Muhammed Koyuncu 27 Haziran 2010 Paylaş 27 Haziran 2010 Daha önceleri yoktu böyle bir ses Her zaman olmuyor bazen oluyor.Geri vitese takdıgımda dıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııt diye uzun bir ses geliyor sonra susuyor Park sensörü sesi değil çünki arkada bir cisim yok Sizce neden ötüyor ? Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 27 Haziran 2010 Paylaş 27 Haziran 2010 Park sensörünün sensöründe bi problem olmasın ? Yorum bağlantısı
Engin Özarı 27 Haziran 2010 Paylaş 27 Haziran 2010 Gerideki park sensörü müşuru takıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Muhammed Koyuncu 27 Haziran 2010 Yazar Paylaş 27 Haziran 2010 Gerideki park sensörü müşuru takıyor olabilir. Bende öyle düşünüyorum her zaman olmuyor bazen oluyor.Uzunca bir dıııııııııııııııt sesi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Haziran 2010 Paylaş 27 Haziran 2010 Sensörleden birinde veya tesisatta arıza var ise, sistem çalışmıyor uyarısı yapıyordur. Orjinal-aksesuar, hemen hemen tüm park uyarıcı sistemlerde vardır. Yorum bağlantısı
Muhammed Koyuncu 24 Nisan 2011 Yazar Paylaş 24 Nisan 2011 Arkadaşlar park sensörlerini tornavido ile hafif yerinden oynattım ve sorun ortadan kalktı. Bazen yine oluyor.Ama çok nadir Servise de gitmek istemiyorum garanti sürem bittiği için Yorum bağlantısı
Guest Evren Kopan 5 Mayıs 2011 Paylaş 5 Mayıs 2011 Arkadaşlar bendede aynı sorun var dııııııııt diye ötüyor ve çalışmıyor bu arıza sinyali gibi birşey heralde. Yorum bağlantısı
Guest G 7 Mayıs 2011 Paylaş 7 Mayıs 2011 (düzenlendi) Daha önceleri yoktu böyle bir sesHer zaman olmuyor bazen oluyor.Geri vitese takdıgımda dıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııt diye uzun bir ses geliyor sonra susuyor Park sensörü sesi değil çünki arkada bir cisim yok Sizce neden ötüyor ? aynı sorun bendede vardı soldan 3. sensör yağmur yada taş gelmesi sebebiyle kablo kısmından darbe almış sanırım. elimi içeri sokup kurcaladığımda düzeldi. yalnız arada bir gene yapıyor. havalar iyileşmediği için bantlayamadım o kısmı. önemsenecek bişey değil sakın sensörleri değiştirmeye kalkmayın serviste acemi bir çalışan bana sensörlerin bozuldugunu değişmesi gerektiğini söylemişti iyiki kurcalamışım:) 7 Mayıs 2011 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammed Koyuncu 8 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2011 Bana da servise gittiğimde sensörleriniz çatlamış olabilir dediler bir tane sensör 110 +kdv dediler tabıkıde yaptırmadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts