Tarık Gücin 25 Haziran 2010 Paylaş 25 Haziran 2010 Merhabalar, Yeni aracım vesilesiyle herkese merhaba demiş olalım. Kendimi tanıtma gerekirse; bir holdingte Uluslararası Ticaret üzerine çalışıyorum. Lisans olarak İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum; Yüksek Lisans ise Uluslararası İlişkiler. Şu an tez aşamasındayım. Aracı Ergin Hocamdan aldık. 2004 Model LPGli S/Rlu Trend C-Max. Şu an için ön takımdan gelen bir ses ve LPGden kaynaklanan arıza ışığı harici sorunum yok, onlar da Cumartesi günü hallolacak inşallah. 2 ay boyunca Alfa Romeo 156 2.0 lt 155 hp aradıktan sonra yine Ford'dan kopamadık. Aranıza katılmaktan mutluyum. Yorum bağlantısı
Halil Erdoğan 25 Haziran 2010 Paylaş 25 Haziran 2010 Hoşgeldiniz, hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Haziran 2010 Paylaş 25 Haziran 2010 Geçmişi bilindik bir otomobil almak, her zaman için iyidir. Mesela benim mondeo yu , gece bir vakit, dere yatağından zor çekmiştik, balçık tabii, koltuklara kadar yapışmıştı. Yeni sahibi de ampülü yanmıyor diye dert ediyor :lol2: Hoş geldiniz. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Haziran 2010 Paylaş 25 Haziran 2010 Hoşgeldiniz ; kazasız cezasız kullanın.. :lol2: Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Haziran 2010 Paylaş 25 Haziran 2010 Hoşgeldiniz. aracın yabancıya gitmemesi güzel. kazasız belasız sürüşler. Yorum bağlantısı
Tarık Gücin 25 Haziran 2010 Yazar Paylaş 25 Haziran 2010 Geçmişi bilindik bir otomobil almak, her zaman için iyidir. Mesela benim mondeo yu , gece bir vakit, dere yatağından zor çekmiştik, balçık tabii, koltuklara kadar yapışmıştı. Yeni sahibi de ampülü yanmıyor diye dert ediyor Hoş geldiniz. Hoşbulduk, ancak alışverişin fasit olmaması için "malın kusuru da söylenmelidir" kuralına binaen karşı tarafa güvenip de alışveriş yapıyoruz. Tek risk, karşı taraf ilk sahibi değilse onun da kandırılmış olması... Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 25 Haziran 2010 Paylaş 25 Haziran 2010 hoşgeldin evlat tekrar hayırlı olsun ama kızıyom bak beni cmax ımdan ettin gittin kendine cmax aldımn inatmı yapıyon sen bana ben çok sevindim oturaklı araç almana alfayı sen istiyorsun diye istiyorduk ama şimdi böle iyi oldu. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 25 Haziran 2010 Paylaş 25 Haziran 2010 hayırlı olsun alfa'dan sonra ilginç bir tercih olmuş.. Yorum bağlantısı
Ferhat Genç 25 Haziran 2010 Paylaş 25 Haziran 2010 Merhabalar,Yeni aracım vesilesiyle herkese merhaba demiş olalım. Kendimi tanıtma gerekirse; bir holdingte Uluslararası Ticaret üzerine çalışıyorum. Lisans olarak İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum; Yüksek Lisans ise Uluslararası İlişkiler. Şu an tez aşamasındayım. Aracı Ergin Hocamdan aldık. 2004 Model LPGli S/Rlu Trend C-Max. Şu an için ön takımdan gelen bir ses ve LPGden kaynaklanan arıza ışığı harici sorunum yok, onlar da Cumartesi günü hallolacak inşallah. 2 ay boyunca Alfa Romeo 156 2.0 lt 155 hp aradıktan sonra yine Ford'dan kopamadık. Aranıza katılmaktan mutluyum. eski bir alfa 156 kullanıcısı olaraktan alfa 156 almadığınıza çok sevindim Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 25 Haziran 2010 Paylaş 25 Haziran 2010 ahha şimdi bunu açamk lazım ferhat kardeş bak şimdi bu adam bunu sorgular durur ama kendinidi haklı çıkarma meyillidir bilesüzz ama gerçekten nedenini yazarsanız bilgi sahibi olurz Yorum bağlantısı
Ferhat Genç 25 Haziran 2010 Paylaş 25 Haziran 2010 Alfa 156 hakkında mı bilgi istiyorsunuz abicim hemen başlayabilirim ön havalandırma ızgarasından girip susturucudan dışarı çıkarım her türlü alfaların ruhunu bilirim Yorum bağlantısı
