İçeriğe Yönlendir

2010 Yaz Şenliği - Bursa Fotoğrafları

Nuri Başer

Recommended Posts

Adnan Çakır
(düzenlendi)

Tane 5TL.

2010fctrpknk031.jpg

Foruma yardım ;)

2010fctrpknk032.jpg

Forumun en genç kulüp üyesi

2010fctrpknk055.jpg

Herşey sizin için

2010fctrpknk056.jpg

Ev sahipleri (elinize sağlık)

2010fctrpknk080.jpg

Ben izmirliyim ona göre :D

2010fctrpknk081.jpg

Zirveye 5 kala

2010fctrpknk097.jpg

2010fctrpknk095.jpg

2010fctrpknk101.jpg

2010fctrpknk082.jpg

Tüm FCTR üyelerine

2010fctrpknk083.jpg

Biraz daha foto var ama bu kadar yeter herhalde benim gibi bir amatörün kahrını çektiğiniz için teşekkür.

tarihinde Adnan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Adnan Bey kardeşim...

Eniştenle tanışmak için ne zaman hamle yaptıysam, birileri koluma girdi beni engelledi.. Tabi bu kasdi bir hareket değildi ama nasip olamadı işte..

Selamlarımı ilet lütfen..

Yorum bağlantısı
Emre Demir2

İstanbul'a döner dönmez bende ekleyeceğim fotoğrafları. Diğerlerinide merak ediyorum. Şuanda Erdekteyim oturduğum bir cafede net yakaladım bir göz atmak istedim. Sağlıcakla kalın. İyi geceler herkese. :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
İstanbul'a döner dönmez bende ekleyeceğim fotoğrafları. Diğerlerinide merak ediyorum. Şuanda Erdekteyim oturduğum bir cafede net yakaladım bir göz atmak istedim. Sağlıcakla kalın. İyi geceler herkese. :)

Emre buralar kara kışa fırtına yağmura döndü :angry:. Umarım tatilin iyi geçiyordur. Dikkat et kendine

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Emre yolda çektiğiniz resimler özellikle :) iyi tatiller tekrardan.

Yorum bağlantısı

Adnan abi:

Çok güzel fotolar, o kalabalıkta en genç kulüp üyemizle tanışmak isterdim. Nasip değilmiş.

Serkan abi:

Sendeki fotolar ne oldu? Pm attım, lakin cevap gelmedi ? Sana zahmet onları da yüklersen sevinirim. :D

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Adnan Bey kardeşim...

Eniştenle tanışmak için ne zaman hamle yaptıysam, birileri koluma girdi beni engelledi.. Tabi bu kasdi bir hareket değildi ama nasip olamadı işte..

Selamlarımı ilet lütfen..

Aleyküm selam iletirim selamınızı :D

Adnan abi:

Çok güzel fotolar, o kalabalıkta en genç kulüp üyemizle tanışmak isterdim. Nasip değilmiş.

Serkan abi:

Sendeki fotolar ne oldu? Pm attım, lakin cevap gelmedi ? Sana zahmet onları da yüklersen sevinirim. :)

Teşekkürler Burak;hemşeri olacaksın benle bile tanışmadın :D inşallah bir daha ki sefere

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk
Ev sahipleri (elinize sağlık)

2010fctrpknk080.jpg

Eksik birşey varmı diye düşünüyorlar :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Eksik birşey varmı diye düşünüyorlar :)

Eksik falan yoktu.. Ellerine sağlık...

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Sonbaharda bi daha :)

Birdaha yağmurun yağmıyacağını garantiye alalım ama, tadı damağımda kaldı resmen..

Ayrıldıktan sonra keşke oteller bölgesine ve bakacağa gelseydim dedim :)

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin
Birdaha yağmurun yağmıyacağını garantiye alalım ama, tadı damağımda kaldı resmen..

+1903

Biz toplantı bitti diye dağıldık. Ama zirveye falan çıkılmış. Bilseydik biz de katılırdık. Bir daha son araba kalıncaya kadar bekleyeceğim. :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Ayrıldıktan sonra keşke oteller bölgesine ve bakacağa gelseydim dedim :)

Aynı şeyi bende dedim :)

Yağmur başlayınca çok ani herkes biranda dağıldı. Yağmur 20-25 dakka sürdü, zaten yukarda yağmamış.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Aynı şeyi bende dedim :)

Yağmur başlayınca çok ani herkes biranda dağıldı. Yağmur 20-25 dakka sürdü, zaten yukarda yağmamış.

Yukarda yağmış ama dolu yağmamış.. :)

Yorum bağlantısı
Yavuz Gürbüz
Hemşerilere selam

2010fctrpknk058.jpg

Selam sevgi bizden... Benim araç pek bi gözel gözüktü gözüme... Herkesten çok çok özür diliyorum. Hem geç kaldım hem de masaları dolaşamadım. Arkadaşın yeni bebeğini ilk görüşümdü. Yanından ayrılamadım keratanın. Başka sefere kaynatmak dileğiyle...

