Misafir 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 herkese merhaba ve yürekten tşk. baştan sona tek tek okudum resimleri inceledim.böyle güzel bir gün için emegi geçen bütün arkadaşlara çok tşk.katılımcı arkadaşlarada nice mutlu buluşmalarda sizinle olmayı gönülden arzuluyorum.bu defa hesapta olmayan sebeble aranızda olamadıgım için boynum bükük kaldı diyebilirim. diyecek başka kelime kuracak cümle yok şu an yazılanları,görüntüleri bir dahaki seferde bende yaşamayı arzulayarak seneye yada en kısa sürede olucak toplantıdada buluşmak üzere. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 benim arabanın bitane resmi yok ben küstüm pitbulun yanına park edersen, fotoğrafçı ne yapsın Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Haziran 2010 Paylaş 21 Haziran 2010 onda haklısın işte arabanın kapısını çizmiş derin değil ama. kendini sevdirdi yaramaz üzerime sıçradı zor kurtardım Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 benim arabanın bitane resmi yok ben küstüm Lokman abi seyir halinde iken senin resmini çektik lakin bulanık çıktı. Yinede istersen akşam evden yüklerim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 fotoşlar makinalardan çıksın, neler vardır neler.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 Gölcük'te olduğu gibi bu yıl da yine toplantının en uzaktan geleni Ahmet Kiriş idi.. Azminden dolayı kendisini kutluyorum. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 Mehmet abiciğim, face'de var mı resimler ? Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 Bu resimlerde bizim makineden: Bursa Hayvanat Bahçesi Ulu Cami Kaldığımız Otel DağEvi Buluşma Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 Çok güzel ve eğlenceli geçtiği resimlerden belli bütün hepsine baktım üşenmeden kaçırdığıma üzüldüm inşallah bir dahaki sefere katırılım..... Yorum bağlantısı
Misafir 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 Bu resimlerde bizim makineden:Bursa Hayvanat Bahçesi Ulu Cami Kaldığımız Otel DağEvi Buluşma İlknur abla: Süper fotolar, özellikle dağ evi buluşma linkindeki son fotoya bayıldım Nuri abi çok estetik çıkmış, paylaşım için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 Bu resimlerde bizim makineden:Bursa Hayvanat Bahçesi Ulu Cami Kaldığımız Otel DağEvi Buluşma İlknur hanım, müsadenizle Bursa Ulucamii' nin resimlerinden çarpabilir miyim? Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 İlknur abla:Süper fotolar, özellikle dağ evi buluşma linkindeki son fotoya bayıldım Nuri abi çok estetik çıkmış, paylaşım için teşekkürler. rica ederim, beğendiğinize sevindim İlknur hanım, müsadenizle Bursa Ulucamii' nin resimlerinden çarpabilir miyim? neden olmasın? henüz telif hakkını almadım, çalıp çırpmak serbest Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 (düzenlendi) benim arabanın bitane resmi yok ben küstüm Abi o araç senin miydi yaff? Ben de pitbulu çekerken aracın burnu fotolarda çıkmasın diye baya bi uğraşmıştım. 22 Haziran 2010 tarihinde S tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 Yeni kulüp üyelerimiz hayırlı olsun arkadaşlar, teşekkür ederim tekrar... Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 (düzenlendi) Yeni kulüp üyelerimiz hayırlı olsun arkadaşlar, teşekkür ederim tekrar... Abi teşekkür ederim. Ben de yeşil ışığı yeni fark ettim. Artık 20sn beklemek zorunda kalmayacağım. 22 Haziran 2010 tarihinde S tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 Tıkladım bekliyorum, hala bekliyorum? Açılmıyor? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 Bu resimlerde bizim makineden:Bursa Hayvanat Bahçesi Ulu Cami Kaldığımız Otel DağEvi Buluşma yenge resimler bendede açılmıyor. Abi o araç senin miydi yaff? Ben de pitbulu çekerken aracın burnu fotolarda çıkmasın diye baya bi uğraşmıştım. Keşke tamamını çekseydin abim Yeni kulüp üyelerimiz hayırlı olsun arkadaşlar, teşekkür ederim tekrar... Hayırlı olsun arkadaşlar. Tıkladım bekliyorum, hala bekliyorum? Açılmıyor? bendede açılmıyor yalnız değilsin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 Forumdaki google ile ilgili Alper'in açtığı bir konu var... onu okuyun ve tarif edilenleri yapın... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 bilgilendirme için teşekkürler emmi bir öneri: resimleri ayrı bir konuda toplasanız kilitleseniz nasıl olur acaba? Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 Taze yeşil arkadaşları tebrik ederim hayırlı olsun Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 Bunlarda yerli İzmir domuzları. Soldaki göbekli olan Amaç mod, sağdaki hayattan bezmiş olan ise Muhlis mod. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Haziran 2010 Paylaş 22 Haziran 2010 Lokman abi seyir halinde iken senin resmini çektik lakin bulanık çıktı. Yinede istersen akşam evden yüklerim olsun abim olsun bulanıkta olsa c-maxi seviyorum. Akşam yapayım teşekkürler emmi Yorum bağlantısı
Recommended Posts