İçeriğe Yönlendir

2010 Yaz Şenliği - Bursa Fotoğrafları

Nuri Başer

Recommended Posts

herkese merhaba ve yürekten tşk.

baştan sona tek tek okudum resimleri inceledim.böyle güzel bir gün için emegi geçen bütün arkadaşlara çok tşk.katılımcı arkadaşlarada nice mutlu buluşmalarda sizinle olmayı gönülden arzuluyorum.bu defa hesapta olmayan sebeble aranızda olamadıgım için boynum bükük kaldı diyebilirim.

diyecek başka kelime kuracak cümle yok şu an yazılanları,görüntüleri bir dahaki seferde bende yaşamayı arzulayarak seneye yada en kısa sürede olucak toplantıdada buluşmak üzere.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
benim arabanın bitane resmi yok ben küstüm :)

pitbulun yanına park edersen, fotoğrafçı ne yapsın :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

onda haklısın işte arabanın kapısını çizmiş derin değil ama. kendini sevdirdi yaramaz üzerime sıçradı zor kurtardım :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
benim arabanın bitane resmi yok ben küstüm :)

Lokman abi seyir halinde iken senin resmini çektik lakin bulanık çıktı. Yinede istersen akşam evden yüklerim :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Gölcük'te olduğu gibi bu yıl da yine toplantının en uzaktan geleni Ahmet Kiriş idi.. Azminden dolayı kendisini kutluyorum.

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Çok güzel ve eğlenceli geçtiği resimlerden belli bütün hepsine baktım üşenmeden kaçırdığıma üzüldüm inşallah bir dahaki sefere katırılım.....

Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk
İlknur abla:

Süper fotolar, özellikle dağ evi buluşma linkindeki son fotoya bayıldım :D Nuri abi çok estetik çıkmış, paylaşım için teşekkürler.

rica ederim, beğendiğinize sevindim :)

İlknur hanım, müsadenizle Bursa Ulucamii' nin resimlerinden çarpabilir miyim? :)

neden olmasın? henüz telif hakkını almadım, çalıp çırpmak serbest :fiuw:

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin
(düzenlendi)
benim arabanın bitane resmi yok ben küstüm :D

Abi o araç senin miydi yaff? Ben de pitbulu çekerken aracın burnu fotolarda çıkmasın diye baya bi uğraşmıştım. :)

tarihinde S tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin
(düzenlendi)
Yeni kulüp üyelerimiz hayırlı olsun arkadaşlar, teşekkür ederim tekrar... :)

Abi teşekkür ederim. Ben de yeşil ışığı yeni fark ettim. :D

Artık 20sn beklemek zorunda kalmayacağım. :)

tarihinde S tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

yenge resimler bendede açılmıyor.

Abi o araç senin miydi yaff? Ben de pitbulu çekerken aracın burnu fotolarda çıkmasın diye baya bi uğraşmıştım. :)

Keşke tamamını çekseydin abim :D

Yeni kulüp üyelerimiz hayırlı olsun arkadaşlar, teşekkür ederim tekrar... :fiuw:

Hayırlı olsun arkadaşlar.

Tıkladım bekliyorum, hala bekliyorum? Açılmıyor?

bendede açılmıyor yalnız değilsin :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Forumdaki google ile ilgili Alper'in açtığı bir konu var... onu okuyun ve tarif edilenleri yapın...

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bilgilendirme için teşekkürler emmi :)

bir öneri: resimleri ayrı bir konuda toplasanız kilitleseniz nasıl olur acaba?

Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk

Bunlarda yerli İzmir domuzları. Soldaki göbekli olan Amaç mod, sağdaki hayattan bezmiş olan ise Muhlis mod.

dsc04424p.jpg

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Lokman abi seyir halinde iken senin resmini çektik lakin bulanık çıktı. Yinede istersen akşam evden yüklerim :)

olsun abim olsun bulanıkta olsa c-maxi seviyorum.

Akşam yapayım

teşekkürler emmi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...