İçeriğe Yönlendir

Sıcaklar Bastı Serin Bir İzmir Gecesi Ne Dersiniz?

Sabri Güngör

Recommended Posts

Saygın Can Oğuz

Haydi bütün elleer havaayaa.. ;)

31inde bir düğün olayımız vardı, sanırım 30unda da kına gecesi vardır, bir sormam lazım. Bize uymayabilir.

Yorum bağlantısı
Onur Güven

abilerim arkadaşlarım yeni üye olarak bende aranızda olmak isterim fakat önümüzdeki ay ortasına kadar teslim etmem gereken işlerimden dolayı full mesai yapıyorum söz vermeyim ama gelemiyebilirim. gün batımında kordonda çay keyfi süper olur

Yorum bağlantısı
Aykut Tuncel

bana her yer, her saat uyar :)

Amaç abi yaşıyoruz valla da toplantı etkinlik maç vs olmayınca bi görüşemedik.

Sabri ustam sana bu haftaiçi uğrayacağım toplantıdan önce bi çayını içmeye gelirim :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Bana araba buluuun :good1:

Tarih ve yer konusunda şimdilik olumsuz bişey gözükmüyor.

Kısmetse ordayız.

Kusadasına bi çıkarma yapalım CUB'a baskına :)

Dip not; genis alanlı otoparklı biyer olsaydı aslında araç fotoları için daha iyi olurdu sankim.

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
bana her yer, her saat uyar :p

Amaç abi yaşıyoruz valla da toplantı etkinlik maç vs olmayınca bi görüşemedik.

Sabri ustam sana bu haftaiçi uğrayacağım toplantıdan önce bi çayını içmeye gelirim :D

Bekliyorum delikanlı :good1:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m
Essiz dusunursek, ertesi gune sag cikabilecegimiz pek kesin degil :p.

(evet esli olacak :D )

Ayranı çok içmeyin sizde :good1:

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
Ayranı çok içmeyin sizde :p

Hadi gari Hakan sen de gel söz arabanı çarptırmıyacam :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m
Hadi gari Hakan sen de gel söz arabanı çarptırmıyacam :(

ahaha :( araba sizlerden kıymetlimi be Sabri abi :) Gülüşün yeter senin :) Bu arada %100 kusurlu çıkmışım ben o çarpışmadan :p Trafik canavarıyım dağıtırım İzmir' i :p

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
Bu cuma İzmir'deyim gibi , Onur illegal yarışlar düzenliyormuş İzmir'de ona çağırdı :( Cuma gecesine hazırlık içinde gündüz Sabri ustaya uğrıycaz :):)

Gelin ben sizi ısıtırım :(

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
Bizimi lastiklerimi ısıtacan Sabri ustam :)

Aşk olsun Can imla hatası arıyorsun :( Hadi Onur olsa neyse senin için öyle düşünemem :(

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
:( Bi aksilik çıkmazsa cuma yanındayım abicim.

Bekliyorum kardeşim :(

Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin
çalışmıyorsam bende gelirim manisadan

manisa'dansınız anladıgım kadarı ile bende manisadayım End Mes Lis makine böl ögretmeniyim.

her ne kadar fordumu satıp fio cu olsamda buradayım e artık oglu muz ford cuya çıtay ona verdik. manisada olursam tarih de uyarda katılırım bu aralar yalova armutlu düşüncem varda

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Bu cuma İzmir'deyim gibi , Onur illegal yarışlar düzenliyormuş İzmir'de , ona çağırdı :( Cuma gecesine hazırlık içinde gündüz Sabri ustaya uğrıycaz :(:)

Clio Rs ile Bizim Vtecleri kapıştırcaz. Kendi aracının gidişine Can bile şaşıracak. ALçak basınç ve serin otobanda off diyorum :)

Sabri Abijim saygılar.

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
Onur'dan ses çıkmadı bugün , araçları hazırlıyorlar sanırım , geçemiyceksiniz beni ha ha ha 5 kilo verdim hazırım :dribble:

Cuma akşamı denemek isteyen gelsin ya da İzmir ' in vtecleri nasıl ağlatılır yarın akşam izlemeye gelebilirsiniz :D

Akşam yarışlar nasıl geçti izmirli arkadaşları üzdünmü neler oldu yazında bilelim :wub:

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
Sabri ustam öncelikle ilgin ve yardımların için sonsuz teşekkürler.

Pist yarışına katılmadım lastiklere acıdım , geceki yarışlar içinse rakip bulamadilar bana :rolleyes: Biraz oturup muhabbet edip ordanda Kuşadası na döndüm.

Bence çok iyi olmuş boşver bir yığın para verdin lastiklere akşam ömrünün yarısını tamamlardı garipler :good1:

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
Aynen abicim iyi oldu diğer türlü bir gecede harcardık ömürlerini.

İzmir ekibi çok şanslı Sabri usta gibi bi ustalari dahada önemlisi onun gibi bir abileri,dostlari olduklari için.

Bu arada fotolar makinada makinada arkadaşta henüz ekliyemedim :wub:

O sizin güzelliğiniz can,ım kardeşim bizler sizleri seviyoruz :wub:

Yorum bağlantısı
Necat Ertan
.

İzmir ekibi çok şanslı Sabri usta gibi bi ustalari dahada önemlisi onun gibi bir abileri,dostlari olduklari için.

+1500 :wub:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...