İçeriğe Yönlendir

2010 Yaz Şenliği - Bursa Fotoğrafları

Nuri Başer

Recommended Posts

Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Ben ne zaman katılacağım acaba şu şenliklere veya toplantılara :D

tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Aslında bir süpriz niyetimiz vardı ilk zamanlardan beri Uğur'la ama stajımız başladı geçen hafta, cumartesi günleri de çalışıyoruz :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

gerçekten toplantımız çok DOLU DOLU geçti...bu da hafızalardan silinmeyecek bi anı olarak kaldı inşallah araçlarında kimsenin hasarı yoktur...İstanbul konvoyu olarak da çok zevkli bir yolculuk yaptım giderken yol nasıl bitti anlamadım ama gelirken yollar bitmek tükenmek bilmedi:) başta organizasyonu yapan bütün Fordclubtr ye teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Herkesin ayaklarına sağlık, Bursa Ekibine Sonsuz teşekkürler, Çok uğraşmışlar Sağolsunlar. Dönüş yolundaki yağmur ve dolu beni perişan etti :) çok ters yerlerde yakalandım doluya. hiç kaçamadım :) Ön kaputta ve tavanımda toplamda 20 tane falan göçükçük oluştu sanırım. Çok mühim şeyler değil dikkat edince farkediliyor gibi :D Nazarlığım yoktu, olmuş oldu ama 20küsür tane hiç iyi olmadı.

Kaportası kötüdür vs. tamam ama resmen suyun içinden gittiğim yerler oldu, banamısın demedi. O konuda hiç olmazsa maşallahı var :)

Hemen bir soru komple boyar mı kasko bu arabayı :D

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Ek olarak; 1 temmuza kadar yollarda olucam, Fotografları ekleme fırsatım olmaz diye, Ersen'in Bilgisayara attım ne çektiysem.

Ama Fotograf konusunda, çok istediğim araç fotolarını çekemedim. Malum ışık ve mekandan dolayı. Bir dahaki sefere artık.

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Çok güzel bir toplantı oldu..Emeği geçen ve katılan, katılamayan herkese teşekkürler..

Toplantı sonunda konvoy ile dağa çıkışımız güzel oldu, Gerçi bi ara otelleri falan geçip hala devem edince bu Selçuk keleş bizi nereye götürüyor demeden edemedik ama, sağolsun gittiğimiz yerde manzara harikaydı.. :D

Yorum bağlantısı
Serdar Özbekar

Çok güzel olmuş arkadaşlar, darısı bizlerin başına :good1:

Yorum bağlantısı
Yavuz Gürbüz

Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çok güzel bir toplantıydı. Geç katıldık biraz, sağlık olsun keşke daha fazla beraber zaman geçirebilseydik. Dönüşte dolu tavanı deliyordu neredeyse. Çekirge meydanındaki logarların istisnasız hepsinden su fışkırıyordu.

Yorum bağlantısı
Tarık Erten
Herkesin ayaklarına sağlık, Bursa Ekibine Sonsuz teşekkürler, Çok uğraşmışlar Sağolsunlar. Dönüş yolundaki yağmur ve dolu beni perişan etti :( çok ters yerlerde yakalandım doluya. hiç kaçamadım :( Ön kaputta ve tavanımda toplamda 20 tane falan göçükçük oluştu sanırım. Çok mühim şeyler değil dikkat edince farkediliyor gibi :) Nazarlığım yoktu, olmuş oldu ama 20küsür tane hiç iyi olmadı.

Kaportası kötüdür vs. tamam ama resmen suyun içinden gittiğim yerler oldu, banamısın demedi. O konuda hiç olmazsa maşallahı var :)

Hemen bir soru komple boyar mı kasko bu arabayı :good1:

Onur çok geçmiş olsun.Hiç kimsenin kaçacak yeri yoktu ki :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler, içtenlik ve samimiyetlerine minnettar kaldık arkadaşlarımızın; tanışmak isteyip de taşınamadığımız üyelerimiz oldu maalesef yağmurun ve dolunun bastırması süreyi kısalttı. Yeni toplantılarda telafi ederiz umarım. Herkese selamlar, iyi haftalar ve işlerinde başarılar

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Çok güzel bir toplantı oldu..Emeği geçen ve katılan, katılamayan herkese teşekkürler..

Toplantı sonunda konvoy ile dağa çıkışımız güzel oldu, Gerçi bi ara otelleri falan geçip hala devem edince bu Selçuk keleş bizi nereye götürüyor demeden edemedik ama, sağolsun gittiğimiz yerde manzara harikaydı.. :good1:

Abi aslında macera ordan sonra başlıyor. Biraz aşağıda çok güzel bir dere ve minik bir şelale var. Patika yoldan inilebiliyor. Aşağısı kekik tarlası gibi, kokusu inanılmaz güzeldir.

Bir de, gittiğimiz Bakacak mevkiine gelmeden önce yoldan sapıp kötü bir toprak yoldan şu anda kapalı olan wolfram madenine varılıyor. Ordan da 45 dakikalık bir arazi yürüyüşüyle Keşiş Tepesi denen 2543 m. zirveye varıyorsunuz.

