İçeriğe Yönlendir

C-max Almak üzereyim Yardım Ve Tavsiye Istiyorum.

Burak Bölükbaş

Recommended Posts

Burak Bölükbaş

arkadaşlar ford c max almak üzereyim ama aklımda bazı sorular var.

lütfen bana yardımcı olun,av

bu aşamaya gelirken birçok defa vaz geçtim ama sonuçta yine almaya karar verdim

test sürüşünde tek sorun arabanın önünü göremememdi

bu da park ederken ve bir yere yanaşırken sorun oldu

kullananlar nasıl bir çözüm buldu buna acaba

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Burak Bey öncelikle hayırlı olsun, bende yaklaşık 1 yıldır C-max kullanmaktayım araç ne kadar büyük görünsede kullanım ve manevra kabiliyeti oldukça yüksek.Kısa bir alışma döneminin ardından gönül ferahlılığıyla aracınızı kullanır ve oldukça fazla keyif alırsınız...

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ön arka park sensörü yardımcı olabilir. Büyük kolaylık. arkalar bozuldu şimdi iki araç arasına park ederken tedirgin oluyorum. Ön-arka olursa süper olur.

Yorum bağlantısı
Burak Bölükbaş

çok teşekkür ederim,

alırsam pişman olmam yani.

ama bir iki tampon boya işi çıkar herhalde :good1:

Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
(düzenlendi)
çok teşekkür ederim,

alırsam pişman olmam yani.

ama bir iki tampon boya işi çıkar herhalde :good1:

pişmanlık araçtan ne beklediginize baglı tabiiki

mesela ben uzun yola çıkarken nekadar keyif alsamda baga, ovaya giderken o yollara girecegim diye o kadar da pişmanlık duyuyordum bu yüzden ve dizlerim yüzünden sattım c max ımı ama şimdi uzun yol yapacagım zaman arıyorum

tarihinde Hayrettin G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cemil Çınar
:angry: Sı-Maz ama alışıyorsunuz, öne park sensörünü bende düşünmüştüm... ama alıştım.... ayrıca yine de önünü değil arkasını sürtersiniz emin olun...
Yorum bağlantısı
Ferhat Genç

Pazartesi günü memleketim Sinop'tan geldim. Uzun yol tadı tek kelimeyle mükemmel. Yani kullanırken araba gibi araba kullandığınızı çok iyi bir şekilde farkediyorsunuz. C-Max sınıfının kalite yönünden en iyi otomobilidir. Otoyolda müthiş bir güven veriyor. Direksiyon ve fren sistemi üst segment düzeyinde. Manevrası çok iyi şehir içinde dönmeyecek gibi gözüken yerlerden çok çok rahat bir şekilde dönersiniz. Ama çapraz görüşlere dikkat !!! İnsanları ezmeyin sakın :D Benim aracım 2004 model GHIA. Şu an kaporta boyada. 600 TL lik masraf yapıyorum. Ufak tefek çizikleri vardı. Komple restore oluyor araç şu an. Sırf, arabayı uzun yıllar satmayacağım için yapıyorum bu masrafları.. Daha ne olsun.. Şiddetle tavsiye ederim bir çok marka araç deneyimi olan bir kişi olaraktan. Bu 10. arabam. Ama en çok memnun olduğum ve iyikide almışım dediğim tek arabam !!! :)

Yorum bağlantısı
Burak Bölükbaş

teşekkürler..

kafamı karıştıran bir konu da focusların 2011 de kasa değiştirecek olması

acaba beklesem de onlardan mı almaya çalışsam ..

1. kaç para olur

2. benim ihtiyaçlarımı karşılar mı

3. ne kadar sorun çıkarır

4 . birde onlar piyasaya çıkana kadar fiesta daha ne kadar çekilir

gibi kafamda bir çok soru var

cmax te alabileceğim yerde beyaz ve gri renk kalmış sadece seçim yapamadım

ve aracın burnunun gözükmemesi beni çok düşündürüyor

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hadi hayırlısı bakalım sonra sende c-max dersen karışmam :)

Yorum bağlantısı
Ferhat Genç
Bir soru da benden.

C-Max'tan bayan aracı olur mu?

çapraz görüş ve önünün çok uzun olması nedeniyle bence olmaz. ama c-max kullanan bayanlarıda çok sık görmüyor değilim.

Yorum bağlantısı
Şendoğan Yamakoğlu
çapraz görüş ve önünün çok uzun olması nedeniyle bence olmaz. ama c-max kullanan bayanlarıda çok sık görmüyor değilim.

Benim eşim kullanıyor ve her seferinde bana telefon açıp "Ne güzelmiş iyi ki almışsın" deyip duruyor. Bunu istisnasız her kullandığında yapıyor. Yüksek ve hacimli olduğu için ona da güven veriyor ve kullanımı gerçekten çok rahat.

Burundan yanaşırken ben de hala zorluk çekiyorum ama o kadar takılacak bir mesele değil. Park sensörü de çok yardımcı oluyor. Mutlaka taktırın derim.

Yorum bağlantısı
Tarık Cihangir

yaklaşık 20 gündür bende 2005 model dizel c-max ghia sahibiyim.. bu araca passattan geçiş yaptım.. amacım geniş bir aile otomobili almaktı.. çok doğru bir tercih yapmışım... yaklaşık 2000 km yol yaptım aldığımdan beri... çok konforlu bir araç...

almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.. sadece yol tutuş ve ses yalıtımı konusunda passat kadar iyi olmadığını söyleyebilirim.. bunun haricinde mükemmel bir araç..

Yorum bağlantısı
Ferhat Genç
yaklaşık 20 gündür bende 2005 model dizel c-max ghia sahibiyim.. bu araca passattan geçiş yaptım.. amacım geniş bir aile otomobili almaktı.. çok doğru bir tercih yapmışım... yaklaşık 2000 km yol yaptım aldığımdan beri... çok konforlu bir araç...

almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.. sadece yol tutuş ve ses yalıtımı konusunda passat kadar iyi olmadığını söyleyebilirim.. bunun haricinde mükemmel bir araç..

Son kasa passat mı yoksa 99-2004 arası mı? Son kasa passat kadar yol tutuşu yok ama eski passatlar c-maxı virajlarda yakalayamaz. c-max yatar ama yolu bırakmaz.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Burak Bölükbaş

sonunda yeni arabama kavuştum

biraz zor oldu ama sonunda geldi

kullanırken çok rahat ve konforlu ama park etmek beni geriyor....

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
sonunda yeni arabama kavuştum

biraz zor oldu ama sonunda geldi

kullanırken çok rahat ve konforlu ama park etmek beni geriyor....

Hayırlı olsun, çok çabuk alışırsınız eğer yoksa park sensörü taktırın.

Yorum bağlantısı
Fatih Cesko

Burak bey hayirli olsun.

Ben C-max ten once Renault scenic sahibiydim ve gercekten ilk 2ay park etmekten korkuyordum onun da onunu gorunmuyor. ama sonra alistim ve bu tur arabalardan vazgecemiyorum. yaklasik 2 ay once 2el C-max aldim ve gercekten cok cok menunum benim eski Scenic ten 100 kere daha iyi diyebilirim. Hele uzun yol icin yok boyle konfor. Her suruste baska bi ozeligini sevmeye basladim.. yani arabami her kulandigimda bana o ilk gunku tutkuyu verebiliyor. Umarim sizi de sevindirir C-max ;)

Yorum bağlantısı
Burak Bölükbaş

çok sağoluuuuuuuuuuuun.

arka camlara perde yaptırdım

arka park sensörü tamam(servisin hediyesi)

ama ön için sensör aramaya başladım

plakalara alüminyumdan çerçeve yaptırıp yapıştırdım

çalışmalar devam ediyor...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...