İçeriğe Yönlendir

3m Karbon Fiber Folyo!

Samet Karabulut

Recommended Posts

Hasan Dönmez
Tamam çok güzel olmuş, güzel duruyor ama lütfen şu " orjinal karbon fiber folyo " kavramından yada dokunduğunuzda folyo olmadığı anlaşılıyor demekten vazgeçin. Bunlar karbon fiber desenli folyolar. Bir tanesi ( parlak olanı ) resim baskı , diğeri kalıp baskı. Kalıp baskı daha şık duruyor. Ancak orjinal karbon fibere dokunduğunuzda lif mif hissetmezsiniz. Ayrıca sizin kaplattığınız folyoya maket bıçağını değdirdiğinizde çok rahat kesildiğini yırtıldığını görürsünüz. Zaten kaplayan kişiler maket bıçağı ve ısı tabancası kullanarak kapladılar.

Tekrar yazıyorum : çok şık duruyor, süper olmuş. Verdiğiniz paraya kat kat değmiş.

Hepsine +1

Yorum bağlantısı
Cihan Toparlak

ertuğrul beyin paylaştığı vidoları görüntüleyemiyorum. yardımcı olursanız.

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut

emre abi söyeldiklerinin tamamına katılıyorumda sana bi parça kesip gönderiyim en iyisi bi dokun üstüne farkı anlıyıcaksın zaten,tamam bu malzeme folyo katılıyorum ama çakmalardaki gibi diğil pek, üstüne dokunduğunuzda belli yondeki çapraz lifler kendini belli ediyor, bu yuzden flaş patladığında o kadar belli oluyor gerçek olduğu

Yorum bağlantısı
Emre Doğan

Bu kaplanılan parçayı sökmek zor mu? Yarın cd çalar değişikliği yapacağım, parçaya zarar vermeyim. Tarif edebilecek olan var mı?

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut
Bu kaplanılan parçayı sökmek zor mu? Yarın cd çalar değişikliği yapacağım, parçaya zarar vermeyim. Tarif edebilecek olan var mı?

çekince geliyo abi ama çokta zorlamamak lazım tabi vidası,dişi,tırnağı hiç bişeyi yok

Yorum bağlantısı
Emre Doğan
çekince geliyo abi ama çokta zorlamamak lazım tabi vidası,dişi,tırnağı hiç bişeyi yok

Teşekkürler Samet, hallettim :good1: .

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Erdal Keskin
(düzenlendi)

burda birkaç parça kaplama fiyatları hakkında bilgi var..

http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-tasi...-uygulama/detay?

orjinal mi değil mi ben pek anlamam ama ilanda tavan kaplama yapmışlar güzel durmuş..siyah renk focusa kaput kaplama yapsak bundan nasıl durur acaba? yıllık boya korumaya falan harcanan parayla aracı komple mat siyah yapmayı bile düşünüyorum aslında, focus rs 500 gibi.her gün bir tarafı çiziliyor insanın canı gidiyor..

burdaki gibi bir uygulama nasıl sizce?

tarihinde Erdal Keskin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...