İçeriğe Yönlendir

2010 Yaz Şenliği - Bursa Fotoğrafları

Nuri Başer

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Mehmet abi helal olsun iyi gezmişsin Bursayı ne botanik kalmış ne çınar :rolleyes: pazar günü klasik oto fuarı da varmış aslında, o da olsaydı tam olcaktı :)

Afişlerini gördüm de, olmadı işte...

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
(düzenlendi)
Bursa ekibi bir harikaydı, muhteşem bir organizasyona, sıfır hata ile ev sahipliği yaptılar.. Mekan çok güzeldi.. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Ustaeller Ford Servisi Sabri Usta; ciddi anlamda sponsorumuzdu, anahtarlık ve şapka, güleryüz ve sevgi dolu bakışlarıyla, Sabri Ustama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..

Çakmak, telefonluk, asma koku gibi güzel ve hep işimize yarayacak hediyeleri ile bizleri onurlandıran, Sponsorumuz Oto Servet sahibi, Hüseyin Bey'e sonsuz teşekkürler ediyorum.

Ben dolu dolu 3 gün geçirdim Bursa'da

Aklımda kalanlar...

Ahmet Kiriş'in tek kişilik odasına sığamayıp, duvardaki gece lambasına çarpıp patlatması..

Yine Ahmet Kiriş'in Gördüğü her kuzu hakkında, yeme teknikleri ile ilgili fantazileri :)

Servet Aydın'ın gece lambasını parlaklığından rahatsız olup, iki ampulü seri bağlayarak, ömürlerini 100 yıla çıkarırken, ışıklarını % 50 düşürmesi..

Muhlis'in çakma navigasyon anıları.. ;)

Servet Aydın'ın; sesine hayran kaldığım, 3800 CC, V6, 7 kişilik limuzini..

Benim arabayı, oto parka çeken otel görevlisinin, kapıyı kilitledikten sonra yanan sisleri, söndürme çalışmaları..

Kahvaltı masasına atlayan kedi :rolleyes:

Hakan'ın tırt arabasının yanmayan sağ farı.. Hakan'ın 800 devirli, ön yıkamalı çamaşır makinası...

Sami Hocanın, Bursa'nın içinde hem lpg'sinin hem benzinin biterek yolda kalan CLK200 Kompresör'ü ve bizim müdahalemize rağmen, yine toplantıya katılmayan bir Sami Hoca :)

gibi daha bir çok güzel anı... Aklıma geldikçe yazarım...

Katılan herkese teşekkür ediyorum.. Organizasyondaki küçük sorunlar için hepinizden af diliyorum.. Her yıl daha güzel toplantılara imza atıyoruz.

Tabi ki bunun içindeki güzellikler sizlersiniz..

Ersen ve Tarık, olaya o kadar konsantre olmuşlardı ki.. Hiç bir sorun çıkmadı... Ben masaya gelenlerin yaka kartı var mı onları kontro lediyor ve kartı olmayanlara kart yazıyordum...

Aşk olsun emmi yawww.

Bir kere ben o lambaya çarpmadım ki :) İçeriyi normal oda lambasından daha fazla aydınlatan gece lambacığını açmaya çalışırken ipini çektim o da kendini salıverdi aşağı düştü, ne bileyim o ara odanın tüm elektrik aksamının yanacağını :)

(Hem odanın elektrik sistemini yakanı 3 kişilik odada ağırlıyorlar ne haber :ohooh:

Keçi koyun meselesine gelince, canım koyunları keçileri o güneşin altında neymiş efendim gelenler görecekmiş diye telef ediyorlar hayvanat bahçesinde, ne var bismillah deyip 2 tane çevirseydik, siz seçtiniz şu olsun diye de ben mi kesmedim :)

Sabah saat 05,30'du eve girdiğimde, ben daha eve girmeden millet fotoğraf filan ne varsa yüklemiş, oynamıyorum ben :)

Şakası bir yana emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkür ederim, keyifli bir organizasyondu, Çok güzel vakit geçirdik. Seneye tekrar birarada daha da kalabalık oluruz inşallah....

tarihinde Ahmet Kiri? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

dolu bastırınca, klasik otolar iptal oldu, yollarda kaçışırken hepsini izledik.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

bursa ekibine ve gelen herkese çok teşekkürler mükemmel bi gün oldu zeynep baba kalabalık pikniğe bi daha ne zaman gidecegiz diye sorup duruyor

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
En önemlisini atlamışsın...

6. Ahmet'in sığamayıp terk ettiği Otel'e balayı için gelin ve damat geldi. :rolleyes:

7. Birde senden devamlı çakmak isteyen bi arkadaş vardı. :)

Bütün camileri gezdin yüzüne Nur geldi ama çenen hala benimle uğraşıyor. ;)

Abi oda kalmamıştır, onlarda benim gibi bir duş bir yatak istemişlerdir :):)

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Ahmet,

Avatarı güncelle. C-max resmiyle değiştir...

Aşk olsun abi, sadece C-max resmini istemişsin, Sen beni begenmiyor musunuz ? :rolleyes:

Yorum bağlantısı

Serkan abi, benim fotolar vardı? Nerde bu devlet nerde bu fotolar :rolleyes:

Onur abi, geçmiş olsun. Sende de fotolarım vardı, bir zahmet kimin pc'de ise orjinallerini mail olarak istiyorum. Harika bir gündü, yorucu da olsa herşeye değer dedirten bir gün oldu. Herkese çok teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Avatarda kendi resminin olmaması forum kuralları gereği yasak.

O bakımdan şey ettiydim. :D

Alper abi affetmez :D

Yorum bağlantısı
Serkan Şimşek
Abi çilekler süperdi.. kesene bereket.. :p bu arada resimlerden birinde ağaca tünemiş bir biçimde yakalanmışım flamayı asarken.. :D ilginç bir enstantane olmuş..

Nuri valla bizim suçumuz yokkk biz sadece yardım edelim dedik... çekmeyin dedik ama dinlemediler.. :D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
(düzenlendi)

Resimleri yükleyemiyorum uzun sürüyo; bu akşam adsl de bir sorun var..

Şimdilik toplantının ilgi odağı haline gelen hacı amcanın fotoğrafını koyuyorum arkası yarın :D

Bu arada fotoğrafları Onur'dan aldım..

img6224.jpg

img6152s.jpg

tarihinde Ersen Tapan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Resimleri yükleyemiyorum uzun sürüyo; bu akşam adsl de bir sorun var..

Şimdilik toplantının ilgi odağı haline gelen hacı amcanın fotoğrafını koyuyorum arkası yarın :D

Bu arada fotoğrafları Onur'dan aldım..

Olması gerekenin dört katından daha büyük yüklüyorsun.. ADSL'e çamur atma :D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Olması gerekenin dört katından daha büyük yüklüyorsun.. ADSL'e çamur atma :D

Uykum gelmiş ben yatayım eniyisi :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Amcam nadir kalan eski topraklardan. Tüm etkinlik boyunca yerinden kalktığını görmedim. Umarım bir sorun yoktur.

Yorum bağlantısı
Burak Balıkçı

Harika bir buluşma oldu. Gelen herkese ben de teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizi görmek çok güzeldi doğrusu. Nice nice güzel ve anlamlı buluşmalara diyorum. Bunlar da benim fotoğraf makinemden seçmeler :D

dscn4619p.jpg

dscn4620r.jpg

dscn4621.jpg

dscn4622x.jpg

dscn4623.jpg

dscn4624p.jpg

dscn4625q.jpg

dscn4627.jpg

dscn4638u.jpg

dscn4649.jpg

dscn4651.jpg

dscn4672.jpg

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk
Amcam nadir kalan eski topraklardan. Tüm etkinlik boyunca yerinden kalktığını görmedim. Umarım bir sorun yoktur.

Bence ortamı çok beğendi, gidesi gelmedi. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Bende fazla resim çekemedim. Elimde sadece bir tane alel acele yağmur başlamadan 1dk. önce çektiğim bir resim mevcut :rolleyes:

Tekrar herkese teşekkürler. Güzel bir gündü..

dscn0404copy.jpg

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tülin Keskin

inanılmaz keyifli 3 gün geçirdik... Bursa ekibi ve sevgili Mehmet abiyle, eşine; misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Türkiye'nin pek çok yerinden güzel dostlar edindik...

cumartesi gecesi çok kalabalık bir masanın ortalarında bir yerde otururken, sol yanımda bayanların diyet ,rejim ; sağ yanımda erkeklerin araba ,yedek parça muhabbetini dinledim...fıkralara konu olabilecek türden bir manzaraydı...çok eğlendim... tanışabilme imkanım olan,olmayan herkese içimi ısıtan tebessümlerinden dolayı tekrar teşekkür ederim... :rolleyes:

NOT: kocacım bittin sen :D:)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
benim arabanın bitane resmi yok ben küstüm :rolleyes:

lokman abi senin gene arabanın resmi yok ama kendin varsın bi çok karede biz n yapalım 1 kare pozda varım sadece nerde bu resimler yaaa emre bayağı çekmişti ancak haftaya yükleyebilirim dedi onu beklicez artık :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...