Ayhan Onaran 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 Avustralya'da Monash Üniversitesi tarafından polis kaynaklarından alınan 850 bin kaza raporu incelendi. Araştırmadan şu sonuçlar çıktı: Gündüz siyah otomobiller, beyaz olanlara göre yüzde 12 daha fazla kaza yaparken, akşam saatlerinde bu oran yüzde 47'ye kadar çıkabiliyor. Siyah, gri, gümüş, kırmızı ve mavi otomobiller asfaltın rengiyle karışarak, diğer sürücüler tarafından belirgin olarak görülemiyor. Otomobilde en güvenli renkler ise sarı, altın rengi ve beyaz. ALINTIDIR. Daha önce aklıma gelmişti haberi okuyunca paylaşmak istedim.Ben Kırmızı ve beyaz daha çok dikkat çekiyor diye düşünüyordum.Kırmızı da olmuyormuş demek ki Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 yabancı bir belgeselde araçlarda kırmızı renk trafikde gündüz yada gece en çok fark edilen renk demişti.. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 kırmızı renk asfalt rengi ile nasıl karışıyor acaba? orada bir çeviri hatası var sanırım. yurtdışındaki bir araştırma bize uymaz ki. "Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nce yapılan araştırmada, kırmızı renkli araçların diğer renkteki araçlara göre kaza yapma oranlarının düşük olduğu tespit edildi. Trafiğe kayıtlı araç sayısı 187 bin 956 olan Gaziantep'te yapılan araştırmada, 2004'ün dokuz aylık döneminde 6 bin 837 kaza meydana geldiği belirlendi. Araştırmada, trafiğe kayıtlı araçların yüzde 29.8'inin kırmızı olduğu, buna karşılık kazalara karışan araçlar içinde kırmızıların oranının 10.6 olduğu tespit edildi. Ayrıca kayıtlara göre kırmızı Gaziantep'te en çok tercih edilen araç rengi. Beyaz renkli araçlar daha tehlikeli Beyaz renkli araçlar ise trafiğe kayıtlı araçlar içinde yüzde 26.8'lik pay alırken, kaza yapma oranı 42.7 ile en fazla risk rengi içinde yer aldı. Renk gruplarına göre araçların kazaya karışma oranları sırasıyla mavi yüzde 9.4, yeşil yüzde 3.9, bej yüzde 3.6, siyah 3.2, sarı yüzde 2.5, lacivert yüzde 1.5, bordo yüzde 1.5, kahverengi yüzde 0.4, diğerleri yüzde 2.7 civarında gerçekleşti. Araştırmada, 187 bin 956 araç içerisinde 56 bin 87 ile kırmızı renkli araçlar birinci sırada yer alırken, diğer renkteki araç sayıları ise şu şekilde sıralanıyor: Beyaz 50 bin 459, gri 19 bin 207, mavi 18 bin 126, siyah 10 bin 349, yeşil 9 bin 458, bej 8 bin 854, sarı 8 bin 508, lacivert 1967, kahverengi 1481, bordo 346, bilinmeyen 3 bin 114. Gaziantep Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, araştırma sonucunu şöyle değerlendirdi: "Kırmızı renk tehlike habercisi, önlem aldırıcı ve daha fazla fark edilme özelliğine sahip. Hem sürücü, hem de yayalar ve diğer araç sürücüleri tarafından fark edilebiliyor ve sanırım bu nedenle kazaya daha az karışıyorlar. Beyaz renkli araçlar ise az fark edilebilir özellikte oldukları için kaza yapma oranları daha yüksek. Amacımız, kent içinde ve şehirlerarası yollarda trafik kazalarını en aza indirip, can ve mal kayıplarını önlemek. Bunun için her alanda yoğun bir çalışma içerisinde bulunuyoruz. Trafik kazalarında kazaya karışan araçların renklerinin de bu alanda önemli olduğunu düşünüyoruz." Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Haziran 2010 Yazar Paylaş 24 Haziran 2010 Ben Türkiye de yapılan bu araştırmayı bilemiyorum ama haberdeki araştırmayı hiç yoktan üniversite yapmış Ayrıca kırmızı renk bencede asfaltla karışmaz.Hatta hiç bir renk karışmaz.Çünkü bizim yollarda asfalt yok Yorum bağlantısı
Arda Akbay 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 Şimdi anlaşıldı bana niye o kadar çarpan olduğu hımmm Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 Şimdi anlaşıldı bana niye o kadar çarpan olduğu hımmm Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 Benim duyduğumda kırmızı renkli araç sürücülerinin daha agresif sürüş sergiledikleri ve daha fazla kazaya karıştıklarıdır. Doğrudur demiyorum ama aklımda bu şekilde yer edinmiş. Yorum bağlantısı
Veli Coşkun Demir 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 Kırmızı olsun beş fazla olsun. Kırmızı araçlar daha çok gençlerin beğendiği bir renk bu da agresif sürüş anlamına geliyor sanırım. Kazalarda kaçınılmaz olur ama renkle ilgili değil sürüşle ilgili diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 gece uyku sersemiyle araç kullanan sürücü ile sarhoş sürücü arasında fark yok ve zaten bilinçleride kapalı karşıdaki geleni yada önündekini seçemez durumda iken renk ayrımını yapabilmeside düşünülemez. renk hikayesi bence geçerli degil.antepte kırmızı seviliyor ve en çok kırmızı renk kazası var bu bir çelişki araştırma raporu derecesinde sayılmaz bence. büyük şehirlerde her çeşit renk te araçlar kaza yapıyor sıralamaya konsa birbirine yakın oranlar çıkıcagına eminim.kırmızı malum stop ve park için kullanılan ve oldukca uzak mesafeden seçilebilen bir renk asfalt rengine nasıl karışabilirki anlamsız.gri renk nasıl karışır asfalta bunuda anlamadım.üniversite araştırmasıda olsa pek güvenilir bir rapor belge gibi gelmedi bana.antep emniyetininde öyle.verilen oran bile kendi içinde çelişkili. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 Araştırmayı bilmiyorum ne derece geçerlidir tartışılır. Yanlız bu senenin tutulan renklerinden biri de beyaz, yolda özellikle beyaz Yeni fiesta ve focus gördüğümde çok beğeniyorum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 Gece tüm arabalar aynı renk oluyor zaten, beyaz bile dibine gelince görünüyor, bence gece renk farketmez, gündüz ise en tehlikeli renk gümüş gri, bu yansımayla karışınca görünmez oluyor... Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 İyi de bunları neye göre değerlendiriyorlar? Piyasada kırmızı araç sayısıyla beyaz araç sayısı eşit mi ki? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 Hakan'ın arabaya da çarpan çarpana Yorum bağlantısı
Engin Özarı 30 Haziran 2010 Paylaş 30 Haziran 2010 Kaza oluşumlarının bir büyük nedenide, şehir içi veya şehirler arası yollarda, çukur, oyuk, bozuk asfalt zemini ve yol ortasındaki çıkıntılı rögar kapaklarından kaçmak isterken, ani şerit değişimine bağlı olarak şeri ihlali ve direksiyon hakimiyet kaybından oluştuğunu biliyormuydunuz. ? Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 30 Haziran 2010 Paylaş 30 Haziran 2010 Kaza oluşumlarının bir büyük nedenide, şehir içi veya şehirler arası yollarda, çukur, oyuk, bozuk asfalt zemini ve yol ortasındaki çıkıntılı rögar kapaklarından kaçmak isterken, ani şerit değişimine bağlı olarak şeri ihlali ve direksiyon hakimiyet kaybından oluştuğunu biliyormuydunuz. ? +ONYÜZMİLYON özellikle şehirler arasında köstepek patlakları gibi Yorum bağlantısı
Can Karacaer 30 Haziran 2010 Paylaş 30 Haziran 2010 Arabanız ne renk olursa olsun farlarınızı yakın arkadaşlar, çok zor birşey değil... Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 30 Haziran 2010 Paylaş 30 Haziran 2010 Eskiden daha kötüydü ama son zamanlarda biraz düzelsede hala parkları farları açmadan gezenler çok. Farları açmak için havanın iyice kararmasını beklememek lazım. Her zaman açmakta fayda varç Yorum bağlantısı
Yavuz Gürbüz 1 Temmuz 2010 Paylaş 1 Temmuz 2010 kırmızı renk asfalt rengi ile nasıl karışıyor acaba? orada bir çeviri hatası var sanırım.yurtdışındaki bir araştırma bize uymaz ki. "Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nce yapılan araştırmada, kırmızı renkli araçların diğer renkteki araçlara göre kaza yapma oranlarının düşük olduğu tespit edildi. " Yalan valla yalan bu doğru olsa bir ayda iki kere arkadan çarpmazlardı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts