İçeriğe Yönlendir

Focus Sony Teyp Bluetooth Ve Aksamlar...

Alperen Surnacı

Recommended Posts

Mustafa Kestel
(düzenlendi)

:biggrin: :biggrin: hocam.aracımda bloetooth var.kullanıyodum :) nasıl olmaz.aracım tekno paket ghia zaten.aracıma bluetooth açık halde biniyorum direk bağlanıyor idi.fakakt bu audio muted yazısı çıkmaya başladı.

Arkadaşlar benim aracım da Tekno Paket ve ben de bluetooth'u kullanıyordum ancak bugün Phone tuşuna basınca Audio Muted yazmaya başladı benim aracımda da :unsure2: menüde de BT çıkmıyor şu an (Enabled-Disabled yapılan yer çıkmıyor yani)..Ben de kendiliğinden düzeleceği ümidindeyim ancak ne olacak bilmiyorum :(

tarihinde Mustafa Kestel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel

Soketlerde falan gevşeme olmuştur muhtemelen..

Teşekkür ederim Ersen Bey. Bakalım ben de kendiliğinden düzelmesini bekleyeceğim bir müddet, ama düzelmezse yine servis yolu görünüyor gibi :(

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Guest Mustafa Boz

Teşekkür ederim Ersen Bey. Bakalım ben de kendiliğinden düzelmesini bekleyeceğim bir müddet, ama düzelmezse yine servis yolu görünüyor gibi :(

ben de 2009 model focus titanium x paket araç aldım. aracımda sony 6000 mp3 müzik sistemi var. aracın ilk sahibi araçta bluetooth olduğunu söylüyor ama ben yapamadım, phone tuşuna bastığımda "audio muted" yazısı çıkıyor. ne yapmam gerek anlamadım, servisi arıyorum onlarda net bişey söyleyemiyorlar. titanium x pakette bluetooth varmıdır yokmudur ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Filik

arkadaşlar benim aracımda 2010 titanium bluetooth olmadıgını söylediler sizce servis dışında taktırabileceğim bir yer varmı yoksa taktırmaya değmezmi ne kadara taktırabilirim hiç bi bilgim yok önerileriniz için şimdiden tşkler

Yorum bağlantısı
Erhan Karaman

Menu seçeneğinde BT on / off seçeneği varsa önce onu kontrol edin. Bende bluetooth modülünü takmadan önce Audio Muted yazıyordu.

Menulerde de Bt seçeneği yoktu. Modulu takınca menuden BT seçeneği geldi.

Adem bey bu modülü nereden nasıl kaça aldınız?harici bir modül mü?biraz bilgi verebilir misiniz?

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Erkan Uygur

phone tuşuna basınca muted yazısı çıkıyor ise, BT enabled yapılmamştır ? tekno paket olduğuna emin miyiz? direksiyon solunda ses ayar yerinde, üst tarafta Voice yazan düğme var değil mi?

Çağlar abi 2009 trend aracıma sony teyp aldım.2008 Mondeo'dan çıkma.Bluetooth özelliği varmış bunuda kullanmak istiyorum neler yapmam lazım?Çokmu maliyetli olur değermi sizce?Bu iş için direksiyonu fonksiyonlu olanlada değiştirmek mi lazım?

Teşekkür ederim
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...