Tarık Gücin 26 Haziran 2010 Yazar Paylaş 26 Haziran 2010 Güzel temenniler için herkese çok teşekkür ederim. Ferhat Bey, sizinki 1.6 mıydı 2.0 mıydı? 2.0 için, tüm sorunlara değer Ben onun motor "müziği"ni cd yapar dinlerim Yorum bağlantısı
Ferhat Genç 26 Haziran 2010 Paylaş 26 Haziran 2010 Güzel temenniler için herkese çok teşekkür ederim.Ferhat Bey, sizinki 1.6 mıydı 2.0 mıydı? 2.0 için, tüm sorunlara değer Ben onun motor "müziği"ni cd yapar dinlerim Benimki 1.6 idi. 2.0 motoru da çok kullandım. Evet süper bir motor sesi var gerçekten. 5500 devirden sonra tahrik ediyo insanı resmen Yorum bağlantısı
Tarık Gücin 26 Haziran 2010 Yazar Paylaş 26 Haziran 2010 Heh şöyle Bir hayalim var onu da kirletmeyin. İnşallah 2. araba olarak 10 sene sonra dahi olsa alırız. Yorum bağlantısı
Yusuf Çavuş 26 Haziran 2010 Paylaş 26 Haziran 2010 Hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun. Kazasız, belasız vede cezasız keyifli sürüşler. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 26 Haziran 2010 Paylaş 26 Haziran 2010 Hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız ve cezasız sürmek dileğiyle... Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 26 Haziran 2010 Paylaş 26 Haziran 2010 Güzel temenniler için herkese çok teşekkür ederim.Ferhat Bey, sizinki 1.6 mıydı 2.0 mıydı? 2.0 için, tüm sorunlara değer Ben onun motor "müziği"ni cd yapar dinlerim madem böle bi kolay çözüm var da evlat yap cd ni tak cmax ındaki sony mp3 ne dinle be asdam illa almak nmie işte mis gibi bi araç buldun. ama varya benim cmax duraydı almıştım o sony ordan bilesin yani Yorum bağlantısı
Tarık Gücin 27 Haziran 2010 Yazar Paylaş 27 Haziran 2010 Herkese çok teşekkürler. Baba, dursaydı ben sana zaten hediye ederdim Şimdi inşallah bakımlardan sonra da Titanium stoplarım geliyor. Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 27 Haziran 2010 Paylaş 27 Haziran 2010 LPGden kaynaklanan arıza ışığı harici sorunum yok, onlar da Cumartesi günü hallolacak inşallah. ilk defa yandı, hayırdır??? Yorum bağlantısı
Tarık Gücin 27 Haziran 2010 Yazar Paylaş 27 Haziran 2010 ilk defa yandı, hayırdır??? Abi dediğin gibi bir ayar gerekiyor sanırım. Ama bugün kapalılarmış, haftaya C.tesi umarım müsait olurum da gösterebilirim. Serviste "arıza ışığı yanmıyor ama bilgisayar hata veriyor" demişlerdi; Pazartesi işten dönerken klimayı açtım 2 dk. sonra yandı arıza ışığı. Çarşamba söndürttüm; "klimayı açınca arıza olarak görmüştür gaz az gelince" benzeri birşey söylediler. Ama Cuma günü tekrar yandı seyahat esnasında. Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ 27 Haziran 2010 Paylaş 27 Haziran 2010 Abi dediğin gibi bir ayar gerekiyor sanırım. Ama bugün kapalılarmış, haftaya C.tesi umarım müsait olurum da gösterebilirim.Serviste "arıza ışığı yanmıyor ama bilgisayar hata veriyor" demişlerdi; Pazartesi işten dönerken klimayı açtım 2 dk. sonra yandı arıza ışığı. Çarşamba söndürttüm; "klimayı açınca arıza olarak görmüştür gaz az gelince" benzeri birşey söylediler. Ama Cuma günü tekrar yandı seyahat esnasında. hiç olmadı klima açıkken, kmlerce klima açık gittik, mesela memlekete vs. Atikerin servisi burda, hata koduna baktır, sonra söndürttür ışığı, dediğim gibi sana yarın kargoyla gönderecem lpg ile ilgili diğer evrakları, adresin geldi sms ile. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Haziran 2010 Paylaş 27 Haziran 2010 Hoşgeldiniz, kazasız belasız güle güle kullanın aracınızı... Yorum bağlantısı
Recommended Posts