İçeriğe Yönlendir

Geri Vitese Takınca Ötüyor

Muhammed Koyuncu

Recommended Posts

Muhammed Koyuncu

Daha önceleri yoktu böyle bir ses

Her zaman olmuyor bazen oluyor.Geri vitese takdıgımda dıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııt diye uzun bir ses geliyor sonra susuyor

Park sensörü sesi değil çünki arkada bir cisim yok

Sizce neden ötüyor ?

Yorum bağlantısı
Muhammed Koyuncu
Gerideki park sensörü müşuru takıyor olabilir.

Bende öyle düşünüyorum her zaman olmuyor bazen oluyor.Uzunca bir dıııııııııııııııt sesi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sensörleden birinde veya tesisatta arıza var ise, sistem çalışmıyor uyarısı yapıyordur. Orjinal-aksesuar, hemen hemen tüm park uyarıcı sistemlerde vardır.

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Murat Sarıbaş

PARK SENSÖRÜNDEN KAR YA

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Muhammed Koyuncu

Arkadaşlar park sensörlerini tornavido ile hafif yerinden oynattım ve sorun ortadan kalktı.

Bazen yine oluyor.Ama çok nadir

Servise de gitmek istemiyorum garanti sürem bittiği için

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Guest Evren Kopan

Arkadaşlar bendede aynı sorun var dııııııııt diye ötüyor ve çalışmıyor bu arıza sinyali gibi birşey heralde.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Daha önceleri yoktu böyle bir ses

Her zaman olmuyor bazen oluyor.Geri vitese takdıgımda dıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııt diye uzun bir ses geliyor sonra susuyor

Park sensörü sesi değil çünki arkada bir cisim yok

Sizce neden ötüyor ?

aynı sorun bendede vardı soldan 3. sensör yağmur yada taş gelmesi sebebiyle kablo kısmından darbe almış sanırım. elimi içeri sokup kurcaladığımda düzeldi. yalnız arada bir gene yapıyor. havalar iyileşmediği için bantlayamadım o kısmı. önemsenecek bişey değil sakın sensörleri değiştirmeye kalkmayın serviste acemi bir çalışan bana sensörlerin bozuldugunu değişmesi gerektiğini söylemişti iyiki kurcalamışım:)

tarihinde G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Muhammed Koyuncu

Bana da servise gittiğimde sensörleriniz çatlamış olabilir dediler bir tane sensör 110 +kdv dediler tabıkıde yaptırmadım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...