Organizasyon harikaydı, çok emeği geçen Bursa ekibine teşekkür ediyorum.

Bir kaç fotoğraf da benden ...

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Katılamayacağımızı söylememize rağmen sürpriz yapıp gelmek istiyorduk fakat Perşembe gecesi çok acil Trabzon'a gitmemiz gerektiğinden festivale gelemedik.Katılanlara teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

bu seferi kaçırdııma çok üzgünüm gerçekten, resimlerden ve yorumlardan anladığım kadarıyla bayagı güzel geçmiş inşallah birdahaki sefere katılmak nasip olur

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Çok güzel görünüyor ama ne yazık ki kız isteme söz derken gelemedim ne yazık ki aynı hafta sonuna denk geldi ama kısmet işlerinin de önüne geçilemiyor zaten dimi..

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Ek olarak; 1 temmuza kadar yollarda olucam, Fotografları ekleme fırsatım olmaz diye, Ersen'in Bilgisayara attım ne çektiysem.

Ama Fotograf konusunda, çok istediğim araç fotolarını çekemedim. Malum ışık ve mekandan dolayı. Bir dahaki sefere artık.

Fotoğrafları Ancak akşama yükleyebilirim ; Çok güzel kareler yakalamışsın Onur.. Eline sağlık..

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu
(düzenlendi)

bende gelmek istiyordum ama nasip olmadı inşalah seneye,çok güzel bi toplantı olmuş,emegi geçen herkesin ellerine sağlık ,kendi adıma konuşuyorum ankara bu sene sınıfta kaldı bence...

tarihinde Bahtiyar Aydo?du tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Gelememek kötü birşeydi :( Aklım hep orada kaldı bende dayanamayıp belgrad a gittim arkadaşlarımla mangalda sucuk yaptık :p Yağmurda ıslandık , kendi çapımızda eğlendik bizde :D

Yorum bağlantısı
Osman Bala

Bursa ekibine büyük alkış. Ellerinize emeğinize sağlık çok güzel bir toplantı oldu. Gece 0:30'da şefkatli adminle Ankara'ya girdik sağ salim. Emmi devam etti.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bursa ekibi bir harikaydı, muhteşem bir organizasyona, sıfır hata ile ev sahipliği yaptılar.. Mekan çok güzeldi.. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Ustaeller Ford Servisi Sabri Usta; ciddi anlamda sponsorumuzdu, anahtarlık ve şapka, güleryüz ve sevgi dolu bakışlarıyla, Sabri Ustama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..

Çakmak, telefonluk, asma koku gibi güzel ve hep işimize yarayacak hediyeleri ile bizleri onurlandıran, Sponsorumuz Oto Servet sahibi, Hüseyin Bey'e sonsuz teşekkürler ediyorum.

Ben dolu dolu 3 gün geçirdim Bursa'da

Aklımda kalanlar...

Ahmet Kiriş'in tek kişilik odasına sığamayıp, duvardaki gece lambasına çarpıp patlatması..

Yine Ahmet Kiriş'in Gördüğü her kuzu hakkında, yeme teknikleri ile ilgili fantazileri :p

Servet Aydın'ın gece lambasını parlaklığından rahatsız olup, iki ampulü seri bağlayarak, ömürlerini 100 yıla çıkarırken, ışıklarını % 50 düşürmesi..

Muhlis'in çakma navigasyon anıları.. :)

Servet Aydın'ın; sesine hayran kaldığım, 3800 CC, V6, 7 kişilik limuzini..

Benim arabayı, oto parka çeken otel görevlisinin, kapıyı kilitledikten sonra yanan sisleri, söndürme çalışmaları..

Kahvaltı masasına atlayan kedi :(

Hakan'ın tırt arabasının yanmayan sağ farı.. Hakan'ın 800 devirli, ön yıkamalı çamaşır makinası...

Sami Hocanın, Bursa'nın içinde hem lpg'sinin hem benzinin biterek yolda kalan CLK200 Kompresör'ü ve bizim müdahalemize rağmen, yine toplantıya katılmayan bir Sami Hoca :)

gibi daha bir çok güzel anı... Aklıma geldikçe yazarım...

Katılan herkese teşekkür ediyorum.. Organizasyondaki küçük sorunlar için hepinizden af diliyorum.. Her yıl daha güzel toplantılara imza atıyoruz.

Tabi ki bunun içindeki güzellikler sizlersiniz..

Mehmet abi :) Bakışlar felakett, "Hesapta açık mı var" gibi :D

Ersen ve Tarık, olaya o kadar konsantre olmuşlardı ki.. Hiç bir sorun çıkmadı... Ben masaya gelenlerin yaka kartı var mı onları kontro lediyor ve kartı olmayanlara kart yazıyordum...

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Sizleri sorunsuzca ağırlayabildiysek; mutsuzluk yaşatmadıysak ne mutlu bize..
Emmi Yemekten sonra ikram edilen çileklerle bir ilgin varmı? :unsure2:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...