Gökhan Kızılkaya 26 Haziran 2010 Paylaş 26 Haziran 2010 Ilk defa bu klubün böyle bir organizasyonuna katıldım.Sanal ortamda tanıştığımız insanları görmek tanışmak çok ilginç ve keyifli bir deneyim oldu.Maalesef tam toplantı anında işle ilgili can sıkıcı ve stresli bir haber aldığımdan dolayı keyifli sohbetler yaşayamadım.Inşallah gelecek toplantılara diyelim. Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 26 Haziran 2010 Paylaş 26 Haziran 2010 Maliyeci gelmiş, bizim araç yine sığmamış... Vergi borcum yok ) Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 27 Haziran 2010 Paylaş 27 Haziran 2010 Gözüm her yerde seni aradı Abi dedigim gibi araba bile kiralamıştım sabahtan kalkıp gelecektim ama gercekten olmayınca olmuyor Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 Abi bence bu fotoğraf makinasını kullanma birdaha Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 Ne varmış makinemde? Çok bulanık çıkmış; Yada ben bulanık görüyorum Aaa toplantı mı yaptınız? Abi unuttunmu yine Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 (düzenlendi) Yağışlı hava. Yoksa fena makine değil. 200 liraya almıştım, 1300 liralık panasonic'imden iyiydi. Panasonic kullanmaya devam, 200 tl lik olan ikizlerin işini görür.. 28 Haziran 2010 tarihinde Ersen Tapan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Solak 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 hakıkaten cok hoş resimler. keyıflı bır gun olduguna emınım. umarım ben de bundan sonrakı etkınlıklere katılabılırım. Yorum bağlantısı
Onur Demir 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 (düzenlendi) Şuan Sarımsaklıdayım, Leylek Civic'imle İzmir'den önceki son durağımıza geldik. Yarın İzmir'de olucam. Geri kalan fotoları atarım buraya Leylek Civic : Çorlu'da Cumartesi günü aracı jeep gibi yükselttim (coiloverlarım sağolsun) Şaka değil ciddi ciddi lastik ile çamurluk arasında 5 parmak mesefe var. Böyle olunca tabi Feribota falan rahatlıkla binebildim. 28 Haziran 2010 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 Benim yakaladıklarım... (fotoğraflar geç açılabilir az bekleyin) İstanbul'dan Çıkış... ↓↓ Onur Abinin Oğlu... ↓↓ Süha Abinin Hacı Murat ile inanılmaz kapışması... HacıMuro vs İbizaaa ↓↓ Efendim Abi? ↓↓ Çok sıcaktı, klimayıda çalıştırdıklarında beygir düşünce İstanbul'dan bu şekilde geldiler... ↓↓ İçinde Ağamızı taşıyan İbiza.. ↓↓ Süha Abi o filmleri değiştirelim ↓↓ c-max Lokman Abim için üretilmiş bir araç sanki.. ↓↓ Konvoy dediğin... 34. ↓↓ ↓↓ ↓↓ ↓↓ ↓↓ ↓↓ Yorum bağlantısı
Emre Demir2 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 eyvah eyvaaahh... ↓↓ ↓↓ JDM'in sahibi. ↓↓ Araba beyaz, gömlek beyaz, şapka beyaz.. benim beyaz çerçeveli gözlükleride vericem sana Serkan abi. ↓↓ Yaylandıktan sonra Mehmet abinin bakışıda değişti... ↓↓ Bu pozdan sonra makineden fazla randıman alamadım... ↓↓ ↓↓ ↓↓ Allah analı babalı büyütsün Nuri Abi.. Maaşallah... (: ↓↓ Cavit Ağam... (: ↓↓ Mert Abi avatar... ↓↓ Süha Abi avatar... Siz çekene kadar ben yakaladım... ↓↓ Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 Emre ellerine sağlık abim. güzel fotoğraflar. bu arada seninmi o arkada görünen yer Yorum bağlantısı
Emre Demir2 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 Süha ve Hacı Muro çekişmesinin sonucu ne oldu acep ? şşştt... çaktırma Onur abi. Emre ellerine sağlık abim. güzel fotoğraflar.bu arada seninmi o arkada görünen yer Rica ederim Abicim. Valla denk gelmiş, tabela arabanın tavanda takılıymış gibi duruyor Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 Emre grafikerlikten Odunculuğa terfi etti Lokman Abim gizliden reklam yapıyor Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 benle ilgisi yok diyor ama var bişiler Yorum bağlantısı
Emre Demir2 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 Burda kurukuru iftiraya gidiyorum resmen yaa.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 Süha ve Hacı Muro çekişmesinin sonucu ne oldu acep ? Ne yapalım eski toprak saygımız sonsuz ama kara dumanıma boğdum onuda şşştt... çaktırma Onur abi. Emreciğim fotolar güzel eyvallah, lakin sol şeritte BMW M3 ü sello manyağı yaparkenki fotolarıda koyda forum klas görsün ) Bu arada tatilinde güzel geçmiştir umarım yağmura yakalanmamışsındır. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 Emre fotolar için teşekkürler. Eline sağlık... Yorum bağlantısı
Misafir 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 Emrecim fotolar harika eline sağlık. Mert can abi'nin avatar çok dehşet çıkmış. Benim bir avatarımı çeken yokmuydu ya? Bir sürü foto çekindim ama daha çıkmadı ortaya bir türlü Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 Emre, benim foto iyi ama benim araba sende de yok galiba.... Kıskandınız dimi len arabamı emmi de perdelemiş arabamı tırtıyla..Makineyi de Onur gibi burnuma dayamışız biraz kötü olmuş, lcd yi kullanmak lazım demekki.. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 Teşekkürler herkese. Emreciğim fotolar güzel eyvallah, lakin sol şeritte BMW M3 ü sello manyağı yaparkenki fotolarıda koyda forum klas görsün )Bu arada tatilinde güzel geçmiştir umarım yağmura yakalanmamışsındır. Süha Abicim, uludağ'a çıkarken bmw'nin arkasına yapışmıştın bi yol vermedi onu diyorsun sanırım o fotoğraflar net değil diye koymadım. Biz gördük.. Tatilimde fena geçmedi abi havalar 1-2 bozdu ama düzeldi sonra güneş yüzünü gösterdi. İstanbuldan uzak olmak iyi geldi birazda... Emrecim fotolar harika eline sağlık. Mert can abi'nin avatar çok dehşet çıkmış. Benim bir avatarımı çeken yokmuydu ya? Bir sürü foto çekindim ama daha çıkmadı ortaya bir türlü Teşekkürler, Valla birazda istek üzerine çekmiştim istesen çekebilirdim senide. Emre, benim foto iyi ama benim araba sende de yok galiba.... Kıskandınız dimi len arabamı emmi de perdelemiş arabamı tırtıyla..Makineyi de Onur gibi burnuma dayamışız biraz kötü olmuş, lcd yi kullanmak lazım demekki.. Serkan Abi, fotoğraflar tekrardan göz attımda yok valla, senin arabanın önünde bi araba vardı galiba ben çekicektimde açık alan bulamadım çekicek. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 Emre, fotoları bende çok beğendim mükemmel çekmişsin eline sağlık.. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 (düzenlendi) Emrecim fotolar harika eline sağlık. Mert can abi'nin avatar çok dehşet çıkmış. Benim bir avatarımı çeken yokmuydu ya? Bir sürü foto çekindim ama daha çıkmadı ortaya bir türlü Burak, Emrenin fotoğraf çekimindeki profesyonelliğinin yanı sıra benim de fotojenikliğim ön planda 29 Haziran 2010 tarihinde Mert Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts