İçeriğe Yönlendir

3m Karbon Fiber Folyo!

Samet Karabulut

Recommended Posts

Ayhan Şentürk

Çok güzel olmuş.

Bende bundan uzun zamandır arıyorum. Detaylı bilgi verebilirmisiniz. Fiyat ve nasıl temin edebiliriz.

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut
Çok güzel olmuş.

Bende bundan uzun zamandır arıyorum. Detaylı bilgi verebilirmisiniz. Fiyat ve nasıl temin edebiliriz.

işçilik parça montaj hepsi cadde tuning ç.kale'ye ait 100 tl yarın inş o alttaki tuşların oralarıda kaplıycaz isterseniz burdan kargoyla gönderebilirm? ama işçilik önemli yada siz parçayı söküp gönderirseniz yapılmış halde gönderebilirim

Kaliteli durmuş baya.

teşekkürler cihan abi:)

:rolleyes:

teşekkürler:)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bizim arkadaşlar almış 3 milyar mı ne dedi koca bir rulo karbon fiber. (öyle folyo değil :) gerçek karbon fiber) Ama onlar levha yapıyor güneş arabları için. Ve lanet bir şey onu levha heline getirmek. Tozu her yerini kaşındırıyor adamın. Hatta şekil verebilceğimi bislem 1-2 metre çalacaktım :rolleyes: Hasır örgü gibi duruyor rulo. onu bir iki kimyasalla sertşeltiriyorlar. Ama çok süper bir görüntüsü var gerçekten. Ve gerçekten hafif.

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut
Bizim arkadaşlar almış 3 milyar mı ne dedi koca bir rulo karbon fiber. (öyle folyo değil :) gerçek karbon fiber) Ama onlar levha yapıyor güneş arabları için. Ve lanet bir şey onu levha heline getirmek. Tozu her yerini kaşındırıyor adamın. Hatta şekil verebilceğimi bislem 1-2 metre çalacaktım :rolleyes: Hasır örgü gibi duruyor rulo. onu bir iki kimyasalla sertşeltiriyorlar. Ama çok süper bir görüntüsü var gerçekten. Ve gerçekten hafif.

bizimkilerde (cadde tuning) almışlar işte ç.kalede ilk benim arabamda oldu bu modifikasyon:D bilmiyorum uzunluğunu ama rulosunu 1.5 milyara mı ne almışlar

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
:rolleyes: bu yapışkanlı carbon görünülü folyo. benim dediiğim gerçek karbon fiber :)
Yorum bağlantısı
Arda Akbay

gayet iyi olmuş ben de trend model aracıma sony teyp taktırdığım için hem onunla uyumlu olsun hem de klima düğmeleri sırıtmasın diye yaptırmayı düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Uygulama çok yakışmış..

Kaliteli bir ürünü ortaklaşa alıp aramızda paylaşırsak uygun fiyata gelebilir..

Tabi birde uygulaması var ;)

Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)

Basarılı bir calısma cok güzel olmus. Fiyat konusuna gelince; karbon gorunumlu, folyo normal folyolardan az pahalı, isciligede bir okadar cok isteniyor.

O dediginiz yerle bi görüssenizde genisligi nekadar ve metresini bana kaç tl den gönderebileceğinizi ögrenip öm atarsanız sevinirim.

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Samet Karabulut
gayet iyi olmuş ben de trend model aracıma sony teyp taktırdığım için hem onunla uyumlu olsun hem de klima düğmeleri sırıtmasın diye yaptırmayı düşünüyorum

arda abi daha uygun fiyata bulabilirsen orda yaptır tabi de, istersen yaptırmak istediğin parçayı gönder yaptırıp gönderebilirim:)

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Samet bana bunun yani kalıbın bir fotokopisini çeksen veyada scan yapsanda burdan yayınlasan bende kaplama var ama kalıp yok ondan dolayı kalıba ihtiyacım var.. tam aradığım kalıp olur eğer halledebilirsen :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Orijinal olanını ben 3m bayisinde görmüştüm. Bildiğin örgü dokuma gibi birşey. Baskı değil daha farklı birşey. Yüzeyine dokununca belli ediyor kendini.

Orjinalliğini belirli metrelerdeki 3m logosunu görünce zaten anlıyorsunuz. 3m'in çoğu üründe mutlaka 3m logosu bulunur.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Heh işte benim dediğim carbon hiber son resimdeki gibi hatta onun örgüleri daha büyük.

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

İlk resimdeki kalitesi çok düşük olan bir üründür ve kullanma konusunda iyi düşünülmeli 2. resimdeki çok daha iyi ve benimde uygulamayı yapacak olduğum ürün budur fakat kalıp lahazım arkadaşlar kalıp uygulaması çok kolay..

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut
Uygulama çok yakışmış..

Kaliteli bir ürünü ortaklaşa alıp aramızda paylaşırsak uygun fiyata gelebilir..

Tabi birde uygulaması var :good1:

ersen abi dediğim gibi siz parçaları göndeirseniz ben kaplatıp gönderebilirimde zaten bi kaç tane işlem yapınca size indirim yaptırabilirim bu gun tekrar konuştum isterseniz m. fiyatıylada alabilirsiniz ama zaten bu parça kadar işçiliğide pahalı malesef...

Samet bana bunun yani kalıbın bir fotokopisini çeksen veyada scan yapsanda burdan yayınlasan bende kaplama var ama kalıp yok ondan dolayı kalıba ihtiyacım var.. tam aradığım kalıp olur eğer halledebilirsen :ohooh:

serhat abi tabiki yardımcı olmaya çalışırım ancak ne istediğini tam olarak anlayamadım k.bkma:D

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut
Valla benim fikrim bu fotodan anladığım kadarıyla bana orjinal gibi geldi değilsede gördüğüm en benzer folyo.

Sizin yapıştırmalı karbon desenli folyo Dc-Fix Karbon Folyo diye geçer kırtasiyelerde bile bulursunuz.Güneşte solar gider dandik bişey.

carbon.jpg

Bu da orjinal olanı;

cfiphone2.jpg

Bu ikisinden orjinaline benzettim.Samet nasıl bişey bu açıkla aydınlat bizi :good1:

abi ben arabayı aldığımdan beridir nerdeyse araştırıyorum,ancak biraz nakit sıkıntısı yüzünden birazda uygun mazeme bulamadığım için yaptıramıyordum.İşte cadde tuning bu işlemi yapmaya başlayınca kıydım paraya anneminde ilk onay verdiği modifikasyonlardan biriydi:D orjinal karbon fiber folyo '3M' diye geçiyor flaş patlatıldığında anlaşılıyor zaten lifler üstüste yerleştirilmiş gibi durmalı desen aynı hizada olmalı,elle dokunduğunuzda folyoyu değil lifleri hisetmelisiniz. benim kullandığım folyoya parmakla değdiğinizde farkedilen ilk şey bunun folyo olmadığı:ohooh: işçilikte iyiyse zaten yırtılması imkansız gibi bişey.ayrıca 2 yıl garantisi var son derece kaliteli ürün tekrar soyluyorum tabiki daha ucuza bulursanız yaptırın(bu kalitede olanını) ama bulamazsanız bu deseni görmek istediğiniz parçayı gönderin bana ertesi gün elinizde:)

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut
Samet bana bunun yani kalıbın bir fotokopisini çeksen veyada scan yapsanda burdan yayınlasan bende kaplama var ama kalıp yok ondan dolayı kalıba ihtiyacım var.. tam aradığım kalıp olur eğer halledebilirsen :good1:

serhat abi sana uyarsa ben benim konsolu gönderiyim sana burda kendime yenisini yaptırıyım? yada sen parçayı gonder yaptırp gonderiyim? nasıl arzu edersen

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut
Güzel olmuş Samet güle güle kullan inşallah.

teşekkürler mehmet abi:)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ben, benim Fiesta'nın mavi olan yerlerini parlak iz tutmayan siyahla bir kaplama ile kaplamayı düşünüyorum nasıl olur sizce??

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...