Sabri Güngör 13 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2010 500 Km olmasaydı.. Sağol Emre.. Çok iyi olurdu be A Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 13 Temmuz 2010 Paylaş 13 Temmuz 2010 (düzenlendi) Çok iyi olurdu be A 13 Temmuz 2010 tarihinde Cavit Do?an tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gürkan Keskin 13 Temmuz 2010 Paylaş 13 Temmuz 2010 valla uygun gün olursa bende gelirim kabul ederseniz. ilk buluşmam olur buda ford çu arkadaşlarla Yorum bağlantısı
Burhan Düver 13 Temmuz 2010 Paylaş 13 Temmuz 2010 Arkadaşlar bu sene piknik düzenleyemedik maçlarda bitince hepten ayrı düştük biz diyoruz ki gündüzler sıcak şöyleSerin bir akşam toplantısı muhabpet gırla çaylarımızı yudumlarken ne diyorsunuz ? Mesela benim aklıma inciraltı turkuaz geldi sizlerinde düşüncelerini alalım bi kerem bu memleketin akşamları serin olmaz .ayrıcana benim arabanın geri vitesi yok,ben böyle sitenin anlaşmalı servisini ne yapayım .kasap et koyun can derdinde. sabri usta ısınmış serinlik arıyor.vitesimi yapın uleyn Yorum bağlantısı
Ahmet Böcek 14 Temmuz 2010 Paylaş 14 Temmuz 2010 (düzenlendi) yer belli olsunda bir kolaylık düşünürüz. 14 Temmuz 2010 tarihinde Ahmet B tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 14 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2010 Nerede olacak bu buluşma ? Fatih bey siz bu konuyu okudunuzmu ? Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 14 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2010 bi kerem bu memleketin akşamları serin olmaz .ayrıcana benim arabanın geri vitesi yok,ben böyle sitenin anlaşmalı servisini ne yapayım .kasap et koyun can derdinde. sabri usta ısınmış serinlik arıyor.vitesimi yapın uleyn Bu şehrin akşamları serin olur fakat bulunduğun muhit önemli. Ayrıcana siz aracınızı getirip bıraktınızda USTAELLER Yapmadımı. Rica ederim Burhan Bey Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 14 Temmuz 2010 Paylaş 14 Temmuz 2010 28 Temmuz Çarşamba Turkuaz için hayır diyen olmamış, e hayırlı olsun, elbette geleceğiz Onur, sömürü yapma, möhterem Demir ailesini kapıdan alır kapıya bırakırız Aykut, Ahmet abi, hayattamıydınız yaa, gözlerim yaşardı, mutlaka bekliyoruz Burhan abi, telepatiyle araç tamirini sadece ajlan şıhım yapar, sen 28 inde arabayı servise bırak, sabri ustam seni turkuaza getirir Saat 20:00 nasıl? Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 14 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2010 valla uygun gün olursa bende gelirim kabul ederseniz. ilk buluşmam olur buda ford çu arkadaşlarla Gürkan Kardeşim mutlu oluruz Yorum bağlantısı
Ahmet Böcek 14 Temmuz 2010 Paylaş 14 Temmuz 2010 28 Temmuz Çarşamba Turkuaz için hayır diyen olmamış, e hayırlı olsun, elbette geleceğizOnur, sömürü yapma, möhterem Demir ailesini kapıdan alır kapıya bırakırız Aykut, Ahmet abi, hayattamıydınız yaa, gözlerim yaşardı, mutlaka bekliyoruz Burhan abi, telepatiyle araç tamirini sadece ajlan şıhım yapar, sen 28 inde arabayı servise bırak, sabri ustam seni turkuaza getirir Saat 20:00 nasıl? hayattayızda çalışma saatlerimiz değiştiği için pek görüşemiyoruz. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 14 Temmuz 2010 Paylaş 14 Temmuz 2010 hayattayızda çalışma saatlerimiz değiştiği için pek görüşemiyoruz. abi toplantıya muhakkak bekliyoruz, bu arada aramızda kalsın, Burhan abiye söyleme ama bu cem varya manyak haa Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 14 Temmuz 2010 Paylaş 14 Temmuz 2010 19 undan sonra şehir dışına çıkma ihtimalim var. Eğer Çıkmazsam gelirim. Eğer Çıkarsam Adana Toplantısına Katılırım. if (muhittin_leave_city=True) { AdanaToplantisi(); Else IzmirToplantisi(); } Ne Ruh Halindeyim Anladınız mı Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Temmuz 2010 Paylaş 14 Temmuz 2010 ayın 31.de izmirdeyim yedek subaylık sınavına geliyorum denk gelseydi bende katılırdım aranıza. Yorum bağlantısı
Gizem Serbest 14 Temmuz 2010 Paylaş 14 Temmuz 2010 cumartesi yada pazar olursa daha iyi olur bence Yorum bağlantısı
Onur Demir 14 Temmuz 2010 Paylaş 14 Temmuz 2010 cumartesi yada pazar olursa daha iyi olur bence Yaz dönemleri haric genelde toplantılarımız haftasonu olur, ancak şimdi hafta sonları cogumuz yazlık bölgelere akın ettiğimiz icin, hafta ici yapıyoruz. Arayı cok açtık, hele bi toplanalım, ilerleyen zamanlarda bi haftasonu yine toplanırız. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 15 Temmuz 2010 Paylaş 15 Temmuz 2010 28 inde bende gelemem. Bir önceki hafta olursa olabilir. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 15 Temmuz 2010 Paylaş 15 Temmuz 2010 Bence haftasonunu bağlamamakta fayda var Yorum bağlantısı
Çagri Erbay 16 Temmuz 2010 Paylaş 16 Temmuz 2010 Arkadaşlar bu sene piknik düzenleyemedik maçlarda bitince hepten ayrı düştük biz diyoruz ki gündüzler sıcak şöyleSerin bir akşam toplantısı muhabpet gırla çaylarımızı yudumlarken ne diyorsunuz ? Mesela benim aklıma inciraltı turkuaz geldi sizlerinde düşüncelerini alalım bende yeni bi üye olarak aranızda olmak isterim Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 Bize çarşambada hafta sonuıda uyar, ama genel talep çarşamba yönünde sanki? Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 19 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2010 Abiler Abiler bırakın çarşambayı cumartesiyi herhangi bir akşam toplanalım muhabbet edelim Yorum bağlantısı
Necat Ertan 19 Temmuz 2010 Paylaş 19 Temmuz 2010 30 Temmuz cuma akşamı, kordon boyunda kantar karakolu ile konak pier arasında denize nazır çay kahve içilebilecek mekanlarda toplanalım mı derim? Saat 20:00 gibi toplanırsak güneşin batışına da yetişiriz. Yemek yenmeyecekse turkuazdan daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 20 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2010 Ha şöyle haydi İZMİR elleri görelim Yorum bağlantısı
Recommended Posts