İçeriğe Yönlendir

C-max Almak üzereyim Yardım Ve Tavsiye Istiyorum.

Burak Bölükbaş

Recommended Posts

Oğuzhan İnce
Oğuzhan Ghia almaya bak, yaın birgün yok şu olsaydı, yok bu olsaydı dersin demedi deme :)

Lokman abi bu siteye 2 haftadır bakıyordum sonunda üye oldum en çokta seni görüyordum yorumlarda bana attığın cevap için de teşekkür ederim :) Zaten tdci ghia'dan başka bi alternatif yok bunu ford bayisine söyledim elinize 2. el düşerse diye ve özellikle dedim eğer trend falansa hiç aramayın bile beni dedim sadece ghia'ya açığım abicim trend'e kesinlikle bakmam çünkü aralarında dağlar kadar fark var...

Yorum bağlantısı
Oğuzhan İnce
alabiliyorsanız GHİA alın ama olmadı trend de işinizi görür :) deri direksiyon vites topuzu, sis farları, 4 hava yastığı,abs+ebd, cd çalar.sürücü bel desteği vs.. genel anlamda trend donanımında bunlar var.geçen hafta forum içinden 78.000 km de 2004 benzinli trend c-max i 22 bin tl ye kuzenime aldık.fiyat anlamında fikir verebilir.

Çağlar bey kesinlikle dizel ghia alacam tek seçenek hiç bi türlü trend almam (sakın kötülüyorum sanmayın, ghia çok daha dolu cezbeden özellikler sunroof ve hız sabitleme) ve alacağım araç 90,000'i geçmemiş temiz bi dizel ghia olacak.. Sonuçta dizel araç alacam ve illk defa üstelik 2. el o yüzden çok dikkat etmem gerekiyor.

ıkı tane var link yollayayım.azıcık para durumum ıyı olsa incelemeye geçmiştim bile

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otom...-42240048/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otom...-42630960/detay

İlginiz için teşekkürler araçlar gerçekten güzel ancak benim için km'ler çok yüksek... Dediğim gibi 90 bin civarında falan olabilir en fazla..

Bu arada ghia'ların anahtarı nasıl acaba çok merak ediyorum sustalı mı ! Yoksa benim toyota gibi ekmek bıçağı tipinde mi ! :)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan İnce

Arkadaşlar site neden bu kadar sessiz. Bende sizin aranıza katılmak istiyorum ama yardımlarınıza ihtiyacım var...

Millet c-max alacam dediğim zaman amaan ne yapacan o arabayı diyorlar herkes bu lafı diyor kimisi o araç tutulmadı diyor neden bu yorumlar yapılıyor ? (Karşı tarafların yorumları pek beni değiştirmiyor kararlı gibiyim) Bu aracın anahtarını da çok merak ediyorum...

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Oğuzhan tutulmadı diyenler kim :) kafa yorma onlara ben 4-5 ay araba aradım, tutulmayan bir araç olsa her tarafta satlık yüzlerce c-max görürsün.

anahtarın biri sustalı ve kumandalı, diğeri normal anahtar.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan İnce

Arkadaşlar sizde olmasanız varya. Çok tşk ediyorum değerli bilgilerniz için. Anahtarın biri sustalı demek süper bi araç bu ya :mangal: Aman canım banane tutulma konusu neymiş benim tam egolarımı tatmin edecek araç ford c-max tdci ghia... Şu aracımı bi satayım da direk alacam 90.000i geçmemiş temiz bişe. En çok istediğim renkte füme üzerine güzel bi tavan çıtası siyah camlar ohh var mı daha güzeli :)

Bide bu araçların ön far camı çabuk kirleniyor sanki temizletme imkanı var mı yoksa öyle kalır mı !!

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Oğuzhan hayırlısı olsun. cam temizlemeyle c-max bölümünde konu var ordan bakarsın :)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan İnce

Çok tşk ederim bilgileriniz için... Bu araca sahip olanlar gördüğüm kadarıyla çok memnun. Allahın izniyle bende alacam bi tane. Bugüne kadar hep benzinli aldım ivmesini sorununu bilirim. Ama dizel ilk olacak...

Saygıdeğer abilerim bi c-max bulmuş olsam nelerine bakmam lazım !! (Full expertiz kesinlikle yapılacak) Yardımlarınızı bekliyorum...

Bide elimde temiz 2004 honda civic'm var 58 binde ilgilenen olursa...

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Oğuzhan hayırlısı olsun, ben ilk önce kilometresine bakarım, oynanmışi geriye alınmış olmasın. zaten aracın içine baktığınızda, torpido, koltuklar, kapı döşemelerinden az çok belli olur.

benim aklıma gelen bunlar. zaten Full expertiz yaptıracağın için rahat olabilirsin.

Yorum bağlantısı
Misafir

Lokman abi nin söylediklerine ek olarak kapı trimlerinide kontrol etmenizde fayda var.esneme yaptıkları için ses yapabiliyor.çok fazla esniyorsa tıkırtı gıcırtılara hazırlıklı olmanız gerektiği anlamına gelir.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan İnce

Tamam bunlara çok dikkat edecem... Zaten ben aracı ford yetkili bayisinden başka yerden almam (2. el havuzu) Bu araca tamamıyla karar verdim ancak az askıya aldım hondamı satacam ondan bi kaç ay sonra temiz bi c-max arayışına geçecem inşallah :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Dönmez
Bir soru da benden.

