Nuri Güngör 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 tebrikler tüm katılımcılara cumartesi aksamdan araç bile kiralamıştım ama yine kısmet olmadı katılmak Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 teessüf ederim, benim gibi bir ayıya domuz yakıştırması hoş olmadı bak şimdi. ben ayı kimliğinde domuzluk yapılıyor demek istediydim hindi başlığı altında eşini ve arkadaşını gösterirkene. ayılığınızdan şüphemiz yok yani Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 bak şimdi. ben ayı kimliğinde domuzluk yapılıyor demek istediydim hindi başlığı altında eşini ve arkadaşını gösterirkene. ayılığınızdan şüphemiz yok yani 1-biz muhlisimle gidip "domuz" yazısı altında poz vermedik 2-ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz 3-ben muhlisten daha ayıyımdır 4-benim babam muhlisin babasını döver Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 tebrikler tüm katılımcılara cumartesi aksamdan araç bile kiralamıştım ama yine kısmet olmadı katılmak Gözüm her yerde seni aradı bak şimdi. ben ayı kimliğinde domuzluk yapılıyor demek istediydim hindi başlığı altında eşini ve arkadaşını gösterirkene. ayılığınızdan şüphemiz yok yani Evet bu yapılan aleni domuzluk diycem de... Bir insana bu sıfatı yakıştırmak hoş değil... Eşek diyin ama domuz demeyin.. Ayı da diyebilirsiniz Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Gözüm her yerde seni aradı Eşek diyin ama domuz demeyin.. Ayı da diyebilirsiniz bizim memlekette ayıya ayı derler emmi muhlisim, bir ara dağa bayıra vuralım kendimizi, kurtulalım Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 (düzenlendi) 1-biz muhlisimle gidip "domuz" yazısı altında poz vermedikbiz de tuzağa düşürüldük. 2-ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz belli, belli. 3-ben muhlisten daha ayıyımdır olabilir, muhlis nadir de olsa arada nazik davranabiliyor 4-benim babam muhlisin babasını döver bak işte ona emin değilim, bir babasını görmen lazım isterseniz dağa bayıra vurun kendinizi ama TİLKİ'nin mekanı belli. bekleriz 23 Haziran 2010 tarihinde ?lknur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Orjinal orjinal olmasına da boyalı İftira etme bıyıklarıma... Senin göbeklerin kadar orjinal.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 İftira etme bıyıklarıma... Senin göbeklerin kadar orjinal.. bıyık testi resminde american güreşi adayları gibi çıkmışsınız hercülüse karsı çıta gibi bi adam ama müzik systemi düellosunu göremedim yaptınızmı?fırsat buldunuzmu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 ama müzik systemi düellosunu göremedim yaptınızmı?fırsat buldunuzmu? Çamaşır makinası yoktu bizim arabalarda, hangisi hızlı yıkıyor, hangisi iyi sıkıyor, karşılaştıramadık Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 (düzenlendi) Çamaşır makinesi fonksiyonu zayıf, ama sesi iyi emmi daha kaç yaşındada boya kullansınki bence orjinal.medyatikler boyatır.örnek verdiginiz üsteki kişi zaten medyatik biri normal.alltaki resim zaten herkes biliyor. fonksiyon zayıfsa senide blou cu yapalım terfi edersin.fonksiyon ve ses olarak daha iyi blou lara layık senin tırt. 23 Haziran 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Biz versek versek, yeni raki yazisi altinda poz veririz :D Biz bekliyoruz aga gel yazıyı yazarız Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 İftira etme bıyıklarıma... Senin göbeklerin kadar orjinal.. adam birde benim göbee laf etmezmi Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Merhabalar, İşlerim dolayısı ile foruma ancak bakabildim. Öncelikle Etkinlikte emeği geçen, Bursa'ya gelen ve de gelemeyen herkese teşekkürler. Çok güzel bir etkinlik oldu. Tekrarında görüşmek üzere. Birkaç fotograf da ben ekleyeyim: Bursa Ulucami Bir Köşk: Toplanma yerimizin boş hali Dolu hali Uçan Arda Uçan Alper Ormandan bir manzara Ormandan araçlarımız Köpek çok sevimli idi. Cinsi neydi bilen var mı?? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Bu Arda'lar hep böyle ve başları beladan kurtulmuyor Bu köpek mi abi... Timsah bu Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 (düzenlendi) ormanda sabahın ilk saatlerinde patika yolda yürümüenin tadı başka olur.harika resimler. tek arda lar olsa benim ömer efe ali osmanımında bu tür belaları bitmiyor. köpek harbidende acayip çıkmış köpekbalıgına benziyor daha çok.ama sakin olanı galiba. 23 Haziran 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nuri Başer 23 Haziran 2010 Yazar Paylaş 23 Haziran 2010 Orjinal orjinal olmasına da boyalı Metalikmi? Opakmı? :lol2: Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Köpek çok sevimli idi. Cinsi neydi bilen var mı?? Allah'tan fazla yaklaşmamışsın Abi. Kendileri Pitbul olur. :lol2: Tahminim daha yavru. Yorum bağlantısı
Eray Sireli 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Güzel fotoğraflar, bende aranızda olmayı çok isterdim ama olmadı, seneye inşallah... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Bursa yaz şenliğinden bir video Fazla küçültmüşüm boyutu idare edin artık Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 (düzenlendi) Metalikmi? Opakmı? ikiside degil bence yagcılık mı olcak ne ama degil.dogal soylu osmanlı Türk bıyık rengi,boya işi bile tutmaz bu rengi. video iyi olmuş,anlatıyor kaçırdıgım fırsatı. 23 Haziran 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Şenlik alanımız.. Çağlar abi otomatik salıncak sallama makinası tasarlarken Hakan abi ikizleri azarlarken Emmi kulup üyelerini seçiyor.. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Bursa yaz şenliğinden bir videoFazla küçültmüşüm boyutu idare edin artık Her masada güzel bir muhabbet vardı Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Bizim aile Ablam Enişte canım oğlum İsyan çıktı ne kaybettiler?? gözlük test Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 23 Haziran 2010 Paylaş 23 Haziran 2010 Sponsorlara teşekkürler Emmi'nin kayıp dedesi Yorum bağlantısı
Recommended Posts