Emre Demir2 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 Emre, fotoları bende çok beğendim mükemmel çekmişsin eline sağlık.. Teşekkür ederim Ağam Burak, Emrenin fotoğraf çekimindeki profesyonelliğinin yanı sıra benim de fotojenikliğim ön planda İş tamamen sende bitiyor Mert abi Makina falan yalan bu durumda. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 Sarı transporter da çıkmış resimlerde Resimden sonra radara yakanmıştı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 Sefa, fotoşipşaktı sonra evlendi kaybettik , sıra Emre de Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 Sarı transporter da çıkmış resimlerde Resimden sonra radara yakanmıştı Ya one bomba bir durumdu, Nasılda girdi radara Bu arada Bizim konvoydan kaybolan Adnan abi ile Fatih abi neden arayı açtıklarını itiraf etsinler Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 Bende merak ettim şimdi ben geriden geldim durumu bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 (düzenlendi) Bendeki iki resmide ekliyorum ; Kırmızı ışıkta idik yoksa Emre'nin beni sollaması mümkün mü Resimdeki ünlü kim hadi bilin bakalım. 29 Haziran 2010 tarihinde S tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 (düzenlendi) ünlüyü boşver arabaya bak sen sanki c-max e benziyor bu yada bir jeepmi acaba 29 Haziran 2010 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Toparlak 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 çok güzel ve eğlenceli bir buluşma olmuş. ben o sıralar lys sınavında ter dökmekteydim. :-) neyse nasip değilmiş bir dahaki toplantı ne zaman. nerede. birde 34 BL 446 nın sahibi kimdir? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 çok güzel ve eğlenceli bir buluşma olmuş. ben o sıralar lys sınavında ter dökmekteydim. :-) neyse nasip değilmiş bir dahaki toplantı ne zaman. nerede. birde 34 BL 446 nın sahibi kimdir? Bilo yu bilmeyen mi kaldı hocam Yorum bağlantısı
Cihan Toparlak 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 sağolasınnn ben onun bilo yu mavi fiesta biliyorum yanlışmıyım Yorum bağlantısı
Cihan Toparlak 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 ben araçlarımı karıştırıyorum. sanırım b 12 fitamin eksikliği var bende :-) Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 ben araçlarımı karıştırıyorum. sanırım b 12 fitamin eksikliği var bende :-) o yavru bl büyük bl Sefa abinin Yorum bağlantısı
Cihan Toparlak 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 Bayrağı Emre'ye devredip emekli oldum abi. Yaşlandık artık. Gençlerin önünü açmak lazım pekte yaşlı sayılmazsınız bende 30 umdayım sadece iktidar devrilmiş yeni hükümet gelmiş iç işleri bakanı değişmiş. ülkede sıkı yönetim var kurallara uymak lazım gerçi hoş bizde evlenemedik daha ama Yorum bağlantısı
Onur Demir 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 Baslayalım bakalım ufaktan Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Yorum bağlantısı
Onur Demir 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Yorum bağlantısı
Onur Demir 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 Birileri araya bişeyler yazsın ekleyemiyorum ... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 abim eline sağlık İzmire döndüğün belli oluyor resimlere bakmaktan yazmaya vakit bulamıyoruz Yorum bağlantısı
Onur Demir 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us abim eline sağlık İzmire döndüğün belli oluyor resimlere bakmaktan yazmaya vakit bulamıyoruz Sonunda Geldim Güzel İzmir'ime Biraz sıcak ama iyidir İzmir. Yorum bağlantısı
Onur Demir 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ajlan Usta için gelsin ; İnsan Kendi kendini SLR makineyle çekerse ancak bukadar çirkin çıkar Bu arada 215 adet fotograf arasından derleme yaptım. Kendini çektiğimi farkeden ve burda göremeyen varsa bana Özel mesaj atsın göndereyim Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 güzel kareler yakalamışsın Onur bizim gelişimizde muhteşem olmuş Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 Arabamın tamponunu gördüm ya, artık benden mutlusu yok... Eline sağlık... Yorum bağlantısı
Onur Demir 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 Bu arada Araç çekimleri istediğim gibi olmadı, Malum ortam ve ışık çok müsait değildi. Artık birdahaki sefere Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 30 Haziran 2010 Paylaş 30 Haziran 2010 İtiraf et makina tırt yada önceki fotoları sen çekmiyordun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Haziran 2010 Paylaş 30 Haziran 2010 Onur yuvasına dönmüş, Leylek modlu JDM görmek isteriz Yorum bağlantısı
Recommended Posts