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Doludan sonra o durduğumuz yerden çekirge meydanına kadar yürüme hızında indim, okadar konvoy oluşmuştu.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
(düzenlendi)
Doludan sonra o durduğumuz yerden çekirge meydanına kadar yürüme hızında indim, okadar konvoy oluşmuştu.

Ben askeri hastanenin ordan kaçtım, ama trafik sıkışıktı..

tarihinde Ersen Tapan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yağmur biz yoldayken yağdı...

Bakacak'a vardığımızda yağış yoktu, biraz bekleyince de hava açıldı ve Marmara'ya kadar görebildik...

Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe
Allah'tan fazla yaklaşmamışsın Abi. Kendileri Pitbul olur. :bambam: Tahminim daha yavru. :)

Vall ben de pitbula benzetmiştim ama çok sevimli geldi ve çok büyük bir zevkle sevdim hayvanı. Hayvan sevilmeye muhtaçmış heralde bir yalakalandı bir yalakalandı ki sorma gitsin. Havalara zıplıyordu.

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara
Selam sevgi bizden... Benim araç pek bi gözel gözüktü gözüme... Herkesten çok çok özür diliyorum. Hem geç kaldım hem de masaları dolaşamadım. Arkadaşın yeni bebeğini ilk görüşümdü. Yanından ayrılamadım keratanın. Başka sefere kaynatmak dileğiyle...

Hocam ben de tanışmayı biraz pasta cila muhabbeti yapmayı isterdim. Katıldığınızı resimlerden görüyorum. Bir dahaki sefere bayram namazlarında camilerde olduğu gibi halka şeklinde bir tanışma merasimi yapalım. :)

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Yağmur biz yoldayken yağdı...

Bakacak'a vardığımızda yağış yoktu, biraz bekleyince de hava açıldı ve Marmara'ya kadar görebildik...

Çok şanslısınız abi, orada bu manzarayı yakalamak çok zor..

Genelde bulutlara yukardan bakılıyor :)

Yorum bağlantısı
Yavuz Gürbüz
Hocam ben de tanışmayı biraz pasta cila muhabbeti yapmayı isterdim. Katıldığınızı resimlerden görüyorum. Bir dahaki sefere bayram namazlarında camilerde olduğu gibi halka şeklinde bir tanışma merasimi yapalım. :p

Dediğim gibi yedik kalktık gibi oldu. Gerçekten çok pişman oldum masaları dolaşmadığıma. :rofl: Arabaların başına geçince muhabbet ederiz dedim. Yağmur tuz biber ekti. Bir dahaki sefere belirlenen mekanda geceden yatacam, kapıda şeker çukulata falan tutacam :p . Neyse başka sefere artık, ben polishing, detailing konusunda biraz daha tecrübe kazanayım. Nasılsa bol bol konuşuruz. Makinaya karar verdim, elle uygulama artık kesmiyor. Bütçesini de ayırdım. Vites büyütmenin zamanı gelmişti. :rofl:

Yorum bağlantısı
Cemil Çınar

Kusuruma bakmayın ancak yazabiliyorum o da telefondan...

Bendeki fotoları Facebook sayfasına yüklemeye çalışacağım...

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Teşekkürler Burak;hemşeri olacaksın benle bile tanışmadın ;) inşallah bir daha ki sefere

Abi sende haklısın, kabahatimiz büyük. O gün çok kalabalık olunca öyle oldu, yoksa inan ki hemşeri olarak tanışmak isterdim. İnan seni bile böyle derler ya hayal meyal o şekilde gördüm. Bir dahaki sefere özellikle arayacağım. ;)

Dediğim gibi yedik kalktık gibi oldu. Gerçekten çok pişman oldum masaları dolaşmadığıma. :angry: Arabaların başına geçince muhabbet ederiz dedim. Yağmur tuz biber ekti. Bir dahaki sefere belirlenen mekanda geceden yatacam, kapıda şeker çukulata falan tutacam :fiuw: . Neyse başka sefere artık, ben polishing, detailing konusunda biraz daha tecrübe kazanayım. Nasılsa bol bol konuşuruz. Makinaya karar verdim, elle uygulama artık kesmiyor. Bütçesini de ayırdım. Vites büyütmenin zamanı gelmişti. :good1:

Yavuz abi:

26 SS plakalı kırmızı focus senin miydi? Aracı gördüm, hatta dedim rengi çok güzelmiş, sahibini aradım seni bulamamışım. Yoksa pasta cila wax glaze şekline koyu bir muhabbet etmeyi bende çok isterdim. Boya koruma zaten virüs gibi, bir başlıyosun sonra çeyiz büyüdükçe büyüyor.

Cemil abi, o gün iyi bir muhabbet vardı bilmem beni hatırlıyomusun. Senlede güzel bir sohbet etmiştik. ;)

tarihinde Burak Erdin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cemil Çınar
Cemil abi, o gün iyi bir muhabbet vardı bilmem beni hatırlıyomusun. Senlede güzel bir sohbet etmiştik. :fiuw:

Hatırlıyorum tabi, güzel bir gündü herkese teşekkürler... ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...