Amaç Keskin 26 Temmuz 2010 Paylaş 26 Temmuz 2010 Otopark için efes otelinin ön ve arka cephelerinde, çocuk hastanesinin önünde izelman otoparkları var, yine bulamazsanız İAL ve kız lisesinin bahçeleri otoparktır Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 26 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2010 Otopark için efes otelinin ön ve arka cephelerinde, çocuk hastanesinin önünde izelman otoparkları var, yine bulamazsanız İAL ve kız lisesinin bahçeleri otoparktır Oto parkçılardan tanıdık varmı Yorum bağlantısı
Ahmet Böcek 26 Temmuz 2010 Paylaş 26 Temmuz 2010 usdta sadece ufak bir komisyon alıyordor herhalde :dil: Yorum bağlantısı
Gürkan Keskin 26 Temmuz 2010 Paylaş 26 Temmuz 2010 manisa'dansınız anladıgım kadarı ile bende manisadayım End Mes Lis makine böl ögretmeniyim.her ne kadar fordumu satıp fio cu olsamda buradayım e artık oglu muz ford cuya çıtay ona verdik. manisada olursam tarih de uyarda katılırım bu aralar yalova armutlu düşüncem varda evet hocam manisadayım burada olursanız benimde boş olursa gidelim isterim arkadaşlarla tanışmak güzel olur Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 26 Temmuz 2010 Paylaş 26 Temmuz 2010 Oto parkçılardan tanıdık varmı olmazmı, roman yaşar, ama o saatlerde bulmak zor bulduğunuz yere parkedin, otopark sorununun had safhada yaşandığı yerdir Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 27 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2010 olmazmı, roman yaşar, ama o saatlerde bulmak zor bulduğunuz yere parkedin, otopark sorununun had safhada yaşandığı yerdir O zaman kuruçay barosu tanıdıklar var Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 27 Temmuz 2010 Paylaş 27 Temmuz 2010 O zaman kuruçay barosu tanıdıklar var cemin kankileri abi şaka bir yana, cuma trafiğinde alsancağa inmek aklıma geldikçe vapurlasammı diye düşünmeden edemiyorum Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 27 Temmuz 2010 Paylaş 27 Temmuz 2010 cemin kankileri abi şaka bir yana, cuma trafiğinde alsancağa inmek aklıma geldikçe vapurlasammı diye düşünmeden edemiyorum O tarafta trafik bayağı yoğun hele birde cuma olunca dahada kötü olur, mekanlarda kalabalık olacaktır aslında, daha sakin bir yerdemi yapsak acep ?? Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 28 Temmuz 2010 Paylaş 28 Temmuz 2010 (düzenlendi) Kesinlikle katılıyorum otoparkı olan sakin bir yer olsa süper olur gerçi otoparkı olsun sakin olmasada olur CUB, özledik seni 29 Temmuz 2010 tarihinde Ama tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 28 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2010 cemin kankileri abi şaka bir yana, cuma trafiğinde alsancağa inmek aklıma geldikçe vapurlasammı diye düşünmeden edemiyorum Kaptanım canım ciğerim ben konuyu açarken hem otopark hem kalabalık oluruz geniş oturalım hem de bizim şip şak Foto Onur araçların fotolarını çeker diye düşünerek turkuaz,ı önermiştim. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 28 Temmuz 2010 Paylaş 28 Temmuz 2010 Kaptanım canım ciğerim ben konuyu açarken hem otopark hem kalabalık oluruz geniş oturalım hem de bizim şip şakFoto Onur araçların fotolarını çeker diye düşünerek turkuaz,ı önermiştim. OK Ustam, turkuaza itirazı olan varmı? Öneriler? Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 29 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2010 Evet arkadaşlar katılım bekliyoruz sadece İzmir değil tüm arkadaşlar davetlidir hem tanışır hem sohbet ederiz Yorum bağlantısı
Onur Demir 29 Temmuz 2010 Paylaş 29 Temmuz 2010 Yanımda makinemle gelicem kısmetse, ancak; saat 11e kadar hala oturuyor olursak, birinin beni en yakın otobüs acentesine bırakması lazım ki, gece 12de olan istanbul otobüsüne yetişeyim. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 29 Temmuz 2010 Paylaş 29 Temmuz 2010 Yanımda makinemle gelicem kısmetse baretta mı? Yorum bağlantısı
Onur Demir 29 Temmuz 2010 Paylaş 29 Temmuz 2010 Hadi hayırlı olsun Sağolasın Can, Hayırlısı bakalım... baretta mı? Hee Fotograflarınızı çekerim bea kötümü Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 29 Temmuz 2010 Paylaş 29 Temmuz 2010 Yanımda makinemle gelicem kısmetse, ancak; saat 11e kadar hala oturuyor olursak, birinin beni en yakın otobüs acentesine bırakması lazım ki, gece 12de olan istanbul otobüsüne yetişeyim. Hayırlısı olsun Onur... Bende geç kalabilirim, yarın bayağı yoğun işler... Yorum bağlantısı
Onur Demir 29 Temmuz 2010 Paylaş 29 Temmuz 2010 Hayırlısı olsun Onur...Bende geç kalabilirim, yarın bayağı yoğun işler... Sağol Abicim, Hayırlısı bakalım. Onur fotograf cekeceksin diye bu isi Turkuaz'a aldik, simdi de erkenden kacacam dersen hirlarim bak ona gore.Turkuaz denilen mekandan ben hoslanmiyorum hic, ama cogunluga uyarim. İstanbul muhabbeti daha bugün netleşti ki , Turkuaz uzak bile bana. Pasaporttan daha kolaydı normalde gitmem. Turkuaz dememizdeki amaç; Oturabilecek yer olsun Topluca gittiğimiz her yere elimden geldiğince makinemi getiriyorum zaten. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 Forumdan iki gün uzak kaldım. Son durum nedir? Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 maçlar bitti, ne zamandır görüşemiyorduk.malesef yeni haberim oldu.( iyi eğlenceler. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 izmirliler siz sıcak görmemişsiniz Adanaya Bekleriz Sıcak Görmek İçin "Eğer Yeryüzünde biryerde Cehennem Varsa Bilinki Çukurovanın Altındadır" Muhittin Yorum bağlantısı
Burhan Düver 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 sabri usta yok 28 yok 31cuma pazar derken bana bu toplantıyı kaçırttın tamda izmirdeyken bittin sen ceza olarak benim arabanın geri vitesini yapacan Yorum bağlantısı
Onur Demir 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 Gelenlerin ayaklarına sağlık, çok güzel bir aksamdı yine. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 İzmir ve ekibi seviyorum sizleriiiii....... Super bir toplanti oldu katılan herkese teşekkurler.Ankara ' ya dönmeyi hiç istemiyorum sanırım Şu anda yoldayız Evren bizi ortaklara kaçırıyor bir sürprizi varmış benim için de yiyin çöp şişleri,,Bu arada katılan herkese çok teşekkürler.İş nedeniyle geç katılmış olsam da yine çok keyifli bir gece oldu.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts