Hasan Dönmez 10 Temmuz 2010 Paylaş 10 Temmuz 2010 Emre Turan yazdı: Tamam çok güzel olmuş, güzel duruyor ama lütfen şu " orjinal karbon fiber folyo " kavramından yada dokunduğunuzda folyo olmadığı anlaşılıyor demekten vazgeçin. Bunlar karbon fiber desenli folyolar. Bir tanesi ( parlak olanı ) resim baskı , diğeri kalıp baskı. Kalıp baskı daha şık duruyor. Ancak orjinal karbon fibere dokunduğunuzda lif mif hissetmezsiniz. Ayrıca sizin kaplattığınız folyoya maket bıçağını değdirdiğinizde çok rahat kesildiğini yırtıldığını görürsünüz. Zaten kaplayan kişiler maket bıçağı ve ısı tabancası kullanarak kapladılar. Tekrar yazıyorum : çok şık duruyor, süper olmuş. Verdiğiniz paraya kat kat değmiş. Hepsine +1 Yorum bağlantısı
Cihan Toparlak 12 Temmuz 2010 Paylaş 12 Temmuz 2010 (düzenlendi) gerçek karbon fiber bez veya her neyse şunlar olsa gerek http://www.kompozit.net/catinfo.asp?cid=1 fiyatlar siteye üye olununca görünmekte 12 Temmuz 2010 tarihinde Cihan Toparlak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Toparlak 13 Temmuz 2010 Paylaş 13 Temmuz 2010 ertuğrul beyin paylaştığı vidoları görüntüleyemiyorum. yardımcı olursanız. Yorum bağlantısı
Samet Karabulut 13 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2010 emre abi söyeldiklerinin tamamına katılıyorumda sana bi parça kesip gönderiyim en iyisi bi dokun üstüne farkı anlıyıcaksın zaten,tamam bu malzeme folyo katılıyorum ama çakmalardaki gibi diğil pek, üstüne dokunduğunuzda belli yondeki çapraz lifler kendini belli ediyor, bu yuzden flaş patladığında o kadar belli oluyor gerçek olduğu Yorum bağlantısı
Emre Doğan 16 Temmuz 2010 Paylaş 16 Temmuz 2010 Bu kaplanılan parçayı sökmek zor mu? Yarın cd çalar değişikliği yapacağım, parçaya zarar vermeyim. Tarif edebilecek olan var mı? Yorum bağlantısı
Samet Karabulut 17 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2010 Emre Doğan yazdı: Bu kaplanılan parçayı sökmek zor mu? Yarın cd çalar değişikliği yapacağım, parçaya zarar vermeyim. Tarif edebilecek olan var mı? çekince geliyo abi ama çokta zorlamamak lazım tabi vidası,dişi,tırnağı hiç bişeyi yok Yorum bağlantısı
Emre Doğan 18 Temmuz 2010 Paylaş 18 Temmuz 2010 Samet Karabulut yazdı: çekince geliyo abi ama çokta zorlamamak lazım tabi vidası,dişi,tırnağı hiç bişeyi yok Teşekkürler Samet, hallettim . Yorum bağlantısı
Erdal Keskin 10 Eylül 2010 Paylaş 10 Eylül 2010 (düzenlendi) burda birkaç parça kaplama fiyatları hakkında bilgi var.. http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-tasi...-uygulama/detay? orjinal mi değil mi ben pek anlamam ama ilanda tavan kaplama yapmışlar güzel durmuş..siyah renk focusa kaput kaplama yapsak bundan nasıl durur acaba? yıllık boya korumaya falan harcanan parayla aracı komple mat siyah yapmayı bile düşünüyorum aslında, focus rs 500 gibi.her gün bir tarafı çiziliyor insanın canı gidiyor.. burdaki gibi bir uygulama nasıl sizce? 10 Eylül 2010 tarihinde Erdal Keskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts