İçeriğe Yönlendir

C-max

Tarık Gücin

Recommended Posts

Tarık Gücin

Merhabalar,

Yeni aracım vesilesiyle herkese merhaba demiş olalım.

Kendimi tanıtma gerekirse; bir holdingte Uluslararası Ticaret üzerine çalışıyorum.

Lisans olarak İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum; Yüksek Lisans ise Uluslararası İlişkiler. Şu an tez aşamasındayım.

Aracı Ergin Hocamdan aldık. 2004 Model LPGli S/Rlu Trend C-Max.

Şu an için ön takımdan gelen bir ses ve LPGden kaynaklanan arıza ışığı harici sorunum yok, onlar da Cumartesi günü hallolacak inşallah.

2 ay boyunca Alfa Romeo 156 2.0 lt 155 hp aradıktan sonra yine Ford'dan kopamadık.

Aranıza katılmaktan mutluyum.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Geçmişi bilindik bir otomobil almak, her zaman için iyidir. Mesela benim mondeo yu , gece bir vakit, dere yatağından zor çekmiştik, balçık tabii, koltuklara kadar yapışmıştı. Yeni sahibi de ampülü yanmıyor diye dert ediyor :lol2:

Hoş geldiniz.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hoşgeldiniz. aracın yabancıya gitmemesi güzel. kazasız belasız sürüşler.

Yorum bağlantısı
Tarık Gücin
Geçmişi bilindik bir otomobil almak, her zaman için iyidir. Mesela benim mondeo yu , gece bir vakit, dere yatağından zor çekmiştik, balçık tabii, koltuklara kadar yapışmıştı. Yeni sahibi de ampülü yanmıyor diye dert ediyor :)

Hoş geldiniz.

Hoşbulduk, ancak alışverişin fasit olmaması için "malın kusuru da söylenmelidir" kuralına binaen karşı tarafa güvenip de alışveriş yapıyoruz. Tek risk, karşı taraf ilk sahibi değilse onun da kandırılmış olması...
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin

hoşgeldin evlat tekrar hayırlı olsun

ama kızıyom bak beni cmax ımdan ettin gittin kendine cmax aldımn inatmı yapıyon sen bana :(:)

ben çok sevindim oturaklı araç almana alfayı sen istiyorsun diye istiyorduk ama şimdi böle iyi oldu.

Yorum bağlantısı
Ferhat Genç
Merhabalar,

Yeni aracım vesilesiyle herkese merhaba demiş olalım.

Kendimi tanıtma gerekirse; bir holdingte Uluslararası Ticaret üzerine çalışıyorum.

Lisans olarak İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum; Yüksek Lisans ise Uluslararası İlişkiler. Şu an tez aşamasındayım.

Aracı Ergin Hocamdan aldık. 2004 Model LPGli S/Rlu Trend C-Max.

Şu an için ön takımdan gelen bir ses ve LPGden kaynaklanan arıza ışığı harici sorunum yok, onlar da Cumartesi günü hallolacak inşallah.

2 ay boyunca Alfa Romeo 156 2.0 lt 155 hp aradıktan sonra yine Ford'dan kopamadık.

Aranıza katılmaktan mutluyum.

eski bir alfa 156 kullanıcısı olaraktan alfa 156 almadığınıza çok sevindim :D

Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin

ahha şimdi bunu açamk lazım ferhat kardeş bak şimdi bu adam bunu sorgular durur ama kendinidi haklı çıkarma meyillidir bilesüzz :D:):(

ama gerçekten nedenini yazarsanız bilgi sahibi olurz

Yorum bağlantısı
Ferhat Genç

Alfa 156 hakkında mı bilgi istiyorsunuz abicim hemen başlayabilirim :D ön havalandırma ızgarasından girip susturucudan dışarı çıkarım her türlü :(:) alfaların ruhunu bilirim :p

Yorum bağlantısı
Tarık Gücin

Güzel temenniler için herkese çok teşekkür ederim.

Ferhat Bey, sizinki 1.6 mıydı 2.0 mıydı? 2.0 için, tüm sorunlara değer :fiuw: Ben onun motor "müziği"ni cd yapar dinlerim ;)

Yorum bağlantısı
Ferhat Genç

Ferhat Bey, sizinki 1.6 mıydı 2.0 mıydı? 2.0 için, tüm sorunlara değer :fiuw: Ben onun motor "müziği"ni cd yapar dinlerim ;)

Benimki 1.6 idi. 2.0 motoru da çok kullandım. Evet süper bir motor sesi var gerçekten. 5500 devirden sonra tahrik ediyo insanı resmen

Yorum bağlantısı
Tarık Gücin

Heh şöyle :fiuw:

Bir hayalim var onu da kirletmeyin. ;)

İnşallah 2. araba olarak 10 sene sonra dahi olsa alırız.

Yorum bağlantısı
Yusuf Çavuş

Hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun.

Kazasız, belasız vede cezasız keyifli sürüşler. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız ve cezasız sürmek dileğiyle...

Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin

madem böle bi kolay çözüm var da evlat yap cd ni tak cmax ındaki sony mp3 ne dinle be asdam illa almak nmie işte mis gibi bi araç buldun. ama varya benim cmax duraydı almıştım o sony ordan bilesin yani

Yorum bağlantısı
Tarık Gücin

Herkese çok teşekkürler.

Baba, dursaydı ben sana zaten hediye ederdim :)

Şimdi inşallah bakımlardan sonra da Titanium stoplarım geliyor.

Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ
LPGden kaynaklanan arıza ışığı harici sorunum yok, onlar da Cumartesi günü hallolacak inşallah.

ilk defa yandı, hayırdır???

Yorum bağlantısı
Tarık Gücin
ilk defa yandı, hayırdır???

Abi dediğin gibi bir ayar gerekiyor sanırım. Ama bugün kapalılarmış, haftaya C.tesi umarım müsait olurum da gösterebilirim.

Serviste "arıza ışığı yanmıyor ama bilgisayar hata veriyor" demişlerdi; Pazartesi işten dönerken klimayı açtım 2 dk. sonra yandı arıza ışığı. Çarşamba söndürttüm; "klimayı açınca arıza olarak görmüştür gaz az gelince" benzeri birşey söylediler. Ama Cuma günü tekrar yandı seyahat esnasında.

Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ
Abi dediğin gibi bir ayar gerekiyor sanırım. Ama bugün kapalılarmış, haftaya C.tesi umarım müsait olurum da gösterebilirim.

Serviste "arıza ışığı yanmıyor ama bilgisayar hata veriyor" demişlerdi; Pazartesi işten dönerken klimayı açtım 2 dk. sonra yandı arıza ışığı. Çarşamba söndürttüm; "klimayı açınca arıza olarak görmüştür gaz az gelince" benzeri birşey söylediler. Ama Cuma günü tekrar yandı seyahat esnasında.

hiç olmadı klima açıkken, kmlerce klima açık gittik, mesela memlekete vs. Atikerin servisi burda,

hata koduna baktır, sonra söndürttür ışığı, dediğim gibi sana yarın kargoyla gönderecem lpg ile ilgili diğer evrakları, adresin geldi sms ile.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hoşgeldiniz, kazasız belasız güle güle kullanın aracınızı...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...