Servet Aydın'ın gece lambasını parlaklığından rahatsız olup, iki ampulü seri bağlayarak, ömürlerini 100 yıla çıkarırken, ışıklarını % 50 düşürmesi.. Muhlis'in çakma navigasyon anıları.. Servet Aydın'ın; sesine hayran kaldığım, 3800 CC, V6, 7 kişilik limuzini.. Benim arabayı, oto parka çeken otel görevlisinin, kapıyı kilitledikten sonra yanan sisleri, söndürme çalışmaları.. Kahvaltı masasına atlayan kedi Hakan'ın tırt arabasının yanmayan sağ farı.. Hakan'ın 800 devirli, ön yıkamalı çamaşır makinası... Sami Hocanın, Bursa'nın içinde hem lpg'sinin hem benzinin biterek yolda kalan CLK200 Kompresör'ü ve bizim müdahalemize rağmen, yine toplantıya katılmayan bir Sami Hoca gibi daha bir çok güzel anı... Aklıma geldikçe yazarım... Katılan herkese teşekkür ediyorum.. Organizasyondaki küçük sorunlar için hepinizden af diliyorum.. Her yıl daha güzel toplantılara imza atıyoruz. Tabi ki bunun içindeki güzellikler sizlersiniz.. Ersen ve Tarık, olaya o kadar konsantre olmuşlardı ki.. Hiç bir sorun çıkmadı... Ben masaya gelenlerin yaka kartı var mı onları kontro lediyor ve kartı olmayanlara kart yazıyordum... Maliye tepemizdeydi o yüzden bakışlar öyle Öncelikle Bursa ekibinden şenlik için emeklerini esirgemeyen arkadaşlarımız Ersen, Tarık, Nuri ve Ayhan'a, İzmir' den hediyeleri ile gelip bizleri onurlandıran Sabri ustamıza, Oto Servet Hüseyin beye ve katılan herkese sonsuz teşekkürler...Yüreğinize sağlık, bizleri mutlu ettiniz...Daha da iyilerini hep beraber yaparız inşallah... Bizim için sizleri tanımak beraber vakit geçirmek zevkdi.Gelen herkesi ayaklarına sağlık. Bir dahakinde daha kalabalık olacağımız kesin. Yorum bağlantısı
Arda Akbay 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 Mehmet abi helal olsun iyi gezmişsin Bursayı ne botanik kalmış ne çınar pazar günü klasik oto fuarı da varmış aslında, o da olsaydı tam olcaktı Yorum bağlantısı
Recommended Posts