İçeriğe Yönlendir

Hangi Lpg Taktırmalıyım?


Osman Altaş

Recommended Posts

Osman Altaş

Selam arkaşlar..2006 model ford focus ghia benzinli aracıma tüp taktırmak istiyorum ama hangisini taktırmamı önerirsiniz? Birde İstanbulda ustalıgı iyi olan bi usta varsa önerirseniz sevinirim...Şimdiden teşekkürler (:

Yorum bağlantısı
Guest Erkan Sa?lam

Sorunsuz ve kaliteli bir kit takmak istiyorsanız Teleflex tavsiyemdir.

Yorum bağlantısı
Osman Altaş

çokk pahalı geldi (: ben iyisi atiker taktırayım hepsi gelişti nerdeyse kötü lpg diye birşey kalmadı

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Satış sonrası servis ve destek de montaj kadar önemli. Kul yapısı arızlaı parça çıka olabilir garanti süresinde çıkasn sorunların erken çözümü tasarrufu destekler :D

Yorum bağlantısı
Özgür Ahkem Gökce

Takılacak olan kit'in bir farklılığı yoksa, gerisi boş, kalanın hepsi ustalık,

ben kaliteli diye brc taktırdım, adamlar eğitim meğitim ciddiye alıyor diye düşündüm, ama gel görki rezaletin bini bir para,

ustanız iyi olsun yaptığı işin arkasında dursun, olur ya gaz kaçağı falan olursa gayet normal birşeymiş gibi konuşmasın.

son not: brc'nin kendi sitesine bakıp izlenim edindiyseniz, yanılırsınız. işlerine gelen topicler ve teşekkürleri vs yayınlıyorlar.

Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal

Kesinlikle referansları sağlam, önceki müşterileri ile görüşme imkanınız varsa görüşüp onay alabileceğiniz bir usta bulun, en önemli kısmı halletmiş olursunuz. Kit markası illa ki fark edecektir kalite açısından, yani teleflex ile atiker arasında mutlaka fark vardır ama dediğim gibi usta çok önemli. iyi bir usta bulduktan sonra kit kalitesi, satış sonrası servis avantajı da olsun fiyatı da çok uçuk olmasın diyorsanız BRC ve Zavoli diyebilirim şahsen. Hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...