İçeriğe Yönlendir

Sıcaklar Bastı Serin Bir İzmir Gecesi Ne Dersiniz?

Sabri Güngör

Recommended Posts

Cavit Doğan
(düzenlendi)
Çok iyi olurdu be A
tarihinde Cavit Do?an tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gürkan Keskin

valla uygun gün olursa bende gelirim kabul ederseniz. ilk buluşmam olur buda ford çu arkadaşlarla

Yorum bağlantısı
Burhan Düver
Arkadaşlar bu sene piknik düzenleyemedik maçlarda bitince hepten ayrı düştük biz diyoruz ki gündüzler sıcak şöyle

Serin bir akşam toplantısı muhabpet gırla çaylarımızı yudumlarken ne diyorsunuz ?

Mesela benim aklıma inciraltı turkuaz geldi sizlerinde düşüncelerini alalım :rolleyes:

bi kerem bu memleketin akşamları serin olmaz .ayrıcana benim arabanın geri vitesi yok,ben böyle sitenin anlaşmalı servisini ne yapayım .kasap et koyun can derdinde. sabri usta ısınmış serinlik arıyor.vitesimi yapın uleyn

Yorum bağlantısı
Ahmet Böcek
(düzenlendi)

yer belli olsunda bir kolaylık düşünürüz.

tarihinde Ahmet B tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
bi kerem bu memleketin akşamları serin olmaz .ayrıcana benim arabanın geri vitesi yok,ben böyle sitenin anlaşmalı servisini ne yapayım .kasap et koyun can derdinde. sabri usta ısınmış serinlik arıyor.vitesimi yapın uleyn

Bu şehrin akşamları serin olur fakat bulunduğun muhit önemli. Ayrıcana siz aracınızı getirip bıraktınızda USTAELLER

Yapmadımı. Rica ederim Burhan Bey :)

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

28 Temmuz Çarşamba Turkuaz için hayır diyen olmamış, e hayırlı olsun, elbette geleceğiz

Onur, sömürü yapma, möhterem Demir ailesini kapıdan alır kapıya bırakırız

Aykut, Ahmet abi, hayattamıydınız yaa, gözlerim yaşardı, mutlaka bekliyoruz

Burhan abi, telepatiyle araç tamirini sadece ajlan şıhım yapar, sen 28 inde arabayı servise bırak, sabri ustam seni turkuaza getirir :D

Saat 20:00 nasıl?

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
valla uygun gün olursa bende gelirim kabul ederseniz. ilk buluşmam olur buda ford çu arkadaşlarla

Gürkan Kardeşim mutlu oluruz :D

Yorum bağlantısı
Ahmet Böcek
28 Temmuz Çarşamba Turkuaz için hayır diyen olmamış, e hayırlı olsun, elbette geleceğiz

Onur, sömürü yapma, möhterem Demir ailesini kapıdan alır kapıya bırakırız

Aykut, Ahmet abi, hayattamıydınız yaa, gözlerim yaşardı, mutlaka bekliyoruz

Burhan abi, telepatiyle araç tamirini sadece ajlan şıhım yapar, sen 28 inde arabayı servise bırak, sabri ustam seni turkuaza getirir :D

Saat 20:00 nasıl?

hayattayızda çalışma saatlerimiz değiştiği için pek görüşemiyoruz.

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
hayattayızda çalışma saatlerimiz değiştiği için pek görüşemiyoruz.

abi toplantıya muhakkak bekliyoruz,

bu arada aramızda kalsın, Burhan abiye söyleme ama bu cem varya manyak haa :D

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

19 undan sonra şehir dışına çıkma ihtimalim var. Eğer Çıkmazsam gelirim. Eğer Çıkarsam Adana Toplantısına Katılırım.

if (muhittin_leave_city=True)

{

AdanaToplantisi();

Else

IzmirToplantisi();

}

Ne Ruh Halindeyim Anladınız mı :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

ayın 31.de izmirdeyim yedek subaylık sınavına geliyorum denk gelseydi bende katılırdım aranıza.

Yorum bağlantısı
Onur Demir
cumartesi yada pazar olursa daha iyi olur bence

Yaz dönemleri haric genelde toplantılarımız haftasonu olur, ancak şimdi hafta sonları cogumuz yazlık bölgelere akın ettiğimiz icin, hafta ici yapıyoruz. Arayı cok açtık, hele bi toplanalım, ilerleyen zamanlarda bi haftasonu yine toplanırız.

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

28 inde bende gelemem. Bir önceki hafta olursa olabilir.

Yorum bağlantısı
Çagri Erbay
Arkadaşlar bu sene piknik düzenleyemedik maçlarda bitince hepten ayrı düştük biz diyoruz ki gündüzler sıcak şöyle

Serin bir akşam toplantısı muhabpet gırla çaylarımızı yudumlarken ne diyorsunuz ?

Mesela benim aklıma inciraltı turkuaz geldi sizlerinde düşüncelerini alalım :D

bende yeni bi üye olarak aranızda olmak isterim :flowers:

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

Bize çarşambada hafta sonuıda uyar, ama genel talep çarşamba yönünde sanki?

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Abiler Abiler bırakın çarşambayı cumartesiyi herhangi bir akşam toplanalım muhabbet edelim :shok:

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

30 Temmuz cuma akşamı, kordon boyunda kantar karakolu ile konak pier arasında denize nazır çay kahve içilebilecek mekanlarda toplanalım mı derim? Saat 20:00 gibi toplanırsak güneşin batışına da yetişiriz. Yemek yenmeyecekse turkuazdan daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...