C-Max'tan bayan aracı olur mu?

bal gibi oluyormuş.c maxı ilk aldığım gün eşim arabayı görmek için garaja geldi neredeyse bayılacaktı sen neyaptı bu minibüsü ben nasıl kullanacağım diye bütün gün kafamı ütüledi.şimdi arabaya binemez oldum.olmaz olmazc maxtan bayan arabası omaz. :unknw::unknw::rolleyes::)

Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Serhat Karakaya

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun bir arayış sürecinin ardından MTM LPG kitli 2005 model Ford Focus C-Max 1.6 Ghia almaya karar verdim. Büyük ölçüde anlaştık ancak işlemleri yapmadan sizlere de bir danışayım istedim; Computest sonuçlarına göre araçta sadece sol arka kapı ve arka çamurlukta boya var, hiç değişen yok. Tramer kayıtları temiz. 105.000km'de. Son fiyat 26.500 TL'ye anlaştık. Sİzce anlattığım durumuna göre fiyatı nasıl? Araçta ESP de var ayrıca park sensörü mevcut. Değerli görüşlerinizi paylaşmanızı diliyorum. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Burhan Gökşen

Merhaba Arkadaşlar. 2006 Model otomatik C-Max (Ghia) aracımı şehir içi kullanımda fazla yaktığı için (yaklaşık100 km/ 9-10 litre) sattım.

Renault scanic, Pejo 3008, Citroen c-4 picasso, Kaşkayi, x35 ve Kia sporteg leride gezdim ve araştırdım.

Yine Ford a gittim ve Yeni C Max ı inceledim, Benim eski C-Max ta olan bazı işime yarayan ve kullanışlı olduğunu düşündüğüm, ön kol dayama konsolunun büyük ve daha kullanışlı oluşu ki el çantam içine rahatlıkla sığıyordu, arka yolcuların ayaklarının altında bulunan gizli saklama bölmeleri, Bağajda bulunan yangın söndürme tüpü yeri ve saklama bölmeleri ile önde bulunan evraklar için edeal olan Torpido yok normal torpido gözüde eskisinden küçük ve kullanışsız, On kol dayama konsoluda eskisine göe çok küçük ve kullanışsız, Sürücü koltuğu eskilerde elktrikli ama bunlarda elektrikli değil, Arka orta koltuğun katlandığı zaman arka iki yolcu için masa gibi kullanılması güzeldi, ama bunda o özellik yok.

Tüm bu eksiklerine rağmen yine de 2 gün önce 2013 Titanium x paketini aldım, Fordun sağlamlığı, Servis ve yedek parça çokluğu, ikinci elinin diğer markalara göre daha iyi oluşu, umarım yakıt yönünden aynı hayal kırıklığına uğramam, Denizli de ikamet ediyorum, almadan önce çevre iller de dahil fiyat araştırması yaptım,

En Uygun fiyatı Nazilli Dikmenler verdiği için oradan aldım (Denizli, Antalya, Muğla, Afyon) tavsiyem araştırmadan gidip almayın, yaklaşık, en son indirimlerinde bile 1500-2000 tl oynuyor.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Hamza Yeşilyurt

Merhaba arkadaşım,

koltuğu yükseltmeyi denemişsinizdir değil mi ?

sayg.

Yorum bağlantısı
Volkan Özenç

Merhaba Arkadaşlar. 2006 Model otomatik C-Max (Ghia) aracımı şehir içi kullanımda fazla yaktığı için (yaklaşık100 km/ 9-10 litre) sattım.

Renault scanic, Pejo 3008, Citroen c-4 picasso, Kaşkayi, x35 ve Kia sporteg leride gezdim ve araştırdım.

Yine Ford a gittim ve Yeni C Max ı inceledim, Benim eski C-Max ta olan bazı işime yarayan ve kullanışlı olduğunu düşündüğüm, ön kol dayama konsolunun büyük ve daha kullanışlı oluşu ki el çantam içine rahatlıkla sığıyordu, arka yolcuların ayaklarının altında bulunan gizli saklama bölmeleri, Bağajda bulunan yangın söndürme tüpü yeri ve saklama bölmeleri ile önde bulunan evraklar için edeal olan Torpido yok normal torpido gözüde eskisinden küçük ve kullanışsız, On kol dayama konsoluda eskisine göe çok küçük ve kullanışsız, Sürücü koltuğu eskilerde elktrikli ama bunlarda elektrikli değil, Arka orta koltuğun katlandığı zaman arka iki yolcu için masa gibi kullanılması güzeldi, ama bunda o özellik yok.

Tüm bu eksiklerine rağmen yine de 2 gün önce 2013 Titanium x paketini aldım, Fordun sağlamlığı, Servis ve yedek parça çokluğu, ikinci elinin diğer markalara göre daha iyi oluşu, umarım yakıt yönünden aynı hayal kırıklığına uğramam, Denizli de ikamet ediyorum, almadan önce çevre iller de dahil fiyat araştırması yaptım,

En Uygun fiyatı Nazilli Dikmenler verdiği için oradan aldım (Denizli, Antalya, Muğla, Afyon) tavsiyem araştırmadan gidip almayın, yaklaşık, en son indirimlerinde bile 1500-2000 tl oynuyor.

İşlevsellik konusunda katılıyorum ama yine de çok rahat ve güzel bir araç. 3 gündür kullanıyorum, kısmetse en az 5-6 sene daha bineriz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...